![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
1 Attachment(s)
na mei sa nu va mai pierdeti;)
|
mai pe scurt centru civic insusi a devenit un mare sens giratoriu :P
|
Fain asa in centrul civic :D 100% ca se evita aglomeratzia...
Mai am si eu o intrebare... vad ca de ceva timp nu mai merge camera de la pod de la darste. Camere aceea era si radar sau numai de supraveghere a traficului? Ca noaptea imi era "rusine" sa merg cu 50 pe acolo si mie frica ca sami apara vreo surpirza prin posta (acum ca am scapat si de puncte 8)) Am auzit un zvon, cica unul a primit amenda prin posta dupa juma' de an :???: |
am si uitat de ea :lol::lol: mai exista ?
|
Faza cum ca a primit in posta dupa juma de an este foarte adevarata... Un prieten a primit in posta de curand poza cu el pe predeal avand viteza limita depasita, si asta s-a intamplat in Octombrie 2007. :|
|
da asa se primesc...eu am primit o fotgrafie cu mine zambind..:d in aprilie si afost facuta in 29 sept 2007...dar macar zambeam frumos..:P
|
:lol:
Am primit un mass, cica stau cu radarele si in Sacele? Stie cineva daca e adevarat? Si unde mai exact? |
Quote:
|
Quote:
|
stau sclavii peste tot...cu un logan alb neinscriptionat , ala albastru cu folie si ala galben..tu-i in rasa...maine poimaine se baga in boscheti cu radaru in mana numa k sa nu-i vezi knd te prind....
|
salutare ! am si eu o intrebare.... aveti idee unde gasesc si eu 2 slick uri SH de vanzare ? pe 15 mi ar trebui...ceva "soft" preferabil
mi am permis sa postez aici pentru ca in timpul sapt umblu prin brasov,desi nu va stiu pe aproape niciunul. merci |
Merge cineva la Bucuresti sambata asta????
|
revin cu o intrebare....am gasit o oferta la un nene din timis...are 4 jante cu slick uri michelin pe ele...cu prindere 4x100 si vrea 170 euro pe toate 4 ! se baga careva la 2? mie nu imi trebuie decat 2....a zis ca mai merg taiate 1 data (adica facut sant din ala).daca e careva interesat....astept un pm sau aici
|
Chiar nu merge nimeni la Bucuresti weekendul asta....:(
|
Baieti, am o mare rugaminte la voi. am urgenta nevoie de o schita/carte de reparatii/service ptr un Fiat Coupe 2.0 16v turbo. sau de cineva care detine acelas model, sau cineva care a mai reparat asa ceva.
|
cel mai bine incearca pe forumurile de specialitate
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca mai gasesc ceva mai revin cu detalii |
cred ca mai trebuia sa pui cateva pdf-uri langa :D
adica asta http://www.nebev.net/torrents/Books/...T/FI5D1BFA.PDF |
salutare de unde pot sa fac si eu rost de un stiker cu 4tuning? mersi
|
Quote:
|
mersi am facut rost
|
|
Exista in brasov vreo firma de inchirieri auto cu care poti sa iesi din tara ?
|
Quote:
|
Am jante de 17'' pe masina, care nu sunt trecute in actul mashinii. Masina are in original jante de 15''. Credeti ca voi avea probleme la RAR?
|
cam da :) dar de ce nu te duci sa le treci in talon?
|
k oricum trebuie sa le schimb ptr k imi freaca de aripi cand iau o groapa, e prea joasa masinuta ptr drumurile noastre :(
|
atat vreau sa stiu, daca voi avea probleme la RAR din cauza asta. sa stiu sa le schimb mai repede
|
pui si tu roti pe 15 cum ai in talon si te duci la rar :D
|
usor de zis, greu de facut. deci ar fi probleme nu? daca ma duc cu cele de 17'' ?!
|
offffffffffff parca sunteti femei! imi raspunde-ti pe ocolite...raspundeti-mi la intrebare: AS AVEA PROBLEME DACA M-AS DUCE CU JANTE DE 17'', CARE NU APAR IN TALON ?
|
deci nu am patit ca sa stiu ce se intampla
doar ca nu iti da verificarea daca pt asta te duci tu acolo daca vrei doar autentificare nu are nimic poti merge asa ce daca o dam pe ocolite? normal e sa ai pe masina ce scrie in talon tu cand ai pus rotile nu stiai ca nu sunt legale daca te prinde pe drum un control rar sever te lasa fara talon asta asa ca fapt divers si nu ai precizat de ce te duci la RAR ca daca te duci in plimbare te poti duce cu ce roti vrei tu si 30" trage concluziile ... |
Daca ai pe cineva acolo care sa "treaca " cu vederea e oke,daca nu ar fii bine sa le schimbi,sansele sunt foarte mari sa se ia de tine...depinde in ce toane sunt aia de acolo cand mergi tu dar cam 90% da o sa ai probleme.
Numai bine |
Se i-a si politia la un control mai amanuntit,la RAR NU AI NICI O SANSA sa treci la cat sunt aia de bulangii!!
|
Haide ma mai terminatzi cu prostiile Credetzi ca paia nu ia ORBIT cate unu in fiecare zi? eu am facut si identificare si verificare cu alte natzie de rotzi, Cred ca va palit soarele.
|
daca vreu sa merg la plimbare merg pana la buc sau mai stiu eu unde, la RAR ma duc ptr verificare. Rotiile nu le-am pus eu, asa am cumparat-o de la un 'smecher'. Totusi am sa le schimb sa fiu sigura ca nu voi avea probleme. Ms
|
daca poti si ai de unde imprumuta niste roti pe 15" pentru o zi cel mai simplu
|
asa m-am gandit si eu. Doamne cat de greu e sa ai o masina, nu se termina problemele niciodata....
|
tuner, tot de mine si de problemele mele dai :))
|
nu e greu sa ai o masina... ca o tii in parcare si nu are nici o problema
mai greu e cand esti dependent de ea... cand te ia virusul numit masina !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning