![]() |
io m-am laudat degeaba, n-am putut veni ca am fost la obor sa incerc sa vand o dacie :cry: poate alta data
|
nu sunt multe cuvinte de zis ... mie unu cursa propiuzisa nu mi`a placut dar .... show`ul de la final k de obicei a fost criminal .. brAVO BAIETZI BRAVO ... ... bravos rdv`u zma`u ... felicitari pacat k am inghetzat :D
|
A Fost misto dar cam putine masini
parerea mea e ca trebuia sa se faca si a doua mansa oricum a fost super mai ales showul de la sfarsit ............super tare DTA . pacat ca a tinut cam putin... speram la mai bine care aveti poze filme punetile si voi pe forum |
dta`u a inebunit mashina aia :) ...
bah .. dupa ce au facutg aia cu solenzele azi .. sunt mandru k am solenza :p bah ce am uitat ... faruk .. BRAVOS frate bravo .... e cam rupt in gura el .. ( fiat`u ) da ... face cerculetze frate .. eshti pe langa hai`u :)) |
FELICITARI X-Team ... si cat mai multe curse cum am auzit la TV :P
|
Imi pare rau ca n-am ajuns si eu p-akolo...
|
am cam inghetat de frig...dar per total a fost misto....mi-ar fi placut sa mai fac traseul o data dar asta e ...data aviiatoare :).
|
Re:
Quote:
Quote:
mie unu mi`a placut ... a iesit bine. Quote:
|
Quote:
asta e riscul ... asta e treaba ... :) oricum ... e de apreciat ceea ce au facut si ei .. ca au participat ... asta conteaza cel mai mult. |
maine sau marti cel tarziu o sa punem si lista cu toti timpi obtinuti.
|
ANDY_SLC!
BV X=team a fost belea in ciuda frigului de afara a compensat show care vreau sa spun a fost destul de misto!
Nu prea ma asteptam dar a iesit ceva pe viitor mult mai bine sper!SUCCES! ----MR nu a fost prezent deoarece multe masini au probleme si multe alte prob....dar nu vom mai lipsi de la nimik!=====RESPECT |
MR-ul a fost dar nu cu masinile. E bine si asa..inseamna ca se poate sa nu se mai impunga.
Cika laka cichi cea. Ati vazut .. reportaju de la antena 1?? Cu organizatoru` Topor cristian ? :)) in loc de Alexandru.Dupa ce ca numai are nr la masina TRA ..acum numai are nici numele.. saracutzu :P |
heheeh am fost deocamdata k spectatori ... dar o parte din noi vor participa la urmatoarele .. acum multi n`au participat din diferite motive .. :))
|
Re:
Quote:
|
ba da mah ..da pelea mea ... da ... nu am participat totzi ....ar fii trebuit sa partcipam si noi ... dar ... plm
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning