![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Mersi de idee. |
faci ce faci si mai pui cate ceva pe masina. Bv
|
3 Attachment(s)
Quote:
Au venit de la naftalina si presurile de vara :arrow: |
da clima aia ai facuto si tu sa functioneze?
|
Quote:
Pisicuta ta ce mai face? Ceva imbunatatiri pe la ea? |
ai rezolvat instalatia aia? a mea ce sa faca e bine sanatoasa, i-am schimbat uleiu si eu ;))
|
2 Attachment(s)
N'am rezolvat'o, ca n'am avut timp absolut deloc de umblat pe la dezmembrari.
Ca tot veni vorba de imbunatatiri :lol: nici nu terminai bine cu astea, ca veni alta.....acum 2ore, aveam masina parcata fain frumos langa poarta service'ului, si veni un client cu un X6 sa comande tot setul de filtre, si'o lasa in poarta pe N, ca se oprise roata din fata pe'o denivelare, si cand iesi afara, vazu masina ca se'ndrepta spre masina mea, se urca repede si apasa frana, dar tot se lovira......rezultatul :arrow: P.S. Doar aripa aia o mai aveam de schimbat ca daduse rugina in ea(aripile spate doar ce le'am facut)......asa ca, e bine venita lovitura :lol: doar aripa e infundata, capota nu, usa nu, semnal fata nu, oglinda nu..... |
pacat de ea oricum:(
|
e 90 de lei o aripa noua... bine ca nu e ceva naspa....si mai ales daca era ruginita, cred ca cineva acolo sus nu era multumit de aripa aia =))
|
tot raul spre bine Gogule....dar janta asa era sau tot de la impact?
|
Quote:
Da Trafy si janta, de aia uitai sa zic, oricum jantele trebuiau refacute, nu ma oftic de alea chiar deloc.... |
daily risk .. spor la reparatii
|
Quote:
Noroc ca trebuia sa schimbi aia si la urma urmei, tot raul spre bine. |
lasa boss...tot raul spre bine...sa fi tu sanatos si restu familiei..asta e cel mai important...e bine k nu ti`a lovit usa sau aripa spate ca atunci chiar era urat...acum...e bine si asa...ai grija de tine si de masina....ca fiarele se indreapta..
|
Quote:
Spune -mi te rog de unde ai cumparat presurile , si cat te au costat . |
Multumesc baieti de incurajari, apreciez ;)
Daniel.....presurile sunt cumparate noi, anul trecut, in vremurile bune.....90eur pe original, de la mine le'am cumparat :lol: (aduc piese originale Oem din Germanica) |
sincer..in ziua de azi trebuie sa fii atent pe strazi..nu stii de unde mai apare un Driver:))
las` ca o repari..bine ca nu ai patit tu ceva |
jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .
|
Quote:
Da'mi un PM cu seria de sasiu si da'mi un add pe mess la vl06bjp |
Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy: |
Quote:
|
Sa iti traiasca si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate ,tie si familiei tale, ca sa poti sa il cresti pe micut.
|
Sa iti traiasca, sa fie la fel ca taicaso, sanatos, plin de viata si de bani....si...pregateste-te sa fii bunic:))
|
felicitari sa iti traiasca si sa aibe multa sanatate si pasiune pentru bmw-uri vechi 8)
|
sa ti traiasca boss sanatate multa.
|
Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)
|
Quote:
|
sa-ti traiasca si sa fie sanatos! p.s. invata-l de mic sa tina cu U'' CRAIOVA!! :D
|
4 Attachment(s)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte..... Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul. O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni ! |
Interiorul ala are tot ce isi poate dori cineva de la un E36, si chiar in plus ;)
|
goguuuuuuuuuuuuuuu.....cat a costat plasa aia mica din dreapta unde ai bagat incarcatorul de la telefon si de unde ai luat`o ? in rest..n`am ce zice. foarte shmechera masina:(
|
FELICITARI PRIETENE, SA FIE SANATOS SI VOINIC!!! MA BUCUR MULT PT TATICUL SI MAMICA LUI!!!:D (daca sta pe langa tine nu-mi fac griji ca nu o sa-i placa masinile :mrhappy: )
(cam tarziu si eu... dar am fost prins cu "filmul" si nu am mai intrat pe net) |
Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari pentru Proiect si pentru Nervii de otel care i-ai avut.Nu e usor ce ai facut. Bv. |
Din nou tin sa va multumesc frumos tuturor ;)
trafy-vr6 - cred ca din OMV daca imi aduc bine aminte....undeva la 40-50lei parca :rolleyes2 VL 77 SYD - Mersi mult :lol: CU siguranta o sa fie tot ca mine....si ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie? Provenzano - Chiar ca :lol: |
6 Attachment(s)
tare misto masina....da uite un interior care zic eo ca`i mai tare...:D
|
Quote:
|
Quote:
Mersi Donn de interventie ;) |
Quote: