![]() |
Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?
Quote:
Cele care au fost invatate de cineva. |
Mustang nu stiu cum se face da pe mine ma cam lasa, oare sunt eu prea nesimtit si ma bag, ori sunt prea frumos si ma iubesc femeile. Bine ca n-am super-masina inca facuta ca atunci or sa ma recunoasca de departe.
|
Azi i-am taiat fata ca nu vroia sa ma lase...
Stateam cu semnalul de vreo 50 de metri si nu vroia pur si simplu sa ma lase... M-am urcat usor pe ea (nesimtit - da, stiu ... ma doare la banana) si in cele din urma a trantit frana sa nu dea in mine. Nu m-a injurat da' mi-a facut semne ca sunt redus... Si mi-am zis in sinea mea: "stiu, mare lucru!" :) |
Acum 2 seri ... drum cu 2 benzi: eram pe banda 2.... la cativa metri mai in fata o tuta pe banda 1, in spatele unui autobuz care se opreste in statie. Ii dau 2 flashuri din timp, ca sa nu ma faca sa franez...nimic! ma apropiam(luasem piciorul din gaz) ii mai dau niste flashuri..nimic!
Statea ca tuta cu semnalu` pus, soseaua goala.... ce sa le faci? a plecat abia dupa ce a plecat autobuzul... :| |
Eu am vrut sa il las pe unu cu boxter sa faca aceeasi manevra si cand sa se bage i-a murit motorul.:))
|
noroc cu noi ,mai fluidizam traficu asta prin bucuresti:D
|
dc nu exista si varianta catastrofal? :D aia se potrivea
|
pentru cine se potrivea varianta aia vacaroz?
|
Acum 2 saptamani o vacă la bagat pe fratimiu in spital
a intrat vaca aia cu X5-ul fix in el numai nimerea frāna...si a apasat acceleraţia Nu suport să imi facă vre-o femeie figuri in trafic că o bag pe contra-sens ;) Unele au luat permisul pe cale orală ;) Nu am votat nimic că n-are varianta care o vreau eu : "Unei femei nu ii trebuie permis,are bicicletă" PUNCT !!!! |
None... sa vezi ce "papara" o sa primesti mai tarzior...
Imi pare rau pentru problemele... Din acest motiv consider ca femeile nu trebuie sa conduca SUV-uri. Pentru ca au impresia ca toata lumea e a lor si ca nu pot pati absolut nimic! Se aplica si la ceilalti imbecili (barbati) din trafic, care considera acelasi lucru. |
Quote:
Poate te trezesti data viitoare cu fluturasi pe masina...so... ;-$ ca :bat: ;) |
Quote:
E inutil dealtfel sa te contrazic, ba chiar as adauga, pe langa faptul ca nu ar trebui sa aiba permis, sa nu li se mai permita tot felul de tampenii ca: dreptul la vot, accesul la studii, dreptul de a avea o slujba, dreptul de divort, si ma mai gandesc... Ah, da, si inca o chestiune... ai idee in ce secol traim? Stii pe ce continent locuim? Nu de alta, dar limitarea oricarui drept al unui om doar pe baza incadrarii discriminatoare e cea mai mare crima impotriva demnitatii umane. Ca sa-ti explic, eu propun ca tututror emigrantilor/turistilor/azilantilor romani in Germania sa le fie retras dreptul de a conduce vreodata automobilul. Au bicicleta.Punct. |
Quote:
|
Quote:
@gabi - pai nu mai generaliza :!: |
Quote:
cum zice sasha...daca generalizam nu ajungem nicaieri. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning