![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
Quote:
|
tin sa-i felicit atat pe george cat si pe bobi pentru atitudinea lor sportiva si desi nu ii stiu pe niciunul din ei se vede ca pe primul loc e pasiunea pentru curse & funul nu copilarismele ca cine e mai bun etc.
george keep up the good work si nu lua in seama aplaudacii care comenteaza de pe margine, joaca nfs si se uita la fast&furious si atat ... imi place ca ai avut putina nebunie (sa zic asa) incat sa-ti iei masina visurilor si inca o doza de nebunie sa incepi sa modifici masina visurilor tale ... inca de noua cand puteai la fel de bine sa-ti iei o masina in 2-3-4 mii de euro si sa o modifici pentru curse la bani enorm de mult mai putini. respectele mele. :-) |
Quote:
|
Sper sa fie gata masina pana la Tulcea - pana vineri nu cred ca reusesc - din fericire nu am patit nimic la cutie - doar a explodat o planetara cand am dat LC a doua oara in spatele baietilor - mai multe detalii la: https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post2694205
Daca ajung la Tulcea ar fi frumos sa vina si Bobi si Ghita de la Oradea - de Virgil nu mai spus cum ar fi daca ar ajunge:D!!! |
Quote:
|
Va asteptam pe amandoi.....speram ca vremea sa fie frumoasa,sa fie uscat.Sunt anuntate 11 grade....ceea ce e ok. In cazul in care ramaneti fara competitori,sunt 30 de motociclete,ca au si ele grupa separata.
|
Pt ca am vazut 1001 discutii contradictorii pe forum - in special din parte celor care nu sunt prezenti la curse si probabil ca nu vor fi niciodata a luat decizia sa am in permanenta cel putin o camera video in masina - si eventual inca una externa la un spectator ca sa se vada exact si cand o fur si cand o dau!!!:lol: cel putin asa mai renuntam la maculatura pe forum!!!!
|
Felicitari pentru idee.
Cursele se fac in conditi prestabilite, acceptate de participanti si arbitrate de cateva persoane care trebuie sa stea la start, pe traseu si la sosire. Pot exista in timpul curselor si manevre de intimidare, inchidere de banda, apropiere periculoasa... astea se sanctioneaza cu descalificare(pierdut cursa). |
Quote:
|
Quote:
Nu conteaza ce zic eu sau altcineva ... conteaza ce simti tu.... eu sincer iti urez bafta ,sa iti faci masina sa traga asa cum vrei tu si sa te bucuri de ia in fiecare zii .... si nu te uita la rautatile noastre de pe forum. Salutare. |
Quote:
Eu am intalnit si am vazut multe artificii pe care unii le considera inteligente. |
Din pacate GTR-ul nu are piesa lipsa saptamana asta - sper sa fie ok pana saptamana viitoare la sfarsit!!!:evil: asa ca nu pot onora provocarile de la Tulcea:sad: cu siguranta va fi gata pana vine supra!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning