Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

Alex2Fast4U 06-05-07 20:25

Re: Virtual Tuning... anyone ???

deocamdata am un Pe-Jos 407 CC :D glumeam.. nu am deocamdata masina.. desi sper la una cat de repede.. :) incerc sa fac mai multe modele.. si cine stie, poate chiar o sa iti placa careva.. :D

2 fast 4 U 07-05-07 14:08

Ms ms BB.................ideea e k eu am timp sa fac si chiar imi place:D.......

Cheetos 07-05-07 20:52

1 Attachment(s)
Daca se poate nu'm faceti si mie niste pleoape pls,accept mai multe idei ba chiar m'as bucura..mrs

toyoman 07-05-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Cheetos (Post 889428)
Daca se poate nu'm faceti si mie niste pleoape pls,accept mai multe idei ba chiar m'as bucura..mrs

hai pe la mine si intr-o zi le ai gata, tre' doar sa le vopsesti.

EaGle 07-05-07 21:56

2 Attachment(s)
........... c ziceti ???...facuta cu paint shop pro XI ....:-)

Cheetos 07-05-07 22:38

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 889457)
hai pe la mine si intr-o zi le ai gata, tre' doar sa le vopsesti.

mrs de ajutor toyoman dar i'o ma gandeam sa ii fac un virtual prima data si dupa aia prelungesc capota numa sa vad cum iese sa am dupa ce sa ma iau,intelegi ceva model,tocmai de aia ziceam ca accept mai multe idei

Alex2Fast4U 07-05-07 23:47

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 889584)
........... c ziceti ???...facuta cu paint shop pro XI ....:-)

Fii mai atent la detalii... iesirile de la esapament sunt roz.. ce-i cu luminitele alea in centrul jantei.. ? nu tare isi au locul acolo... asa in mare arata bine.. dar incearca sa schimbi culoarea.. si sa modifici greselile de la detalii.. fii mai atent la ele.. ;) numa bine..

Alex2Fast4U 07-05-07 23:54

cheetos .. maine cand vin de la scoala ma ocup de pleoape pt tine.. ca acu is cam sleepy.. :D

EaGle 08-05-07 00:01

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 889890)
Fii mai atent la detalii... iesirile de la esapament sunt roz.. ce-i cu luminitele alea in centrul jantei.. ? nu tare isi au locul acolo... asa in mare arata bine.. dar incearca sa schimbi culoarea.. si sa modifici greselile de la detalii.. fii mai atent la ele.. ;) numa bine..

ok...ms pt sfat...uite mai am ceva...( nu sunt prea detaliate pt k le am facut pt altii...de fapt vezi k BMW-ul e cam ciopartit, Kia are bara din fata pusa aiurea....)

Alex2Fast4U 08-05-07 00:06

ideea e sa nu te grabesti.. mai bine faci una de calitate in 2 ore.. decat 20 care is vai de capu lor intr-o ora.. keep it simple.. ;)

2 fast 4 U 08-05-07 14:05

phubee ai idei faine da nu te grabi in realizare........faci masina si dupa aia incepi si te uiti la detalii sa nu ai colturi sau greseli........dupa aia incearca sa gasesti o culoare cat mai reala pt masina pt k asta e virtual tuningu....sa modifici masina dar in asa fel incat sa para cat mai reala;)......bafta pe viitor

Under VT 08-05-07 18:44

2 Attachment(s)
cheetos....

Cheetos 09-05-07 19:53

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 889915)
cheetos .. maine cand vin de la scoala ma ocup de pleoape pt tine.. ca acu is cam sleepy.. :D

Ai uitat de mine???

Alex2Fast4U 09-05-07 22:58

2 Attachment(s)
nu am uitat.. ;) daaa.. am avut unele dificultati tehnice.. Your copy of Photoshop CS2 has expired... :| pe dreq... Serial No. nou.. valabil inca 1086 de zile.. :D astea-s facute acu, in 20 de minute. da cand o sa mai pot mai fac ceva.. k is foarte ocupat cu scoala.. clasa a XII-a .. ;) numa` bine..

Cheetos 10-05-07 07:22

Alex2fast4u mrs mult,si bafta

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning