![]() |
Re: Diverse discutii
pan la urma care a venit ? :lol: ca am fost putini
|
unde mha knd?
ieri poate....luni seara...!! |
Quote:
|
ati fost si in seara asta??...pm pe mine nu m`a anuntzat nimeni....am trecut o fuga pe la colt azi...era dragos si cu X-cite park...pe ei i`am vaz!dar n`am putut sa ma opresc sa vb cu ei!deci ati fost si in seara asta:))...va tin minte...:))pm..maine ne vdm iar...suntem unii kre tre` sa discutam neste pm...dar sa ziceti drq si voi o ora!!in afara de tel ...am cum sa iau legaruta cu razvan??....
|
Au venit oamenii cu cashcheta si au dat amenzi de le-au obosit pixurile ... nici daca era vreun jaf nu veneau 4 masini de politie si un motor :lol:
|
maine la cat ca am intalnire cu o ***** sim daia sa stiu sa nu ne vedem iar toti:D
ca nah ..intimitate:D:D:D:D::D |
sa`ti zic yo ceva de intimitatea p****!!...de-te drq!!pe seara ...dak e frumos si aduce vreunu o minge...hai pe la 6-7 pm!mai jukm o pase ceva...si ...ne dam la vb knd se inseareaza...sau vedem noi!yo zic un 6-7pm!!...spuneti si voi ceva drq
|
Quote:
mah ahi sa punem fiecare cate 10.000 si sa luam o mingie a "comunitatii" ce draq mah ne calicim??? |
dak dai u bani de benzina...si va duceti sa luati pm:)yo donez 1 leu RON
|
donez si eu kkmas
nu aveti o minge ...minge a comunitati lasa o k asta e buna:D |
bha kraven da-mi nr.tau k altadata sa-ti dau un sms ceva k sa mai sti si u!!!ok?? si e ok maine hai la 18-19 la sala si sa punem cate 1 leu sa luam si noi o minge!!!!! ~~~~~~::::::""""""ANTI NESOMN""""""":::::::::~~~~~~~~
|
termina cu anti nesomn.......da edit la post si sterge
|
Quote:
|
0724832750 e nr meu de mob!!!si vad k Doamne Doamne n`a tinut cu noi!:((deci kred ka lasam planu cu mingea pe altadata!yo si pe ploaie ma duc la sala!deci dak e ne vdm akolo:)
|
xcite am zis sa termini cu glume dastea nasola ca iar ne certam...si eu nu sunt squad....da?
nu am chef de cearta fara panarama de altii |
1 Attachment(s)
am si yo o rugaminte pt. toti cei de aici, comunitatea!dak imi poate face si mie rost cineva de o piesa!treceti peste partea de ras...nu luati in seama!pls...vreau si yo piesa./..
|
Care Vine Diseara La Ora 8 La Sala Sa Ne Uitam La Meci???ma Gasiti Acolo Q Pituu Bft Si Haide Steaua
|
29 aprilie 2006, orele 12.00-18.00, accelerare 400 de metri la Buzau!Intrarea este libera! Cine vrea sa mearga cu mine...60.000 la benzina!
|
Se stie ca mergem cu cat mai multi :D nici macar aici aproape :P:
|
Pe 29 zici ..... hmmm , cam aiurea dar sa vedem
Mergem in formatie? :lol: Da-mi link`u dragos unde ai gasit ..... |
|
bai ce facem cu Pastele?mergem undeva organizat sau fiecare pt el?:(
|
yo as merge frate!!deja mi`am amanat planurile de familie!!!deci ..hai!
|
pai hai s afacem cumva sa mergem la cineva kre e solo sau undeva....k nu am chef sa stau pe acasa si park e mai misto as aintre nebuni cu remorciile dak e dak nu aducem :D am vb deja de 2 fete 4 me:D deci ..propuneri?
|
hm...yo nush sigur dak pot sa vin cu pretena!sa vb cu ea dar nu promit nik!oricum intai vreau sa stiu ceva sigur k undem merem!!!...
|
corect pai hai sa ne organizam macar astia kre vrei sa iesim undeva ...oricum e imposibil toti....specific comunitatii...;)
|
e cineva singur pe acasa de paste?
|
in noaptea de inviere propun sa ne strangem la catedrala si sa punem cd-uri cu muzici bisericesti in timp ce dam burn. ce ziceti, merge?
|
esti nebun tre:D=)) cum ar fi??? sa alerge popa dupa masina ta:D:Dla bune acum ne strangem undeva?
|
yo merg la catedrala oricum!deci...sa spuneti unde va gasesc:)
|
Bha baieti e simplu, care vrea sa bea grav le propun sa ne insotzeasca la una mica in spate la cuza(vb din experienta)
|
Drupare ai fost cumva aseara prin parcare pe la billa ca mi s-a parut mie ceva dubios ca parca luase billa foc :twisted: ! Intreb ! Ca n-am apucat sa vad cine a fost da cert e ca mirosul de cauciuc incins ajunsese pana la mine la bloc :twisted: ! Burn rulz :twisted:
|
Quote:
Vorbesc cu popa sa organizam un concurs cu premii, (calendare bisericesti, sfeshtanii gratis, aghiasma la sticla PET imbuteliata), liniutze pe Bdul Republicii, burnuri; parintele va da starul la liniutze in momentul in care cadelnita va trece printre masini; bafta tuturor; Paste Fercit (ca iarba e destula)! :lol: |
Quote:
|
Droopy daca nu ma insel a dat si aseara la s.............a vreo 2 burnuri mici :D pe la 21.30 parca :D
|
la s**a?...pm noi eram inauntru ne uitam la meci!!!bha...cu ce facem in seara de inviere ....sa zicem k s-a lamurit!!....dar cu iesirea aia!...pm..skama ...baga-te mha si u in ecuatie:))..pitule...u ce zici`?....hai frate merem sau nu?...suntem mai rau k pisik kre se invarte in juru` cozii!!pm
|
Quote:
|
A dat cineva cerculete si burnuri aseara in parcare la Billa pe la 10 jumate sa zic nu mai stiu exact si era BMW sigur ! Si am dat si eu cu presupusu :twisted:
|
O fi fost Droopy ca a venit si la s**a cu chef de burn si e aproape de B***A :D
|
Va duceti careva in seara asta la sala ca e prea frumos afara :D :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning