![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
nu pot pune poze acum sa se vada despre ce e vorba,ideea e ca inca nu am terminat de curatat ,adica abia am dat jos vopseaua,chitul si ce mai era pe table,si am lasat pentru "ultima mana" finisarea tablei,nu ma astept ca dupa o saptamana de stat tabla fara sa fie vopsita sa nu apara rugina...dar o sa fie ceva superficial si o sa trec la final peste toata tabla cu peria de sarma sau cu smirlgher fin si apoi degresez bine si dau grund sau ce-oi da...cred ca merg pe spray cu zinc peste care dau grund industrial,daca o sa gasesc dinala de se da pe schele si alte fiare care se foloesc pe santier;am vazut la cineva un grund dinasta care dupa uscare ramane mat,cu o textura de smirlgher fin...sper sa "produc" de unde grund dinasta si dau cu pensula "fara numar" :lol:
revening la rablele mele,astazi mi-am reglat volanul sa stea drept(cand am schimbat bieleta de directie de pe partea dreapta n-am mai nimerit reglajul si ma cam grabeam atunci ca sa bibilesc pe loc toate detaliile :oops:) acum e ok,stau cu mainile ca tot omu pe volan si daca tot am fost pus pe treaba am umblat si la oltcitul gri,care si ala avea o bieleta dusa,si apoi i-am reglat unghiul rotilor :D |
Ti-am vazut masina vineri la petrom. Frumoasa rau man. Sa ai grija de ea!
|
multumesc,are nevoie de niste operatii estetice,dar pe moment am alte prioritati :D
|
2 Attachment(s)
Momentan am ajuns in stadiul asta cu bordul :shock:
Attachment 1686857Attachment 1686858 in rest cea mai notabila schimbare la masina a fost montarea calandrului ca a venit frigu :lol: |
Bun, bun!
|
frumosss!! spor la treaba, ca iese ceva unicat!
|
ceva special... si kilometrajul?
|
vitezometru si distanta apar afisate pe display :twisted:
|
6 Attachment(s)
Cam ce stie sa afiseze calculatorul de bord la un oltcit :lol:
Attachment 1691056Attachment 1691057Attachment 1691058 Attachment 1691059Attachment 1691060Attachment 1691061 putine functii?eu zic ca sunt destule,evident mereu e loc de mai bine si poate in viitorul apropiat o sa "Cer" un mic tuning la el la cel care l-a facut,sa vedem daca se poate,dar pana atunci sper sa-l montez cat de curand am facut firele,i-am pregatit si mufa sa fie usor de dat jos din bord(o pereche de mufe atx de la calculator) mai am de vopsit rama cadranelor si sa-l urc pe masina :D |
Excelenta treaba. Arata bomba!!! Keep up the good work :)
|
Merci merci :D
|
super tare ce ai facut cu acel bord. Am si eu o curiozitate, de la ce ai luat computerul...sau "creierasul" care trimite afisarile?
|
un dasta miar placea si mie:D
|
Este un nene in Vaslui care face, lirast . com este site-ul si poti vedea mai multe detalii acolo ;)
|
Dar de ce nu spui u ce pregatesti acum mai nou pt Oldshitt?:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning