Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story) (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/152284-ford-probe-2-0-16v-pink-probe-story.html)

Cuiutz 31-08-10 02:20

Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)

Quote:

Originally Posted by wehityou1 (Post 3622381)
Multi isi dau cu parerea putini cunosc...in legatura cu asa zisu ``accident``,in primu rand baiatu` nu a dat intentionat,pur si simplu sa intamplat,la fiecare dintr-e noi i se putea intampla e major si fiecare raspunde pt ce face si pt cei care nu au fost de fata sa stea in continuare dupa tastatura si sa fie niste batausi duri in continuare.

la faza cu sechestrarea...sa nu uite nenea` zmeu ca sunt multi oameni care l-au auzit....

Ma gandesc ca daca pt o bucata de plastic sa lasat cu imbranceli, amenintarii....daca murea un om(Doamne fereste) ce iesea?...revolutie?

E regretabila situatia ... dar, vorbele raman vorbe si faptele raman fapte.

Oare ce pozitie luai tu daca i se intampla chestia cuiva drag tie .. sora ta/prietena ta?

wehityou1 31-08-10 02:39

Nu spune nimeni ca nu e regretabila,cu totii stim ce inseamna pasiunea pt masinii,dar se putea rezolva si fara amenintarii inutile..
ii dadeam cheiile ca sa o repare,inlocuiasca, ceream asigurarea organizatoriilor...
Un singur lucru vreau sa subliniez ...s-a facut drift,burn..de ce atunci nimeni nu a zis nimic?se stie ca sar pietricele,bucati de cauciuc...se pot intampla evenimente neplacute...se stia ca se expun unor pericole.

julaikos 31-08-10 02:46

ah...parca imi aduc bine aminte cand ti-am spus sa nu-l mai plimbi pe la show-uri...barem daca patea ceva cand erai tu la volan era alta situatia...macar acum o sa mai ai ceva lucru si la el,chiar daca probabil banii aia ajungeau in alta parte :rolleyes2
dar tu esti fata descurcareata si ambitioasa,deci fruntea sus :!:

p.s. si cel mai calm om din lume daca ar fi fost in locul ei tot l-ar fi urecheat pe cel din cart...pentru ca merita;cat priveste organizatorii,este foarte usor ca dansii sa nu mai reuseasca performanta de a avea bijuterii la vreun eveniment de-al lor,si mi s-ar parea normal sa fie asa la ce atitudine au avut...pacat :rolleyes2

DrifterGT 31-08-10 03:36

Am citit tot ce s'a intamplat , sincer , imi pare rau! E nasol sa stai cu masina in service ... si sa ai o vopsea custom ... :sad:

Kaluvr6 31-08-10 04:59

am zis si am fost rugat sa nu mai postez dar o s`o fac. Toti aveti repulsia asta si sunteti revoltati pe tara in care traiti, daca se intampla ceva ce nu va priveste ziceti replici de genu "pai da, traim in romania" "tara de ..." etc, da nu va uitati ca majoritatea o faceti asa, nu stiti si n`ati auzit de o rezolvare pe cale amiabila, numai cu paru, injuraturi si restu, ca asa ati fost invatati la revolutie. O crapatura intr`o bara si gata, hai sa`l mierlim pe fraier, probabil Nasu a fost primu film dat la televizor dupa comunism si v`a marcat. Daca sunteti de acord ca atunci cand gresesti cum a facut "X" sa fii amenintat cu fel si fel de chestii mai ales ca e decat un copil si vrei sa te dai smardoi sa`l sperii, atunci doresc sa se intample aceeasi chestie si celor care sunt de acord cu asta. Nu am spus ca nu imi pare rau, imi pare rau pt ce s`a intamplat, am vb cu Ramona de nenumarate ori si pe net si fata in fata si am felicitat`o pt ce a reusit, i`am propus sa o duc la pro motor cu mult timp in urma, chiar sa faca o filiala MR in Arad, poate sa confirme, nu am nimic cu ea. dar nu sunt de acord cu modul in care au decurs lucrurile, pun pariu ca decurgeau altfel daca de ex eu dadeam cu cartul in masina.
Acum vad ca se aduc avocati in discutie, probabil pt intimidarea lui X sau mai stiu eu ce, daca tot vreti sa platiti un avocat, atunci dati in judecata firma de carturi, am vazut intr`o filmare ca erau inscrise, deci trebuiau sa aibe asigurare si tot ce trebuie, am dreptate? Daca tu Ramona i`ai intrebat pe cei cu carturile de asigurari si etc si nu ti s`a raspuns, ai lasat`o asa? Cine e de vina, cel care s`a dat cu cartul unde stia ca are voie? Sau firma care a pretins ca au asigurari si tot ce trebuie ca sa ia banii la fraieri si cand s`a intamplat ceva s`au facut nevazuti?

In fine, e urat ce s`a intamplat dar s`a facut prea mare caz, si eu am vopsea custom, si eu am cautat 4 luni dupa ea si am gasit`o intr`un final, asta e, se intampla nu tre sa ne omoram sa ne dam in cap pt o bara. Toate se rezolva intr`un final. Sper sa fie bine pt toata lumea.
Va salut!

PinkProbeLady 31-08-10 10:29

Kalu, cu toate respectele pentru tine si pentru pasiunea ta. Deja vorbim inutilitati. Baiatul nu a fost lovit, a fost tras afara din cart, NU DE MINE!!! Eu am ridicat tonul la el, si mi se pare normal, ce trebuia sa plang si sa ma las calcata? Hai sa nu mai discutam asta si sa nu ii plangem de mila pentru o scuturatura si cateva vorbe spuse la nervi, ca nu a murit. Altfel continua cu vorbele de sus si nu se trezea la realitate. Nu l-a dat nimeni in judecata ;) sa nu aberam.
Daca era un copil in locul Probelui? Bine zis! Ii zdrobea picioarele sau poate mai mult, si daca erai tu tatal imi pot imagina cum reactionai. Am vrut doar sa arat ce se poate intampla! Si sunt sigura ca am procedat bine.

Legat de asigurarea carturilor. Erau intr-o parcare privata, politia si instanta spune ca acolo nu au nevoie de asigurare.

Kalu, nu trebuie sa te opreasca nimeni din a scrie la acest toipc, scrie dar te rog, hai cu argumente nu cu pareri, ca asa vom umple pagini cu pareri infloriri care nu isi au sensul. Vorbeste cu SYD mai detaliat sa iti spuna si ce ne-am inteles si cred ca vei avea dovada ca nu i-am vrut si nu ii vreau rau baiatului!
Cu respect!

sharpe 31-08-10 17:57

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3622856)
Kalu, cu toate respectele pentru tine si pentru pasiunea ta. Deja vorbim inutilitati. Baiatul nu a fost lovit, a fost tras afara din cart, NU DE MINE!!! Eu am ridicat tonul la el, si mi se pare normal, ce trebuia sa plang si sa ma las calcata? Hai sa nu mai discutam asta si sa nu ii plangem de mila pentru o scuturatura si cateva vorbe spuse la nervi, ca nu a murit. Altfel continua cu vorbele de sus si nu se trezea la realitate. Nu l-a dat nimeni in judecata ;) sa nu aberam.
Daca era un copil in locul Probelui? Bine zis! Ii zdrobea picioarele sau poate mai mult, si daca erai tu tatal imi pot imagina cum reactionai. Am vrut doar sa arat ce se poate intampla! Si sunt sigura ca am procedat bine.

Legat de asigurarea carturilor. Erau intr-o parcare privata, politia si instanta spune ca acolo nu au nevoie de asigurare.

Kalu, nu trebuie sa te opreasca nimeni din a scrie la acest toipc, scrie dar te rog, hai cu argumente nu cu pareri, ca asa vom umple pagini cu pareri infloriri care nu isi au sensul. Vorbeste cu SYD mai detaliat sa iti spuna si ce ne-am inteles si cred ca vei avea dovada ca nu i-am vrut si nu ii vreau rau baiatului!
Cu respect!

salut
imi permit sa-mi dau si eu cu parerea in cauza,fiind aproape de organizare de evenimente auto de ceva vreme
1.imi exprim regretul pentru lipsa de comunicare si interes a organizatorilor DACA e asa cum spui tu,lucru de care ma indoiesc sincer,am vazut ca ai tendinta sa dramatizezi si sa infloresti lucrurile.Esti femeie,deci intr-o oarecare masura e de inteles.Vina pentru nefericitul eveniment o poarta dpdv legal organizatorii pentru ca nu au asigurat o suprafata delimitata pentru evolutia kart-ului in asa fel incat sa nu existe incidente si implicit si cel care a fost la volanul kart-ului care ti-a creat tie paguba
dar de-aici si pana la atitudini cocalaresti si mafiote de genu' scos copilu' de gat din kart si amenintat cu sechestrarea e mult drum,lipsa de civilizatie si omenie
presupun ca de-aici a degenerat totul,intervenind ambitii si de-o parte si de alta a nefericitului eveniment
sincer sa fiu,la ce om abitios si orgolios sunt probabil as fi reactionat intr-un mod asemanator si m-as fi pus de-a doua,ti-as fi dat cu flit numai ca sa-ti arat ca amenintarile si gesturile violente nu duc nicaieri,gest si atitudine gresite din partea mea,dar ....asta e
sper sa se incheie discutia asta intr-un mod amiabil,desi slabe sperante sa iti fie acoperita paguba si sa treci peste eveniment
parerea cea mai mare de rau e ca la noi inca se organizeaza evenimente "pe genunchi" nu de catre profesionisti,care stiu ce fac,doar cu pasiune si suflet pus pentru masini,ca inca primeaza orgoliile si in unele cazuri proastele obiceiuri care ne-au consacrat drept "tigani" in Europa
cat despre cei care "eu as fi facut,as fi jucat in picioare,as fi spart timpane" parerea mea e ca nu esti prost destul daca nu esti si fudul
plus ca pe net multi sunt zmei
in loc sa gasim solutii si sa conlucram ca sa dam inainte ne mancam intre noi ca niste caini hamesiti ...atitudine tipic romaneasca,balcanica,etc
inca odata,imi pare rau sa aud ca s-a intamplat evenimentul asta nedorit si sper sa se calmeze apele intr-un fel
zi buna,respect pentru pasionati

RIcKO 31-08-10 18:20

totusi ,,,,, sa nu uitam ca nu doar Ramona este singura pagubita ,,,,sa nu uitati de Vento ,,,acel gri mat la care eu cred ca e mai mare paguba ca la probe ,,,mai e si corsa aia cameleon ,,,in fine astea sunt detalii ,,,,,toata lumea cere liniste si sa se calmeze apele ,fratilor din MR inteleg ca vreti sa scoateti caciula cu orice pret insa pagubele trebuie platite ,,,,altfel nu va vad bine in viitor faceti cumva si remediati greselile chiar daca nu se vor putea remedia integral insa nu cum i-a spus un organizator propietarului ventoului ,,,,,,citez : uite nr asta de telefon , e un vopsitor suna si vb cu el , la care vopsitorul respectiv o da din colt in colt cu chestii de genul : suna-ma peste 2-3 saptamani sa vad cum am vreme , pe cand sa te iau etc etc etc ,,,,,un fel de dai pace ,,,,

quick_silver2 31-08-10 19:30

Cea ce citesc, nu imi vine sa cred, imi pare foarte rau pentru ford-ul tau :cry:
>:D<

DrifterGT 31-08-10 19:45

WOW , cate discutii pentru o bara :shock: , altii au gasit masina arzand in parcare si nu au mai murit!

Ma gandesc Doamne fereste de aveai un accident , ce faceai ? iti luai viata ? daca pentru o bara faci asa...

Trist... e doar o masina , nu o fi unica , se repara , cum s'a facut prima data , se poate face si a 2-a oara , acum nu trebuie omorat omul ca a intrat cu kart-ul in bara ta , si la mine a intrat unul frontal in mine , ce trebuia sa fac ? sa ii sechestrez familia ? Nu... totul a decurs normal , a spus ca a fost din greseala s'a reparat a platit totul si e OK!

Dar unde s'a ajuns ... mie mi se pare ca nu e frumos! Multa bafta

D0ryN 31-08-10 19:50

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3624350)
Trist... e doar o masina , nu o fi unica , se repara , cum s'a facut prima data , se poate face si a 2-a oara , acum nu trebuie omorat omul ca a intrat cu kart-ul in bara ta , si la mine a intrat unul frontal in mine , ce trebuia sa fac ? sa ii sechestrez familia ? Nu... totul a decurs normal , a spus ca a fost din greseala s'a reparat a platit totul si e OK!

Tocmai asta e problema! Ca daca i'ar fi platit si ei reparatia ar fi fost oarecum OK, dar asa...

Si...chiar e unica masina si bara :rolleyes2

DrifterGT 31-08-10 19:55

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3624374)
Tocmai asta e problema! Ca daca i'ar fi platit si ei reparatia ar fi fost oarecum OK, dar asa...

Si...chiar e unica masina si bara :rolleyes2

Inteleg , dar totusi nu trebuie sa exageram chiar asa ... ! Prea departe s'a ajuns (din ce am citit aici) ...

Cat poate costa o bara si vopseaua pentru ea ? ...

ovidiu89 31-08-10 20:05

mai conteaza? conteaza ca te duci la un show cu masina pe roti si vi cu ea pe platforma.
Daca ai muncii zi de zi la o masina nu ai fi la fel? pentru multi o masina nu e o gramada de fiare.
Imi pare rau ramo pentru ce sa intamplat. organizare calumea a fost la arad la armonia

edypro2 31-08-10 21:17

trist pentru ce s-a intamplat cu probe-ul , regretabila atitudinea voastra -ma refer la acele trasaturi afara din cart ........chiar nu credeam ca niste oameni atat de pasionati ca voi pot reactiona asa ....si de ce era nevoie sa aduci masina pe platforma ? pentru crapaturile alea ? :rolleyes2

VaLeX 31-08-10 21:25

Stiu ca iubeste masinuta aceea, e sufletul tau ! Am auzit ce ti s-a intamplat si-mi pare rau , stiu cam 5% prin ce treci , nu e aceeasi situatie ca la tine, insa si eu am bara fata crapata. Dar na, ai sa treci peste si va fi ca nou.

Capul sus , sunt sigur ca sunt mult mai multe persoane care te sustin , decat cele rautacioase, o sa revii in forta :D

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning