Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

Mustang 20-10-08 15:48

Re: Conducere fara permis

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1811782)
la 50 de ani nu esti mos...
sunt fosti piloti din cnr care au varsta asta, de exemplu, si cred ca ne-ar da majoritatii lectii la sofat...

Ziceam ca sunt unii care o iau razna dupa 50 de ani.
Unii, nu toti. :D

D o n n 20-10-08 16:58

herbas iti dau dreptate...eu pt impozit,asigurare si alte chesti mi`am vandut unele chestii..si mi`a zgariat`o si mie cineva care nu avea asig la masina...si decat sa ma judec cu el ....pt o aripa...avea saracu o dacie 1300..asta e....cum iti e norocul...oricum nu strica sa platesti taxele...gadeste ca doamne fereste dai cu o rabla fara acte intr`un seria 7....:) esti bucuros sa ai o casa sa o poti vinde...si daca e vre`un smeker te mai si omoara putin..

Herbas 20-10-08 18:45

Sau orice masina cu casco, pentru ca firma de asigurari te da in judecata pentru recuperarea pagubelor si aici sunt echipe intregi de juristi, gata sa te sece de bani, plus firme de recuperare, plus executari fortate si chinul continua.

D o n n 20-10-08 20:03

daca e un vaide mama luid e om care a muncit o viata pt o dacie si nu are nimic,decat rabla lui..din ce vrei tu sa plateasca...?cel mai rau il poate baga la puscarie si omul e fericit ca scapa ...dar tu ramai tot cu masina lovita....si tot tu suporti...;)daia sunt asigurarile

catalinush 21-10-08 03:54

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 1816910)
Si daca venea un tembel stiu eu ce masina de lux ca sunt destule in tm, nu iti acorda pioritate si se oprea direct in tine? Teoretic el era de vina, practic masina ta nu avea ce cauta pe drumuri, deci plateai totul din buzunar. Sau daca erai tu de vina si intrai in unu ca saracul si-a luat de la gura cativa ani buni sa isi cumpere si el o masina sh la 2000 euro, si intrai tu in el, si pt ca n-ai asigurarea statea sa se si judece cu tine, sa mai scoata saracul alti bani din buzunar, si situatiile se continua. Pentru asta tre sa zici mersi, nu pt ca nu ai luat amenda, eu unul sincer imi doresc sa te fi oprit si sa iti fi dat 120 mil amenda eventual un dosar penal si dreptul de a mai conduce vreodata.
Cred ca orice sofer/posesor care scoate o groaza de bani din buzunar pentru taxe, asigurari, itp-uri, impozite si asa mai departe imi va da drepate, din moment ce noi o facem de ce sa tragem pe urma prostiei altora.

mda corect..si eu sunt de acord cu asigurarile si taxele...la mine nu a fost vorba de rea intentie sau chestii de genu...fiind masina inscrisa in bg ...trebuia sa ma duc acolo cu ia sa fac itp si toate cele...dar nu am putut sa ma duc si i-am dat actele la unu sa imi faca sigurare si tot ce trebuie si in acea perioada am circulat de cateva ori cu era fara nici un act...stiu k am gresit si mi se putea intampla 1 din cele multe chestii naspa dar am scapat...
P.S. nu mai fii asa rautacios tu nu ai mers niciodata cu masina stiind k ai ceva in neregula al ea? ;)

Mustang 21-10-08 08:55

De la condus fara permis s-a ajuns la discutii cu asigurari / taxe / accidente si ce trebuie facut in cazul unui accident fara asigurari.

Revenim si noi la subiectul de baza?
Daca vreti sa vorbiti neaparat despre asigurari, taxe, casco - etc, faceti un topic nou. ;)

eMH 21-10-08 18:35

In sfarsit cineva care sa ne dea pe brazda pe toti :)

Nu mai e niciunu care a condus fara permis si a patit ceva,sau a facut ceva deosebit,sa ne spuna si noua ce s-a intamplat ?

Danutz Bratosin 21-10-08 18:44

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1818753)
In sfarsit cineva care sa ne dea pe brazda pe toti :)

Nu mai e niciunu care a condus fara permis si a patit ceva,sau a facut ceva deosebit,sa ne spuna si noua ce s-a intamplat ?

pe mine ma prins...pe un drum mai abandonat de prin bucuresti....
ma prins...am ajuns la o intelegere cu nenea garcea si fiecare a plecat pe drumul lui:)

eMH 21-10-08 18:45

si cat i-ai dat ??
ca nu cred ca te-a lasat sa pleci de pomana... :D

Danutz Bratosin 21-10-08 18:47

as fii vrut eu:) totusi...zic mersi ca am scapat asa ''usor''
2 mil...acu 2 ani...de atunci nu am mai indraznit :D decat in parcare...

Geo_ZGA 22-10-08 09:03

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1818781)
as fii vrut eu:) totusi...zic mersi ca am scapat asa ''usor''
2 mil...acu 2 ani...de atunci nu am mai indraznit :D decat in parcare...

20ron, acum 2 ani :lol: Pe o straduta din spatele blocului, m-am apucat sa-i dau lectii prietenei mele, care urma sa dea examenul pt permis. Bine-nteles ca s-a blocat cand a vazut masina de politie... si nenea politistul si-a dat seama.
Eu zic ca mai ieftin ca mine nu a scapat nimeni. Permisul meu+dosar penal+dreptul ei de a da de permis = 20ron :lol:

eMH 22-10-08 14:03

intr-adevar...ai avut noroc...MARE NOROC !!
eu stiu pe cineva care merge frecvent in bulgaria fara permis (dar bulgarii is spagari rau)
asta are 27 de ani,si il opreste politia,si ii da o bancnota de 100 Leva,si gata,pleaca mai departe,nici nu coboara din masina...

Mustang 22-10-08 14:14

Eu stiu pe cineva care a "primit" cadou un dosar penal.
Adaugat la acest lucru, 5 ani nu are voie sa dea de permis dupa ce face 18 ani. Cool, nu?!

eMH 22-10-08 14:16

Laser,frate !!
Da' ce incerca sa faca ?
Se plimba si el in jurul blocului,sau conducea frecvent ?? (adica des,si pe distante lungi...)

Mustang 22-10-08 14:21

A iesit la o plimbare pana la o prietena de-a lui care era la 3 blocuri mai incolo.
Frate, daca in lege spune sa nu iesi fara permis, nu iesi. Punct.

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning