![]() |
vremea asta!
e nashpa vremea asta, dar cred ca o sa fie mai klumea asa ca o sa se cunoasca si mai bine soferu... anyway duminica o sa vin duminica!!
|
da ma Sebi! ce facem daca ploua? inafara faptului ca venim cu umbrela :D ???
|
Sper sa se insele cei de la meteo care au zis ca duminica dimineata se astepta la valori negative ale temperaturii :(.
Insa nici o mini replica la raliul Suediei tinuta la Romexpo n-ar da rau :) Chiar ar fi o idee buna organizarea unei curse de indemanare la iarna, pe zapada, dar trebuie undeva unde sa fie spatiu de ex poligonul de la Ilioara. Pana la iarna, sa fie frumos duminica asta!!!!:) Insa pe jos va fi oricum ud, asa ca cei ce nu au deocamdata ABS,ESP si alte sisteme sa-si puna cat mai repede :). |
subject
sper sa se tina cursa de 2 luni ma chinui sa particip si io, sa vad ce poate olcitu meu :lol: ca tot aud ca la gupa A cistiga o dacie chiar nu mai sant masini in buc? :lol:
|
Cursa
Intrebarea mea este daca Duminica mai ploua se mai tine cursa !!!
|
cursa
dupa vremea de acuma eu cred ca se tine foarte bine. Oricum daca ar fi plouat n-ar fi murit nimeni. Dar cred ca se mai face maine la 10.30 in ROMEXPO...sper...
|
Voi veni si eu. Dar am o intrebare. se plateste ceva? Vreau sa zic pentru specatatori asa ca mine.
|
nu e plata pt spectatori.
|
LEGAL RACING ROMEXPO 19.10.2003
Pana acum niciodata spectatorii nu au platit nimic, iar taxa de participare a fost derizorie. |
ok...
cum a fost... daca a fost ceva... ia poveztitzine shi noua :!: |
da poze si filmuletze vrem :P
|
normal ca vrem shi filmuletze... cine a ami auzit de o cursa dupa care sa nu apara filme..
:P |
super curse
a fost super cursa de azi ,nota 10 pt organizarori , pt participanti si pt oltcitul meu care a rezistat si nu s-a facut de ras in fata super masinilor prezente ,a fost super
|
foarte misto ideea, traseul excelent, felicitari, data viitoare vin si eu
apropo ce are dacia pe care a fost sebastian modificat? |
foarte misto ideea, traseul excelent, felicitari, data viitoare vin si eu
apropo ce are dacia pe care a fost sebastian modificat? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning