Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

GOGU_VL 13-05-10 22:11

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3358233)
codita aia are vreo functie ? daca nu da-o jos ca nu isi are locul pe masina ta

Mie'mi place, dar ar fi o idee s'o dau jos sa vad cum da fara ea ;)
Mersi de idee.

Provenzano 14-05-10 20:28

faci ce faci si mai pui cate ceva pe masina. Bv

GOGU_VL 15-05-10 13:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3360370)
faci ce faci si mai pui cate ceva pe masina. Bv

Trebuie tata, trebuie, e nevoie ;)
Au venit de la naftalina si presurile de vara :arrow:

CT 29 R I P 15-05-10 14:43

da clima aia ai facuto si tu sa functioneze?

GOGU_VL 15-05-10 16:53

Quote:

Originally Posted by CT 29 R I P (Post 3361835)
da clima aia ai facuto si tu sa functioneze?

Nu vezi tata ca am dat in alte halea.....:lol: am uitat dreaq de ea.....mai am compresorul sa'l pun sus si conductele, si.....sa bag freon, dupaia :shock: sa vedem ce se'ntampla ;)
Pisicuta ta ce mai face? Ceva imbunatatiri pe la ea?

CT 29 R I P 15-05-10 17:25

ai rezolvat instalatia aia? a mea ce sa faca e bine sanatoasa, i-am schimbat uleiu si eu ;))

GOGU_VL 15-05-10 17:38

2 Attachment(s)
N'am rezolvat'o, ca n'am avut timp absolut deloc de umblat pe la dezmembrari.
Ca tot veni vorba de imbunatatiri :lol: nici nu terminai bine cu astea, ca veni alta.....acum 2ore, aveam masina parcata fain frumos langa poarta service'ului, si veni un client cu un X6 sa comande tot setul de filtre, si'o lasa in poarta pe N, ca se oprise roata din fata pe'o denivelare, si cand iesi afara, vazu masina ca se'ndrepta spre masina mea, se urca repede si apasa frana, dar tot se lovira......rezultatul :arrow:

P.S. Doar aripa aia o mai aveam de schimbat ca daduse rugina in ea(aripile spate doar ce le'am facut)......asa ca, e bine venita lovitura :lol: doar aripa e infundata, capota nu, usa nu, semnal fata nu, oglinda nu.....

bebe no1 15-05-10 17:59

pacat de ea oricum:(

CT 29 R I P 15-05-10 18:02

e 90 de lei o aripa noua... bine ca nu e ceva naspa....si mai ales daca era ruginita, cred ca cineva acolo sus nu era multumit de aripa aia =))

trafy-vr6 15-05-10 18:03

tot raul spre bine Gogule....dar janta asa era sau tot de la impact?

GOGU_VL 15-05-10 18:04

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 3362380)
pacat de ea oricum:(

Pacat bro, chiar ca pacat......toti colegii imi zisara ca sa nu mai oftez, ca e de ras......de unde atata noroc pe mine, sa ma loveasca exact in aripa pe care trebuia s'o schimb? Si nimic altceva? C'ar trebui sa ma bucur, nu sa fiu suparat......intr'un fel ma bucur ca n'o fac eu, dar in alt fel nu ma bucur, ca mai bine o faceam eu, nu asa, prin lovire.......asta e acum, o face ala si gata......
Da Trafy si janta, de aia uitai sa zic, oricum jantele trebuiau refacute, nu ma oftic de alea chiar deloc....

plictisit 15-05-10 18:38

daily risk .. spor la reparatii

SV25MBN 17-05-10 08:35

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3362336)
aveam masina parcata fain frumos langa poarta service'ului, si veni un client cu un X6 sa comande tot setul de filtre, si'o lasa in poarta pe N, ca se oprise roata din fata pe'o denivelare, si cand iesi afara, vazu masina ca se'ndrepta spre masina mea, se urca repede si apasa frana, dar tot se lovira......rezultatul :arrow:

Ce conteaza ca suntem tarani si habar n-avem sa conducem, trebuie sa ne luam X6 ca e in trend, nu? Tarani obositi :| Cum sa lasi cutia de viteze in N ? :lol:
Noroc ca trebuia sa schimbi aia si la urma urmei, tot raul spre bine.

D o n n 17-05-10 08:48

lasa boss...tot raul spre bine...sa fi tu sanatos si restu familiei..asta e cel mai important...e bine k nu ti`a lovit usa sau aripa spate ca atunci chiar era urat...acum...e bine si asa...ai grija de tine si de masina....ca fiarele se indreapta..

Daniel_Toa 17-05-10 10:50

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3361727)
Trebuie tata, trebuie, e nevoie ;)
Au venit de la naftalina si presurile de vara :arrow:

Spune -mi te rog de unde ai cumparat presurile , si cat te au costat .

GOGU_VL 17-05-10 12:09

Multumesc baieti de incurajari, apreciez ;)
Daniel.....presurile sunt cumparate noi, anul trecut, in vremurile bune.....90eur pe original, de la mine le'am cumparat :lol: (aduc piese originale Oem din Germanica)

Provenzano 20-05-10 21:28

sincer..in ziua de azi trebuie sa fii atent pe strazi..nu stii de unde mai apare un Driver:))

las` ca o repari..bine ca nu ai patit tu ceva

Daniel_Toa 21-05-10 16:32

jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .

GOGU_VL 21-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3378722)
jm3k3rd3mik - vreau sa cumpar ceva de la tine , ce zici ? ma servesti ? E vorba de cele doua filtre de habitaclu fara AC . Sunt doua filtre rotunde si mici sub stergatoare , ei bine alea doua le vreau eu , dar spune mi un pret la ele mai intai .

Normal ca te servesc :-P
Da'mi un PM cu seria de sasiu si da'mi un add pe mess la vl06bjp

GOGU_VL 25-05-10 12:04

Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy:

D o n n 25-05-10 12:10

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3388040)
Deci :drunk::boogy::2gun::peace: urmasul Pisicii are 4kg 200gr, sanatos tun, frumos, gras, si vrea sa faca cunostinta cu Pisica :twisted:.....cred ca are un 2.5 turbo, ca prea are un zgomot asurzitor de cum a iesit din fabrica.
Revin cu detalii....soo keep in touch :joy:

oooooooooo sa iti traiasca...sa fie sanatos in continuare si sa aveti parte de el sa fiti o familie fericita.....LA MULTI ANI ...SA FITI FERICITIIII SI SANATOSIIII SI SA SE BUCURE SI EL DE PISI

Provenzano 25-05-10 12:12

Sa iti traiasca si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate ,tie si familiei tale, ca sa poti sa il cresti pe micut.

trafy-vr6 25-05-10 12:14

Sa iti traiasca, sa fie la fel ca taicaso, sanatos, plin de viata si de bani....si...pregateste-te sa fii bunic:))

69WRX 25-05-10 13:06

felicitari sa iti traiasca si sa aibe multa sanatate si pasiune pentru bmw-uri vechi 8)

bebe no1 25-05-10 13:22

sa ti traiasca boss sanatate multa.

andreyWOB 25-05-10 18:33

Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)

D o n n 25-05-10 20:27

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 3389127)
Felicitari si multa sanatate ! Probabil acum esti cu lada de bere in brate si canti de bucurie :)

daca nu dete el niciun raspuns pana acum...e clar ca e in culmea fericirii....asa si trebe....sa chefuiasca pana nu mai poate

liviu tex 25-05-10 21:53

sa-ti traiasca si sa fie sanatos! p.s. invata-l de mic sa tina cu U'' CRAIOVA!! :D

GOGU_VL 05-06-10 21:50

4 Attachment(s)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte.....
Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul.
O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni !

SV25MBN 05-06-10 22:04

Interiorul ala are tot ce isi poate dori cineva de la un E36, si chiar in plus ;)

trafy-vr6 06-06-10 10:01

goguuuuuuuuuuuuuuu.....cat a costat plasa aia mica din dreapta unde ai bagat incarcatorul de la telefon si de unde ai luat`o ? in rest..n`am ce zice. foarte shmechera masina:(

VL 77 SYD 06-06-10 10:41

FELICITARI PRIETENE, SA FIE SANATOS SI VOINIC!!! MA BUCUR MULT PT TATICUL SI MAMICA LUI!!!:D (daca sta pe langa tine nu-mi fac griji ca nu o sa-i placa masinile :mrhappy: )
(cam tarziu si eu... dar am fost prins cu "filmul" si nu am mai intrat pe net)

abby3325 06-06-10 10:46

Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)

D o n n 06-06-10 11:30

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 3419765)
Intr-adevar, un interior superb ! Bafta ! :)

un 10+pt masina asta...superba, nu am cuvinte...si bnc`ul e pe masura,si stapanul deasemenea,un tip super de treaba....bafta baietii cu ele...si sa traiasca al`mic..!

Provenzano 06-06-10 11:49

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3418994)
Intradevar a fost o chefuiala mare in cinstea lui Gogu Jr. :lol: va multumesc inca odata ;)
Intre timp masina a primit aripa cea lovita, stanga fata noua, si chiar exact in culoarea masinii 8) a mai primit si semnale aripa cele mici, alte ceasuri de bord, ca de plasma mi se luase....deocamdata.... si c'am atat din cate imi aduc aminte.....
Pun niste poze facute azi, dupa o spalare cu prietena ei BNC (cea a colegului de servici) si cu interiorul.
O sa revin cu poze cand cobor suspensia....cred ca luni !

Si imi aduc aminte cum era acum 1 an:))))
Felicitari pentru Proiect si pentru Nervii de otel care i-ai avut.Nu e usor ce ai facut. Bv.

GOGU_VL 06-06-10 14:09

Din nou tin sa va multumesc frumos tuturor ;)

trafy-vr6 - cred ca din OMV daca imi aduc bine aminte....undeva la 40-50lei parca :rolleyes2

VL 77 SYD - Mersi mult :lol: CU siguranta o sa fie tot ca mine....si ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie?

Provenzano - Chiar ca :lol:

alex_bunicul 06-06-10 22:04

6 Attachment(s)
tare misto masina....da uite un interior care zic eo ca`i mai tare...:D

D o n n 06-06-10 22:36

Quote:

Originally Posted by alex_bunicul (Post 3421254)

nu cred k se compara..cu ce`i mai tare ca are piele rosie si mocheta rosie?bjp`ul pe langa astea mai are si el amaratul ala de obc...si multe altele..la exterior nu mai zic...dar fiecare cu gusturile lui....

GOGU_VL 06-06-10 23:12

Quote:

Originally Posted by alex_bunicul (Post 3421254)

Alooo, bunicule, ce'i aici, un thread de versus ? Fara suparare, dar ti'au murit laudatorii pe thread'ul tau? Intradevar e frumos interiorul, la scaune ma refer, exact la scaune, nu si la bancheta ca'i fara cotiera, e rabatabila......am avut si eu pe mana un interior exact la fel Recaro, negru/rosu, dar l'am luat la un pret si l'am dat aproape triplu, ca si d'astea inca se gasesc peste tot la vanzare, nu ma grabesc dupa asa ceva.
Mersi Donn de interventie ;)

VL 77 SYD 07-06-10 10:38

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3420207)
ceva de genul ca al lui Jakal :lol: alt tau pe cand o sa fie?

Prin decembrie cred ca o sa aibe parte de prima tura cu masina.:yes::mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 03:03.

- Copyright 2026 4Tuning