Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

vlad_vdo 01-12-08 23:13

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

bobby o bara de rigidizare intre bascule ai auzit pe la cineva? m=ar interesa!

bobby_gsi2 02-12-08 08:23

Pe aia nici eu nu o am....urmeaza sa o achizitionez si o mai vreau si pe cea din spate......eu o am decat pe cea din fata...dintre amortizoare. M-am interesat si cu vreo 80 de euro le completez :)

salfkm 02-12-08 12:25

Ai vazut diagrama aceea cu axele cu came pe care ti-am pus-o?Ce parere ai?

bobby_gsi2 02-12-08 13:12

Abia acum am observat-o.....nu stiu ce sa zic....eu spun ce scrie in catalog la schrick. Oricum diferenta intre came la axa mea si la una stock se vede de la o posta.....ale mele sunt mai patrate...tin mai mult supapele deschise...iar intre axa asta care o am si cealalta care s-a rupt este exact de 1 mm masurat de mine. Acum milimetrul ala nu stiu ce reprezinta...nu ma pricep la asa ceva. O alta dioferenta am simtit-o cand am pus iar axa stock pana mi-a venit asta de 276....parca peste 5000 de ture masina nu mai tragea...pe cand acum trage pana la 7000.

Skma 02-12-08 19:40

Daca nu ai soft eu zic ca nu are cum sa traga pana la 7000!
Limitarea din cate stiu eu e la 6200!

sco211 02-12-08 19:55

parca scria undeva ca nu mai e calculatorul de serie...ceea ce ar insemna ca se poate numii si "soft"

bobby_gsi2 03-12-08 08:17

Chiar nu m-am uitat exact unde limiteaza acum...dar sigur nu la 6200 ca inainte ;)

bobby_gsi2 21-12-08 09:23

In urma unui drum pana la tara.....masina a ajuns unde ii place ei cel mai mult.....pe un macadam f bun....si nu m-am abtinut sa nu ma joc cu ea.......imi place la nebunie.....insa la insonorizantul de sub masina sigur nu ii place :)

dany_let 22-12-08 14:41

are cineva geamuri de kadett care se deschid??? pentru spate???

bobby_gsi2 31-12-08 11:54

Odata cu sarbatorile de iarna masina s-a conformat si a devenit mai buna, asta dupa mici reglaje la "debilmetru", trage satisfacator chiar si cu benzina de 95......asa e pe criza :) , insa la relanti si sub 2000 de ture face ca toti dracii, cred ca merge inecata.
La Multi Ani tuturor , multa sanatate fie ca noul an sa va aduca numai satisfactii si bucurii!!!

magnifiqo 31-12-08 13:45

Sarbatori fericite si tie si fie ca 2009 sa transforme to raul spre bine . La multi ani !!

bobby_gsi2 07-01-09 10:25

Din ciclul cand omul nu are criza financiara si si-o face singur.....am ajuns sa ma bucur la un set de stergatoare din silicon.....sau din ce dreaq sunt :) de care sunt super multumit...recomand .

brummy 08-01-09 15:17

pfoaaai... super masinutza.. bravo bobby :dance:
tu ai simtzit ceva cand ai montat axu?
p.s. am factura in fata, axu + 8 culbutori (din care mi-au venit 9) "328,80 mit mehrwertsteuer" adica cu tva + taxa de transfer. si tu l-ai comandat de la Sandtler?

bobby_gsi2 08-01-09 15:49

Mie mi l-a comandat un baiat de la bucuresti....nu am factura nu am nimic. Axa mea a costat 326 de euro plus 120 ron transportul si rambursul de la bucuresti pana aici.
La mine e a doua axa.....am mai avut una si mai rea dar aia s-a rupt. Prea mari schimbari nu se observa.....la mine cu prima axa s-a simtit abia dupa ce am schimbat calculatorul...si a mai fost observata o schimbare cand am trecut iar la axa stock....parca dupa 5000 de ture nu tragea.......cu astea "sport" trage pana sus de tot.
Ps: axa cealalta de 296 a costat 200 de euro si era sh.......dar din pacate cred ca uleiul prost si-a spus cuvantul.

brummy 08-01-09 16:01

mare pacat :(
eu deocamdata folosesc ulei GM 5W30 full syntetic, sper ca e ok

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning