![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
Unii, nu toti. :D |
herbas iti dau dreptate...eu pt impozit,asigurare si alte chesti mi`am vandut unele chestii..si mi`a zgariat`o si mie cineva care nu avea asig la masina...si decat sa ma judec cu el ....pt o aripa...avea saracu o dacie 1300..asta e....cum iti e norocul...oricum nu strica sa platesti taxele...gadeste ca doamne fereste dai cu o rabla fara acte intr`un seria 7....:) esti bucuros sa ai o casa sa o poti vinde...si daca e vre`un smeker te mai si omoara putin..
|
Sau orice masina cu casco, pentru ca firma de asigurari te da in judecata pentru recuperarea pagubelor si aici sunt echipe intregi de juristi, gata sa te sece de bani, plus firme de recuperare, plus executari fortate si chinul continua.
|
daca e un vaide mama luid e om care a muncit o viata pt o dacie si nu are nimic,decat rabla lui..din ce vrei tu sa plateasca...?cel mai rau il poate baga la puscarie si omul e fericit ca scapa ...dar tu ramai tot cu masina lovita....si tot tu suporti...;)daia sunt asigurarile
|
Quote:
mda corect..si eu sunt de acord cu asigurarile si taxele...la mine nu a fost vorba de rea intentie sau chestii de genu...fiind masina inscrisa in bg ...trebuia sa ma duc acolo cu ia sa fac itp si toate cele...dar nu am putut sa ma duc si i-am dat actele la unu sa imi faca sigurare si tot ce trebuie si in acea perioada am circulat de cateva ori cu era fara nici un act...stiu k am gresit si mi se putea intampla 1 din cele multe chestii naspa dar am scapat... P.S. nu mai fii asa rautacios tu nu ai mers niciodata cu masina stiind k ai ceva in neregula al ea? ;) |
De la condus fara permis s-a ajuns la discutii cu asigurari / taxe / accidente si ce trebuie facut in cazul unui accident fara asigurari.
Revenim si noi la subiectul de baza? Daca vreti sa vorbiti neaparat despre asigurari, taxe, casco - etc, faceti un topic nou. ;) |
In sfarsit cineva care sa ne dea pe brazda pe toti :)
Nu mai e niciunu care a condus fara permis si a patit ceva,sau a facut ceva deosebit,sa ne spuna si noua ce s-a intamplat ? |
Quote:
ma prins...am ajuns la o intelegere cu nenea garcea si fiecare a plecat pe drumul lui:) |
si cat i-ai dat ??
ca nu cred ca te-a lasat sa pleci de pomana... :D |
as fii vrut eu:) totusi...zic mersi ca am scapat asa ''usor''
2 mil...acu 2 ani...de atunci nu am mai indraznit :D decat in parcare... |
Quote:
Eu zic ca mai ieftin ca mine nu a scapat nimeni. Permisul meu+dosar penal+dreptul ei de a da de permis = 20ron :lol: |
intr-adevar...ai avut noroc...MARE NOROC !!
eu stiu pe cineva care merge frecvent in bulgaria fara permis (dar bulgarii is spagari rau) asta are 27 de ani,si il opreste politia,si ii da o bancnota de 100 Leva,si gata,pleaca mai departe,nici nu coboara din masina... |
Eu stiu pe cineva care a "primit" cadou un dosar penal.
Adaugat la acest lucru, 5 ani nu are voie sa dea de permis dupa ce face 18 ani. Cool, nu?! |
Laser,frate !!
Da' ce incerca sa faca ? Se plimba si el in jurul blocului,sau conducea frecvent ?? (adica des,si pe distante lungi...) |
A iesit la o plimbare pana la o prietena de-a lui care era la 3 blocuri mai incolo.
Frate, daca in lege spune sa nu iesi fara permis, nu iesi. Punct. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning