![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
tu o sa fi primul instiintat in legatura cu asa ceva... nu am cuvinte,mai bine nu zic nimic Quote:
Quote:
Quote:
si inca ceva...dar,stie ce stie...adica stiti ce stiti ca voi doi sunteti ASI!!!:rolleyes2 pentru tine ca sa arate trebuie un ciocan si model tico...in fine sa nu intram in discutii sunt satul de abureli daca nu aveti ceva constructiv de spus atunci mai bine ma scutiti,nu postati va rog..multumesc |
Intr-adevar...vorbeste saracia :)) Sti cum zic?
|
Quote:
in fine...iar o dam in off aiureah |
felcitari pentru munca depusa , frumoasa masina
|
Quote:
bafta si voua |
6 Attachment(s)
iata astea sunt pozele
sa spuna cine ce vrea,eu sunt incantat cum arata singura chestie sa le pot regla bine sa fie functional si faza lunga...probabil o fi si de la bec pentru ca din cate am vazut sunt ceva becuri adaptate nu cele speciale,originale si pozitia a iesit ok...lumineaza bine in spatele lupei...se vede in umbra,frumos |
e bine....hai cu jantele si suspensi odata!
|
Quote:
si nu numai....si altele |
lupele sunt de 2.5 sau 2.8?
|
Quote:
vreau neaparat sa aflu ce becuri trebuie pentru ele si cumpar noi |
1 Attachment(s)
indicat ar fi becuri D2S de 4300k, asa sunt cele de uzina la masinile cu xenon. plus de asta poti cumpara becuri originale philips sau osram.
eu vreau sa-mi pun lupe pe golf 2 si nu stiu de care: 2,5 sau 2,8? |
Lasa-i pe aia doi in pace, is frustrati sau is ****** daca nu te suporta sau nu le place masina nu stiu dupa ce mai posteaza. Ii chiar culmea, numa iti strica topicul.
|
Quote:
ca eu am lupe cu bixenon adica din lupa se modifica faza la golf 2 eu zic ca ar fi suficient 2.5...totusi si farul ii mai mic..si nu ii chiar foarte mare diferenta de lumina Quote:
niste aburiti:)) hai ca eventual Sebastian mai are ce sa zica una alta,desi a depasit limita si pana la umra nu ii el cine pare dar celalat ii var si amar...tico realizat cu ciocanul in valoarea jantelor mele:)) dar el batman,insa important este ca stiu de pe forum ce ii tuning si isi permite sa dea cu parerea ca are mari realizari8) |
becurile D2S sunt cu o singura faza si schimbarea fazelor se face din lupa, iar cu 2 faze sunt H4 care au un electromagnet in ele care schimba fazele.
|
Quote:
in rest ar mai fi h7 sau h1...dar nu si cazul meu(ma gandesc)ca am instalatie pentru becuri h4 sunt unele bora care au separat faza lunga de cea scurta |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning