![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
mam tinut bn de kuru tau ... cum ai sp u mergeam cand u in fata 5k cand yoo 5k ... a fost 1-0 1-1 2-1 pt tn ... ultima oara am pierdut 100k si miai dato klumea ...
|
Iar am facut de rusinica hamachi-ul in seara asta :D cand o sa vina si un adversar serios ?!? RDC tata te-ai dat la fund nu mai zici nimic ?!?
|
joc si eu u2 insa am inceput de la capat... am ajuns cred eu la 40% din joc si nu mai stiu ce sa fac... ca nu mai apare nimic pe MAP
|
Ce dvd nu ai adversar?ai uitat cine ti-a luat titlu de dk?
|
asta a fost odata de mult si din prostia mea :lol: felicitari pt atuncea ,insa aseara ai cam luat-o in freza :lol:
|
Quote:
|
Dupa ceva timp in care ne-am lasat mai moale cu driftul , m-am gandit sa fac un campiont care se va tine pe data de 15.06.2009 ora 19:00 pe hamachi , se va face un server in care sa intre cei care vor sa joace si care vor sa se antreneze.
Pt cei care vor sa participe ii rog sa isi faca anuntata prezenta. Dvd pui in joc titlu tau de dk? |
eu ma bag ;) deci Im in ;) DvD are u ready :)) u esti sg care pune probleme ;)
App cine castiga are titlu de DK ? |
Sa vedem sa vedem ce-o sa iasa :lol:
|
Nu se mai baga nimeni?eMH imi doresc revistele si nu isi mai face nimeni anunta-ta prezenta?
Deci: 1.Ingerasul99 2.Seb4speed 3.Green_e30 4.DaViD_TL 5.Tweety_rzw 6.Nikolas ....... astept sa completa-ti voi Nu mai este nimeni pasionat de acest joc? E doar un joc nu va faceti de rusine chill . Si domnul DaViD_Tl are ban o saptamana :drunk::chainsaw: |
REvine si rZw'u ! |
Quote:
|
Quote:
7. L4uR |
8. Mihaita (eu)
Dar...pe ce data ai spus ca se tine?? BTW...spune-mi tu in ce sa pun revistele ca sa le trimit si iti dau cuvantul meu de onoare ca ti le pun. In sacosa nu pot sa le pun la posta... |
Quote:
Le poti pune intr-un plic sau le faci colet , gaseste tu o alternativa. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning