Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cursa de indemanare 11-XII-2005 (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10644-cursa-indemanare-11-xii-2005-a.html)

quick_5hifter 11-12-05 19:23

io m-am laudat degeaba, n-am putut veni ca am fost la obor sa incerc sa vand o dacie :cry: poate alta data

Psycho 11-12-05 20:10

nu sunt multe cuvinte de zis ... mie unu cursa propiuzisa nu mi`a placut dar .... show`ul de la final k de obicei a fost criminal .. brAVO BAIETZI BRAVO ... ... bravos rdv`u zma`u ... felicitari pacat k am inghetzat :D

GRIGO 11-12-05 20:24

A Fost misto dar cam putine masini
parerea mea e ca trebuia sa se faca si a doua mansa oricum a fost super
mai ales showul de la sfarsit ............super tare DTA .
pacat ca a tinut cam putin...
speram la mai bine
care aveti poze filme punetile si voi pe forum

Psycho 11-12-05 20:33

dta`u a inebunit mashina aia :) ...

bah .. dupa ce au facutg aia cu solenzele azi .. sunt mandru k am solenza :p

bah ce am uitat ... faruk .. BRAVOS frate bravo .... e cam rupt in gura el .. ( fiat`u ) da ... face cerculetze frate .. eshti pe langa hai`u :))

lolek 11-12-05 20:44

FELICITARI X-Team ... si cat mai multe curse cum am auzit la TV :P

Insanity 11-12-05 23:46

Imi pare rau ca n-am ajuns si eu p-akolo...

blonda 11-12-05 23:50

am cam inghetat de frig...dar per total a fost misto....mi-ar fi placut sa mai fac traseul o data dar asta e ...data aviiatoare :).

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
FELICITARI X-Team ... si cat mai multe curse cum am auzit la TV :P

o sa mai fie .... in 2006 speram sa organizam o ragama de concursuri automobilistice si speram sa avem cat mai multi concurenti. multumim inca o data pantru participare si pentru spectatori.

Quote:

Originally Posted by \"faruk\"
Bravo baieti... meritati tot respectul si aplauze... frumoasa organizare,frumoase masini,fete deloc ,si un show de nota 10.... DTA si 555 au fost cei mai tari..... eu unul am plecat cu becul la ulei aprins... temperatura uleiului era la 100 grade si apa la 110...fierbea

sper ca au meritat cei 20 RON ( 200.000 lei vechi ) pe care i`ai dat ... si de care te plangei .. :) ca e prea mult :)

mie unu mi`a placut ... a iesit bine.

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Super tareee a fost azi ....nota 20 X-Team succes pe viitor cu organizarile..m-am oftikat ca nu m-a tinut ambreiaju azi sa ma bag si io ..asta e poate data viitoare ma inscriu si eu numai bine

sper ca data viitoare sa te avem si pe tine ca participant .. :) nu ca simplu spectator cum ai fost azi .. :) oricum .. sper ca ti`a placut .. bafta :)

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:56

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
oricum au fost destule dacii care au fakut spectacol....inafar de o dacie..si o solenza...care au s-au bulit... fie cutia de viteze..fie..altceva..

asta e riscul ... asta e treaba ... :) oricum ... e de apreciat ceea ce au facut si ei .. ca au participat ... asta conteaza cel mai mult.

-=X-Team=-82-MDN 11-12-05 23:57

maine sau marti cel tarziu o sa punem si lista cu toti timpi obtinuti.

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 12-12-05 00:16

ANDY_SLC!

BV X=team a fost belea in ciuda frigului de afara a compensat show care vreau sa spun a fost destul de misto!
Nu prea ma asteptam dar a iesit ceva pe viitor mult mai bine sper!SUCCES!

----MR nu a fost prezent deoarece multe masini au probleme si multe alte prob....dar nu vom mai lipsi de la nimik!=====RESPECT

Ursu-=X-Team=- 12-12-05 10:46

MR-ul a fost dar nu cu masinile. E bine si asa..inseamna ca se poate sa nu se mai impunga.
Cika laka cichi cea. Ati vazut .. reportaju de la antena 1?? Cu organizatoru` Topor cristian ? :)) in loc de Alexandru.Dupa ce ca numai are nr la masina TRA ..acum numai are nici numele.. saracutzu :P

Psycho 12-12-05 11:37

heheeh am fost deocamdata k spectatori ... dar o parte din noi vor participa la urmatoarele .. acum multi n`au participat din diferite motive .. :))

ERY 12-12-05 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
heheeh am fost deocamdata k spectatori ... dar o parte din noi vor participa la urmatoarele .. acum multi n`au participat din diferite motive .. :))

Ce p..a mea mananci ***?? Da Blonda nu a participat...nu e in MR? Cosmin cu STI nu s-a dat?

Psycho 12-12-05 13:04

ba da mah ..da pelea mea ... da ... nu am participat totzi ....ar fii trebuit sa partcipam si noi ... dar ... plm

All times are GMT +2. The time now is 02:34.

- Copyright 2026 4Tuning