Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

Zeta 27-04-11 23:23

Re: O fata... si un golf 2...

tigermotorsport: surpriza:D

_Bj_: eu zic ca o iti placa si asa;), ca sa fac masina cum "am gandit-o" prima oara ar insemna sa copiez prea mult...

nrgia 28-04-11 12:05

In primul rand vreau sa t felicit pt tot c ai facut pana acum la masina si pt ambitia d care dai dovada,rar intalnesti asa fete,care sa traga d suruburi :D ! Am luat topicul d la inceput si ti'am urmarit toata evolutia,bravo,sper sa iasa o masina dupa care o sa cascam ochii p strada :shock: ! Dak zici k lucrezi prin berceni sper sa n intalnim p la un semafor :-) ! Ink o data felicitari,jos palaria pt cei care te ajuta si spor la treaba k e frumos afara ;) !

blackjack 28-04-11 18:25

No comment :shock: abia astept cum o sa arate la final mica racheta :D

FED express 28-04-11 18:34

Cum poate sa arate cu jantele alea:shock::shock:
esti pe drumul cel bun! felicitari! e de vis Golful.
bafta in continuare ca mai ai de munca, dar produsul finit prinde forma incet incet.

andi_cimpean 28-04-11 23:01

Renunţi la haionul ăsta?

Īl vinzi? Dacă da, cam la ce bani? :)

Zeta 28-04-11 23:20

nrgia: multumesc frumos, din pacate nu mai lucrez in zona berceni...dar daca vezi vreodata in trafic un matiz verde care iti da flash-uri sa stii ca eu sunt:-P:lol:... A venit caldura...timp nu prea am:sad:

blackjack: multumesc

FED express: incet si sigur..nu e graba;)

andi_cimpean: nu e de vanzare:D

alex.jdm 30-04-11 20:13

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 4270297)
DANIEL03:...surpriza:D

Multumesc din suflet lui Razak pentru cadoul facut (distantiere 4x100 de 2cm )

Razak, ne-am intalnit, am vorbit la telefon, nimic nu ai zis ai tinut secret:D

Multumesc, fratilii Jock:D

la masina mare lucruu nu s-a mai facut:sad: am terminat de terosonat aripa st. am lasat-o mai jos de spate... si cam atat , acum tebuie sa dau iar motoru jos

Avanseaza incet dar sigur proiectul...felicitari Zeta, ma inclin :-P.
Sincer ... ma bucur ca renunti la haion, si incerci sa fi originala ;).

nrgia 01-05-11 12:15

Daca e matizul kre apre in pozele cu jantele sigur t recunosc :lol: si in leg cu timpul nu cred k t grabeste nimeni,vorba lui alex.jdm "incet si sigur" ;) ! T astept p topicul meu sa o vezi p ABY a mea si sa'ti dai cu parerea :oops: :lol: ,succes in continuare cu proiectul tau !

furry_lion 06-05-11 22:25

Sunt sigur ca ai mai facut cateva la gargaritza dar esti misterioasa :))) bafta in continuare !

Daniel_DRV 25-05-11 15:11

Zenta ce faci fată dormi ,ai mai făcut ceva la masină ? succes īncontinuare...

ghiszmo 14-06-11 13:59

ceva nou?

Tweety_rzw 17-06-11 02:44

ZETOOOOO da'niii vestiliii aciliiiSheaaaa ;))

Iulian GTO 17-06-11 12:13

Mai vrei motorul?

Zeta 23-06-11 00:39

furry_lion,Daniel_DRV,ghiszmo,Tweety_rzw: din pacate in perioada de vara stau prost cu banii:sad: la masina nu am mai facut nimic decat am cumparat alte stopuri (multumesc MOUZE) si am facut rost de vopseaua pentru motor (iti multumesc Jock si ii multumesc si vecinului tau, fara voi nu as fi gasit codul de culoare :D ) vreau sa fac multe, bani sunt putin:cry:

daca apare ceva nou va anunt

scuze ..... pentru raspunsul asa greu dar numai am nici calculator ( s-a stricat:cry: )

Iulian GTO: da, il mai vreau ...vin la sfarsitul lunii sa il iau . multumesc mult inca o data:oops::oops:

furry_lion 23-06-11 12:42

off numai belele ai :) lasa ca le faci tu usor pe toate !!

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning