![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
si din cate am inteles se poate face fara sa sara vopseaua,unii garanteaza dar din pacate nimeni din zona,oricum mersi de pont,o sa vorbesc cu Cristi(pe Dani nu-l stiu...)si sa vedem ce se poate face |
Daca rotile tale sunt 7,5 cu 9,5 si ziceai ca se pot face si 8,5,de ce nu le faci pe toate 4 de 8,5... Ma gandesc ca poti muta oala mare in fata si oala mica in spate,si atunci o sa ai pe fata,oala mare cu buza mica 8,5 J si pe spate oala mica cu buza mare 8,5 si nu mai trebuie sa iti roluiesti aripile! Nu e mai bine asa?
|
da sunt 7.5 cu 9.5,am luat in calcul si varianta asta dar atunci nu imi sunt ok gumele...
205 40 pe 8.5 ar fi ok pentru ceva strech dar 215 40 pe 8.5 nu ar fi cam balon? ar fi o rezolvare mai simpla,desii nu stiu cum ar arata(dar ma gandesc ca bine intrucat buzele difera adica mai inguste si mai late) |
Quote:
Asta pana gasesti 205.40 sa pui si pe spate. In locul tau asa as face,nu mai trebuie sa roluiesti aripile,doar eventual jonglezi cu distantiere unde trebuie. |
defapt sper sa nu gresesc dar pana la urma cred ca nici asa nu ii ok
daca schimb oalele intre ele nu rezolv nimic doar latimea o fentez si atat,pentru ca fitmentul ii aceas,oala mea ii separat de miez(ii modular din 3 bucati) adica daca pun oala mica la buza mica si oala mare la buza mare mie in spate tot atat o sa fie iesita roata,ar trebui sa schimb miezuriile(doar)si atunci castig la et pe fata o sa fie mai iesita(cat de cat)si pe spate cu et mai mare mai spre interior(numai nu stiu daca atinge sau nu dar asta se rezolva cu distantier...) |
Era greu sa faci o proba la suspensie+jante ca sa vezi daca atinge? :shock: Acuma dupa ce e vopsita.... mai bine las-o asa... Fa cum zice Mareo ca e cel mai indicat, ca sa nu mai vopsesti iar, sau sa stai cu morcovu ca sare vopseaua... :)
|
Quote:
|
degeaba schimbi oalele, ca daca nu difera si miezu n-ai rezolvat nimic...
|
Quote:
miezuriile difera,acolo s-ar putea jongla |
10 Attachment(s)
new pics....
asta ii configuratia actuala si asa ramane pana in primavara,mai putin fitmentul jantelor pe care o sa rezolv ori prin roluire aripa spate ori schimb miezuriile intre ele si atunci va mai cobora de spate putin |
10 Attachment(s)
si partea a 2-a
pana de sarbatori va mai veni un strut bar si poate schimb lupele(daca le vand pe ale mele)la anul continuu cu interiorul neaparat scaunele si covorase +/- plafoniera de w8...ultimii pasi la exterior cam atat accept orice parere pro si contra...sunt deschis la sugestii ce se poate face ce este rau ce arata bine...etc si Haters-i sa gaseasca ceva gen veverita,ochelari de soare,praf pe masina si etc,pentru ca ma astept si la asta |
Ca sa nu sara vopseaua, inainte de roluire si in timpul procesului, sa stea cineva cu un uscator de par pe zona, sa fie tabla cat mai calda...asa vopseaua devine mai maleabila
|
Quote:
|
Incearca si fa rost de prelungire v6 de bora si o sa fie completa! Arata f misto, si e pacat sa o lasi cu lip-ul ala cupra, care nu are nicio treaba in situatia asta!
|
as vrea un kit de gli(mai ales pentru buza fata)second nici o sansa,iar noi ma costa 500 eu...aprox...sau cea de rieger,seamana cu v5 cu putin design diferit
vedem ce o fi si cum o fi |
Un mare + pentru covorase si pedale. Super tare arata, sa nu treci la footrest de TT, R si alte avioane, nu stiu ce ii in mintea lu' astia de isi pun asa ceva. Go W'see Go !
|
Harata hacceptabil manca-ti-as! :lol: Galbenul ala la etrieri trebuie schimbat.
|
Quote:
O fusta spate normala noua costa 90 Ron. Ai putea sa o decupezi si pana o sa iti iei prelungire de gli ...ar arata foarte bine. eu cand aveam toba de carbon mi-am facut semne si am taiat cu fierestrau electric si pe urma am finisat cu o hartie abraziva si a iesit foarte bine. |
nu cu fusta ii problema,de mult o schimbam daca nu aveam senzorii de parcare acolo,nu ca as avea nevoie neaparat de ele dar chiar nu as vrea sa renunt la o dotare al masinii doar asa,as vrea sa impac cumva si varza si capra
|
Acum m-am uitat la o poza din spate, senzorii nu sunt pe traseul tipsurilor deci nu ti-ar afecta optiunea.
|
Quote:
|
Care`i frate faza cu marca tipsului?
Poate sa fie facuta in Germania...sau poate sa fie facuta in China....ca la sfarsitul zilei, tot o bucata de teava e.:lol: Nu e ca si cum ar avea un aport de putere. Credeti ca daca unu costa 10 lei iar altul 100 de lei...ala de 100 de lei e mai bun?...tot dra.cu ala e. Prea va plafonati de lucruri fara importanta. |
Quote:
Daca e cablaj acolo... nu vad cu ce ti-ar sta in cale, aia chiar nu ar fi o problema (din punctul meu de vedere). |
Quote:
Quote:
pana una alta,masina asa va ierna,in primavara ma voi ocupa ca si continuare de interior in rest cam atat,evident tot timpul apar si sunt idei noi dar nu as vrea sa o incarc si asa m-am bagat poate in mai multe decat trebuia dar inca ii ok |
Man, prea mult tam tam pentru niste nimicuri, vrei sa iti pui tipsul cum trebe, studiaza problema singur, merge, bine, nu merge, asta e. Atatea sfaturi si discutii pentru o chestie de care iti dai seama in 30 de minute. Si chestia asta cu parere pro si contra, frate nu trebe lumea sa iti zica ce e gresit la masina dupa ce ai facut ceva, e foarte simplu, nu mai da in tiganii si gata.
|
Quote:
legat de toba stiu clar ca nu sta 100% eu nici nu am zis nimic despre asta,o sa o rezolv doar am specificat ca de ce ii complicat,din cauza buzei pe care ori trebuie taiata ori schimbata si cam nici una nu o iau un calcul |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning