Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Inca o Dacie... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/103554-dacie.html)

DoCToRuL_Mihai 21-02-09 17:37

Re: Inca o Dacie...

ms de link-uri dar eu caut model cum am deja cele 2 din pozele de mai sus....mie imi place cum arata astea si desi am ceva probleme cand o sa imi pun pe spate mie imi plac si zic ca merita

golidix 21-02-09 17:43

ii sta bine cu jantele de aro dar nu iti atinge pe spate?

DoCToRuL_Mihai 21-02-09 17:50

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2087948)
ii sta bine cu jantele de aro dar nu iti atinge pe spate?

de atins pe spate atinge dar numai cand dau intr-o groapa sau se lasa suspensia cam 3-4 cm.... da oricum vreau sa imi modific aripile din spate sa nu frece.. da asta mai la primavara-vara sa o pot vopsi dinnou .....

khael1001 28-02-09 21:50

Fara suparare da mai bine te-ai ocupa mai bine de caroserie pana la jante si carburatore daca le-ai luat k a fost o ocazie bine, dar caroseria arata rau ( rugina contraaripi si etc) mai ales pentru o masina proaspat refacuta cum vad in primele poze

golidix 01-03-09 08:48

auzi de curiozitate cat iti consuma cu carburatoru webber? mers frumos mixt si cox

DoCToRuL_Mihai 01-03-09 11:04

Quote:

Originally Posted by khael1001 (Post 2108508)
Fara suparare da mai bine te-ai ocupa mai bine de caroserie pana la jante si carburatore daca le-ai luat k a fost o ocazie bine, dar caroseria arata rau ( rugina contraaripi si etc) mai ales pentru o masina proaspat refacuta cum vad in primele poze

aici depinde cum privesti situatia ...nu ma pot apuca de caroserie de exemplu pana nu pun jantele pt ca trebuie sa modific parti din caroserie ...oricum planuiesc sa o revopsesc si sa ma ocup de partile "ruginite" dar totul la vara cand o sa am timp si vremea o sa imi permita

DoCToRuL_Mihai 01-03-09 11:09

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2109062)
auzi de curiozitate cat iti consuma cu carburatoru webber? mers frumos mixt si cox

acuma e greu sa ma pronunt cu consumul ... nu prea am avut ocazia sa ies din oras sau sa fac ceva drum mai lung de cand l-am pus insa ce iti pot spune e ca consumul depinde de cum conduci. daca mergi lejer consumul e cam acelasi doar ca masina reactioneaza mai bine la accelerati si trage mai bine la turati reduse. dezavantajul ii daca ai piciorul greu si o calci atunci consumul creste dar si masina merge mai bine si suna mai bine. Daca o sa am ocazia sa ii fac un consum te anunt...

DoCToRuL_Mihai 21-04-09 10:11

5 Attachment(s)
Poze noi .....astept pareri....

adi.schumi_tm 21-04-09 10:17

Pune neaparat jante si pe spate ca asa e trae ciudata.Bafta cu proiectul in continuare.

P.S. : Arata interesant cu capota neagra ;)

bolidu' 21-04-09 10:17

nu da bine cu 2 feluri de jante.fa rost de niste pasaje si las-o mai jos sau pune-i jantele de dacie si coboar-o ca nu pleci la arat cu ea.daca vrei neaparat jante de ARO arunca o privire pe threadul lui NIG...:D
bafta cu masinuta!

DoCToRuL_Mihai 21-04-09 10:18

cand fac rost de ele o sa le pun.....pana atunci ....asta e....

vandam 30-10-10 21:55

e ingrijita masina, mai pune inca 2 jenti ca cele de pe fata si sa tai o spira din arcurile de pe fata si o sa arate frumos ;)

DoCToRuL_Mihai 31-10-10 10:05

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3770918)
e ingrijita masina, mai pune inca 2 jenti ca cele de pe fata si sa tai o spira din arcurile de pe fata si o sa arate frumos ;)

din pacate s-a vandut masina... asta e.... am trecut la un golf mk1...

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning