![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Hmmmm, mie īmi plac Borbeturile (a avut un prieten pe bmw piticuXXS, arătau ff bine ),dar şi brock-urile au particularitatea lor
De exemplu pe maşina ta ..o să dea foarte bine aceste brockuri , īmi place definirea spiţelor ;) Sandu avea steffan, acum nu e prea relevantă poza , adică unghiul din care am făcut-o , dar stii prea bine cum arată că doar le-ai văzut live :D , pardon le-am văzut Tizule ..multă ..multă baftă ..şi să ne vedem cu bine :D P.S. La avatar nu sunt spiţele negre , negre ..hmm īncearcă pāna la vopsire sa le faci nişte vt ,aş opta pentru un antracit ceva nu stiu o nuanţă să nu le īntunece rău spiţele |
Ms fain Catalin. Bogdane...mai e mult pana la vopsitul lor :)...acum ma gandeam (ca am vazut intrun film)...ca daca ai 3 luni...sau cva n genu vechime pe cartea de munca poti face un imprumut de nevoi personale...si ma gandeam la o treaba din asta mai pe la primavara (cand speram sa se faca asa vreo 3 luni vechime) poate procur jantele...(poate le gasesc undeva sh, desi nu cred) oricum...pana atunci am eu altele pe cap cu gandacu'...astea is far away...pana una alta TREBUIE sa gasesc sa o rezolv 100% tehnic vb. ca sa o aduc la scara blocului...:) Vam salutat, spor la tunarit!
|
Super tare masina:D
Nu am crezut niciodata ca un Seicento poate sa arata asa frumos:rolleyes2 Succes in continoare! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
@Geox: 10x man...multi nu a crezut ca poate arata cum arata...sa vad daca o sa o recunoasca cand am sa termin cu ea :) sau o rebranduiesc :)) (glumesc)
@VladM: Gata...stiu unde ;)...10x...maybe i'll step by...vdm Nu ma pricep deloc la VT...dar mam chinuit ca sa va fac o idee despre ce am de gand :) avand in vedere k renung la ami face singur farurile cu lupe/angel/sticla clara...so...check the pic ;)...cine se pricepe mai bine la vt mar putea ajuta??? app...is farurile de corsa b...ups...mam dat de gol :D...oricum...stiu cum vor arata...check this out http://images.google.com/imgres?imgu...%3Dro%26sa%3DN |
Se vede ca is faruri de corsa,si se mai vede cum ai tras tu cu alb pe deasupra :)) oricum ar arata bine :)
|
:) Oricum poza cu farurile nu e facuta frontal deci is distorsionate...pana mea...si deasupra am pus un fel de bad boy cum ar veni :)...poate chiar mai agresiv...:-?? eu ce am zis :) nu ma pricep prea bine la vt dar...ca sa va faceti o idee asa...
|
fain proiect,iti doresc spor la munca in continuare,
ma bucur sa vad omeni pasionati de fiat;) |
Quote:
de masina nu mai zic nik....ca am mai zis :shock: |
mie sincer mi se pare ca astea de corsa arata mult mai bine cu 4 cercuri (2/far) decat cu 2 (doar 1/far)
succes la indeplinirea farurilor,si sa vedem cat mai curand jucaria din semnatura pe strada :D |
Ma acum sincer nici eu nu stiu ce sa fac...pe bune vb...e posibil ca atunci cand am sa imi fac capota bad boy sa vina aiurea peste 2 din cele 4 inele...si sa le sectioneze cumva...(va dati voi seama)....asa k tind spre modelul cu 1 inel/far din considerentul asta...dar is mai frumoase cele cu 2 inele...nu stiu ce sa zic...daca as putea cumva sa cumpar modelul cu 2 si sa las aprins doar pe cel din exterior ar fi super :D...vad eu ce fac...
|
Pai daca iti tragi capota peste faruri cum e in poza pusa de tine,nu cred ca o sa ai probleme de genul asta !
|
o da'i in tiganeala daca pui faruri de corsa:!:
|
Man asta e parerea ta...oricum, farurile au aceiasi forma...per ansamblu...ideea e ca la cat am sa maschez din ele (bodykit/capota) nici nu ai sa stii ca nu is de seicento. Una e sa pui faruri de bmw pe seicento si alta e sa pui faruri cu aceiasi forma, care pastreaza imaginea per ansamblu. Si repet, fac acest lucru din considerente calitative. Farurile de seicento stock ofera o vizibilitate foarte proasta...cu xenon e mai buna dar mult sub dorinta mea. si decat sa dau 600 lei ca sa imi fac farurile actuale cu lupa si angel eyes...mai bine dau 600 lei si imi iau asa cva... iar la un finisaj asemanator ca acesta http://www.westcoastcartuning.nl/ass...tcartuning.nl/ nu cred ca iese tiganeala. Si uitanduma mai bine la pozele cu seicento rosu cu faruri de corsa...si la prelungirea lui...imi dau seama ca 1 angel/far e ok...cu 2 se strik treaba...oricum...astea is planuri...fac parte din the big bang (acela fiind bodykitu) :)...deci cand o sa am farurile si jantele am sa ma apuc de bodykit :D...pana atunci making $..4them...:D :D :D ca fara lovele degeaba imi racesc eu gura aici
|
cand ajungi in roman te astept la o liniuta:)acu' inainte sa schimbi ambreaju ca apoi nu mai am sanse:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning