Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

StreetStyle22 19-12-08 00:35

Re: Ce vor barbatii?

Mircea Badea sta la parinti la varsta lui,prost exmplu'.

aleks 19-12-08 00:38

Mircea Badea e un caz atipic din orice punct de vedere, dar el are voie :lol:

RoByNeT 19-12-08 00:42

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1930049)
Mircea Badea sta la parinti la varsta lui,prost exmplu'.

bine zis ... m`am saturat sa aud peste tot ...

"vorba lu mircea badea ... traim in romania si bla bla"

marele filozof acu si asta... vezi ca e 10 si te incuie pe afara ... L-)

aleks 19-12-08 00:47

revenind la ce vrem noi, sau ma rog, acei dintre noi care se simt deja barbati :)

r0xanicutza 19-12-08 00:57

Barbatii vor o femeie vesela, sex de calitate, vor sa manance in compania femeilor, si daca femeia gateste pentru el, cu atat mai bine, sa fie sprijiniti in munca lor si sa li se incurajeze increderea in sine si orgoliul, vor ca femeile sa arate bine si sa aiba incredere in frumusetea lor, sa fie ascultati si tratati cu respect, au nevoie de timp petrecut fara partenera, pentru sport si hobby-uri, si pentru a petrece timp in compania altor barbati

aaa? de asta ce ziceti?

r0xanicutza 19-12-08 01:14

Barbatii, intre ei, si femeile, intre ele, raspund diferit la aceasta intrebare.
Multi barbati vor ca femeia de langa ei sa fie frumoasa. Apar apoi nuantarile – sa se ingrijeasca, sa se imbrace cu gust, sa fie o prezenta placuta.
Pentru unii dintre barbatii tineri, femeia este un trofeu. Ceva cu care defilezi pe strada ca sa rupi gura targului. Pentru acest gen de barbati, conteaza mai putin ca diva este bata si nu poate sa lege doua vorbe. Important e ca alti barbati sa intoarca privirile dupa femeia lor.

Pentru barbatii maturi, care au o anumita scara a valorilor, conteaza mai degraba ca femeia sa fie o persoana ingrijita – ca aspect, infatisare si prezenta – si sa fie o prezenta si o companie placuta. Prezenta placuta nu are a face neaparat cu frumusetea fizica. Felul de a fi, de a te imbraca, de a comunica si de a te prezenta celor din jur este o parte esentiala a „prezentei placute”.
Ideile femeilor despre ce vor barbatii difera si ele in functie de varsta si statut social.
Cele tinere sunt in mare masura echivalentul feminin al barbatilor tineri: El ma vrea frumoasa si vrea sa se mandreasca cu mine pe strada.Cele mature – casatorite sau nu – se impart insa in doua mari categorii.

Prima categorie si totodata cea mai numeroasa (aici intra si femeile casatorite) este alcatuita din cele care cred ca barbatul are nevoie de o mancare buna, o camasa calcata si, ocazional, de sex. Intr-o anumita masura, aceste femei au dreptate. Exista barbati care vor asta si care se multumesc numai cu asta. Exista insa o problema atunci cand femeia crede ca are langa ea acest tip de barbat, iar el nu este de acest tip. El isi va dori si va astepta altceva de la ea, iar ea nu ii va oferi – pentru ca nu poate sau nu stie.

A doua categorie de femei, din pacate nu foarte populata, este categoria celor ce stiu ca barbatul de langa ele are nevoie, intai de toate, de un prieten si de tovaras de viata.
Prin tovaras de viata nu inteleg persoana alaturi de care iti petreci – in orice fel – viata, ci acea persoana cu care poti interactiona intr-un mod creativ si satisfacator pentru firea ta interioara. Altfel, poti petrece o viata intreaga alaturi de un „tovaras de viata” care, din motive de incompatibilitate si comunicare deficitara, ramane insa un strain pentru tine... si tu pentru el.

Femeia matura stie ca trebuie sa aiba si sa intretina o relatie sau o legatura cu barbatul de langa ea. O relatie bazata intai de toate pe o afinitate de idei, viziuni si scopuri in viata. O relatie bazata pe o prietenie sau tovarasie si pe sentimentul ca ei formeaza o echipa in raport cu restul lumii. O legatura in care cei doi cred si simt ca pot realiza ceva impreuna in viata.

Un articol de Bogdan Mateciuc

Trixi 19-12-08 09:04

...frumos tare si utopic.
in lumea asta, cand nu mai este ceva incredibil ca pana si propria ta familie sa iti traga ţeapa,e greu sa ajungi sa acorzi atata incredere incit sa il/o lasi sa iti fie tovaras.
pe de alta parte, a crescut deja o generatie intreaga care pur si simplu nici nu mai intelege sensul adevarat al tovarasiei,al prieteniei...atunci cum ne asteptam sa fie ei oameni in sensul adevarat al cuvantului si sa fie in stare de relatii omenesti???
barbatii vor multe,de preferabil fara cel mai mic efort din partea lor iar cand nu iese treaba dau vina pe greselile tipice pe care le fac femeile...iar ele la rindul lor fac acelasi lucru. adica pretind ca sunt niste printese,insa valori omenesti nu gasesti la ele nici cu lupa...
in fine...daca toti am face ordine prima oara in grajdul nostru,am constata cu uimire ca nu mai avem de ce sa ne plingem...
barbatul care este in stare sa se comporte omeneste cu o femeie nu mai plange ca a fost tepuit pentru ca stie bine ca in 10 minute are de unde sa aleaga alte 20... iar ea ajunge sa inventeze diferite moduri sa se eschiveze frumos...
aceasti oameni sunt cei care nu mai sunt motivati sa demonstreze niste lucruri inexistente si se pot concentra la o relatie adevarata,de tovarasie...cum visam noi toti.

bodyspeed 19-12-08 10:48

Trixi ai dreptate :D

Lecturez cele scrise de Tizul meu a treia oara .. cred ca se oglideste ce a zis mai mult decat perfect in ziua de azi ...Nu are rost sa reiau cele din citat.

Mustang 19-12-08 10:50

Trixi ... ai foarte mare dreptate.

Pentru a exemplifica: am vrut mereu un lucru in relatie, ea il facea, iar eu nu dadeam nimic la schimb. Pana cand s-a impus si am inceput sa ofer si eu la schimb ceva ...
Intr-o relatie trebuie sa ofere amandoi cate ceva.

Spark 19-12-08 11:52

Trixi ... foarte frumos punctat ;)

sexy_thing 20-12-08 20:52

Am si eu o intrebare pt barbati because i cannot get modul lor de gandire..de ce daca te culci cu o "bunaciune" chiar credeti ca o sa aveti o noapte de neuitat? ce va garanteaza voua ca una buna o sa va faca sa va simtiti cel mai bine?ma gandesc k poate atitudinea ei poate excita mai mult decat aspectul fizic.. eu, ca femeie, daca as avea de ales intre unul care ma da pe spate in pat si un brad pitt clar as alege varianta nr 1..so de ce trebuie neaparat k femeia sa fie buna (normal k trebuie sa fie frumoasa, u want to look at her while..., dar de ce tre sa miss world)?

Mustang 20-12-08 22:10

Pentru ca intotdeauna barbatul viseaza la femeia perfecta - chiar daca nu exista si nu va exista niciodata. ;)

apache 20-12-08 23:13

Quote:

Originally Posted by sexy_thing (Post 1933376)
Am si eu o intrebare pt barbati because i cannot get modul lor de gandire..de ce daca te culci cu o "bunaciune" chiar credeti ca o sa aveti o noapte de neuitat? ce va garanteaza voua ca una buna o sa va faca sa va simtiti cel mai bine?ma gandesc k poate atitudinea ei poate excita mai mult decat aspectul fizic.. eu, ca femeie, daca as avea de ales intre unul care ma da pe spate in pat si un brad pitt clar as alege varianta nr 1..so de ce trebuie neaparat k femeia sa fie buna (normal k trebuie sa fie frumoasa, u want to look at her while..., dar de ce tre sa miss world)?

sa inteleg ca te culci cu multi..ca altfel nu ai cum sa stii care te da pe spate in pat ..in schimb brad pitt il vezi ca-i brad pitt :))

aleks 21-12-08 01:24

Quote:

Originally Posted by sexy_thing (Post 1933376)

pentru ca barbatii sunt mai instinctuali "din fabricatie", si ei oricum in marea majoritate nu ar rata nimic, miss world sau no miss at all.

RoByNeT 21-12-08 21:05

sa fim seriosi si nu e vorba numai de barbatii ... dau exemplu la tine ... daca ai avea in fata ultimul tocilar cu cosuri dalea albe pe fata cu ochelarii daia cu lupa ca la bmw :)) si par peste tot dala latze asa dar care te rupe in pat, si un barbat ok, ingrijit, imbracat frumos o tunsoare frumoasa dar modest in pat ... uimeste`ma ce ai alege ....... noi avem un "defect" sa zic asa .... mai intai ne uitam la ambalaj si dupa daca e dulce sau amar :)

r0xanicutza 21-12-08 21:12

iubita trebuie sa ramana mereu femeia de care s-a indragostit, sa acorde in permanenta atentie felului in care arata. va place sa va mandriti cu partenera voastra, nu-i asa?

RoByNeT 21-12-08 21:14

poti sa zici si asa ... dar de exemplu eu sunt genu de baiat care ma atac sa zic asa daca se uita toti boschetarii asa insistent la ea ... ma face pe zi ce trece sa ii cumpar un little pitt-bull sa o insoteasca peste tot :lol:

aleks 21-12-08 23:18

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1935239)
poti sa zici si asa ... dar de exemplu eu sunt genu de baiat care ma atac sa zic asa daca se uita toti boschetarii asa insistent la ea ... ma face pe zi ce trece sa ii cumpar un little pitt-bull sa o insoteasca peste tot :lol:

Mai multa incredere in tine iti trebuie, si fetele au un al 6-lea simt pentru treaba asta, deci e nevoie sa lucrezi la capitolul ala ca sa n-ai surprize pe viitor :)

RoByNeT 22-12-08 00:11

da pana mea stiu ca e aiurea dar ma rog nu intelege ca daca il vad pe unu ca se uita la ea innebunesc acolo arunc cu pietre in el sau mai stiu eu :))) sau sa nu fi inteles ca ma atac in sensu ma simt asa aiurea sau :sad: pana mea :)) tre sa fi cate un pic din toate ca sa tii fata langa tine nu la extreme ... nici badaran dala si nici "fatalau" scuze de expresie dar e extrema :)

r0xanicutza 22-12-08 00:31

in unele cazuri, o fata pleaca de langa un baiat atunci cand lipseste ceva in relatia lor... ceva ce nu se poate si ea vrea cu disperare acel ceva... poate nu e suficient de romantic, sau poate nu ii ofera ceea ce are ea nevoie :)

RoByNeT 22-12-08 00:35

pana mea astea se intampla des pentru ca nu exista comunicare ... un cuplu normal vorbeste despre problemele ce apar pe parcurs ... aia care se despart asa din senin si zic ca nu mai au ce le trebuie ... pana mea ... fara comunicare = 0 ca mereu se ajunge la comunicare ... si la aia verbala si la aia prin semne si la aia din pat si peste tot si bla bla bla

r0xanicutza 22-12-08 05:05

ai dreptate, dar, de multe ori... nici comunicarea nu a prea plina de succes :| poti sa vorbesti cat vrei... daca celalalt s-a plictisit sa te tot asculte, sau pur si simplu nu iti poate indeplini nevoile... nici comunicarea nu mai ajuta si se ajunge la despartire :(

Trixi 22-12-08 21:13

robynet,nu uita,comunicarea functioneaza daca AMBII sunt dispusi sa asculte.
sa nu iti imaginezi cumva,ca este vre-un om pe lumea asta care nu are pasarici...adica niste chestii,care stie bine ca nu are cum sa le explice intr-un mod rational,dar ele totusi ii fac viata amara zi de zi...
solutia nu este sa faci pe orgolisul(in cazul tau sa te prefaci ca nu te deranjeaza) ci sa explici frumos care iti este durerea,iar ea daca este destul de desteapta va gasi o modalitate sa fie bine...tu capeti incredere...si uite asa se poate sa faci o relatie sa mearga bine.
retine insa,ca in cazul in care totusi ai sarit calul este foarte important sa
iti ceri scuze si sa discuti problema cu ea..sa inteleaga si ea...si poate chiar si tu poti sa inveti ceva. ;)

apache 22-12-08 22:35

trixi , sa stii ca pasaricile alea de care vorbesti sunt intalnite mai des la femei.

noi stim sa explicam mai bine ce ne deranjeaza si ce nu

RoByNeT 22-12-08 22:53

stai lin nu avem probleme de genu ... ea nu are nicio vina ... asa e ea menita sa atraga priviri :)) eu doar mai descurajez lumea din jur :)) si cu comunicarea evident daca unu nu asculta celalalt degeaba vorbeste

b89kml 08-01-09 20:26

gata ? sa terminat discutia ? barbatii nu mai vor nimic? nu mai au dorinte/vise/teluri?

bodyspeed 08-01-09 20:41

Noi vrem .. eheeee şi câte şi mai câte ..doar că asteptăm să ne mai şi surprindeţi. Aşa e frumos .. cum şi pe voi ,noi vă surprindem extrem de plăcut.
Vrem fete(adică eu unu vreau , la singular (nu săriţi pe mine ) :lol: ) romantice , hmm destul de romantice să înteleagă pe deplin simplitatea unui gest sincer izvorăt din sufleţelul nostru.
Să ne asculte , să comunice ..în orice alte situaţi indiferent de natura lor cred că printr-o bună comunicare ambele parţi se fac destul de înţelese de nevoile lor ,nu mai apare aşa zisa interpretare atunci când lucrurile merg prost să zici nu mi-a oferit, nu mi-a facut .. atât timp cât esti cu persoana respectivă .. pe aceealeşi lungimi de unde...e greu să apară neîntelegeri

b89kml 08-01-09 20:59

"gest sincer izvorăt din sufleţelul nostru." cat de poetic :)) si ai gasit? k vad k esti sigur de ce vrei....

vacaroz 08-01-09 23:42

ce vor barbatii... vor multe, dar nu primim nimic. fetele vor.. si primesc si mai mult. si se mai spune de noi ca suntem misogini si nesimtiti!

r0xanicutza 09-01-09 02:34

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1966484)
Noi vrem .. eheeee şi câte şi mai câte ..doar că asteptăm să ne mai şi surprindeţi. Aşa e frumos .. cum şi pe voi ,noi vă surprindem extrem de plăcut.
Vrem fete(adică eu unu vreau , la singular (nu săriţi pe mine ) :lol: ) romantice , hmm destul de romantice să înteleagă pe deplin simplitatea unui gest sincer izvorăt din sufleţelul nostru.
Să ne asculte , să comunice ..în orice alte situaţi indiferent de natura lor cred că printr-o bună comunicare ambele parţi se fac destul de înţelese de nevoile lor ,nu mai apare aşa zisa interpretare atunci când lucrurile merg prost să zici nu mi-a oferit, nu mi-a facut .. atât timp cât esti cu persoana respectivă .. pe aceealeşi lungimi de unde...e greu să apară neîntelegeri

cauti acul in carul cu fan, dar nu e imposibil ;) e doar aproape imposibil :-)
trebuie sa ai foarte multa rabdare pana iti gasesti "printesa"

b89kml 09-01-09 06:06

Istoria umanitatii (pe scurt)
1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descopera pestera.
2. In pestera e frig. Femeia plange.. Barbatul descopera focul.
3. Copii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.
4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.
5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange.. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.
6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra.
8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.
9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare – Femeia zambeste). Mai tarziu, Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.
10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.
11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal.incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand... peste ani...
n. Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitia pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar intelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa .. un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si… Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.

Morala: Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.
Alta morala: Fara femei am fi trait si acum in copac.
si ultima morala: nimic nu e posibil fara BARBATI !

RoByNeT 09-01-09 08:16

Quote:

Originally Posted by b89kml (Post 1967158)
Istoria umanitatii (pe scurt)
1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descopera pestera.
2. In pestera e frig. Femeia plange.. Barbatul descopera focul.
3. Copii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.
4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.
5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange.. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.
6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra.
8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.
9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare – Femeia zambeste). Mai tarziu, Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.
10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.
11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal.incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand... peste ani...
n. Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitia pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar intelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa .. un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si… Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.

Morala: Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.
Alta morala: Fara femei am fi trait si acum in copac.
si ultima morala: nimic nu e posibil fara BARBATI !

deci preeeeea tare :)) si preeea adevarat :) ultima cu blogu a fost asa la corason :))) deci +1 :))

aleks 09-01-09 11:14

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1966944)
ce vor barbatii... vor multe, dar nu primim nimic

poate tu nu primesti, eu nu ma plang :lol:

si da, primesc ceea ce vreau, numai sa stii cum sa ceri :)

bodyspeed 09-01-09 13:54

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1967087)
cauti acul in carul cu fan, dar nu e imposibil ;) e doar aproape imposibil :-)
trebuie sa ai foarte multa rabdare pana iti gasesti "printesa"

Răbdare, hmmm eu am şi ma bazez pe niste quote celebre de ex

cea mai tare...
Cu iubire şi răbdare, nimic nu este imposibil
Răbdarea este cheia fericirii
Răbdarea este ceva ce admiri la şoferul din spatele tău şi dispreţuieşti la cel din faţa ta.
Răbdarea este capacitatea de a avea lumină după ce ţi s-a ars siguranţa.

Dar mă îndepartez subiectului în sine,
On topic
Când eşti deja într-o relaţie şi încerci să-i oferi jumatăţii tale totul....încerci să o faci fericită, împlinită..deci îi oferi fericirea în toate aspectele ei (desigur asa cum o precepem şi noi :oops: ).... De ce şi atunci mai apar intrebări de genu, ce dorim noi de la voi şi vice-versa?!....Nu ar mai trebui să apară ;)

r0xanicutza 09-01-09 16:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1967955)
De ce şi atunci mai apar intrebări de genu, ce dorim noi de la voi şi vice-versa?....

pai nu stiu... probabil pt ca suntem niste fiinte egoiste si ambitioase :)) si vrem intotdeauna mai mult
niciodata nu e deajuns, oricat de mult te-ai straduii

bodyspeed 09-01-09 17:59

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1968336)
pai nu stiu... probabil pt ca suntem niste fiinte egoiste si ambitioase :)) si vrem intotdeauna mai mult
niciodata nu e deajuns, oricat de mult te-ai straduii

Hmmmm, da nu pot contrazice domnisoarele nemulţumite , doar că pot aduce un argument ..care în 24 de ani (ai mei) s-a conturat cât de cât..:lol: , să nu înţelegeţi că vârsta conteaza ..lalala, doar că înţelegi mai bine deplinatatea unor cuvinte, gesturi ,într-o unitate , perceperea necesităţilor de toate felurile. Să fiu mai explicit , spre deosebire de femei , bărbaţii stiu ce îşi doresc îşi trasează linii nu drepte, ci de fiecare dată sunt greu de urmat , dar se străduiesc să le urmeze, dar ce vrea de fapt femeia?,(ştiu că e alt topic ).
Nefiind mereu pe placul lor(femeilor) , orgoliul masculin se răneşte de acest eşec se regrupeaza uşor la gândul că nici femeia nu a reuşit să îl înţeleagă pe deplin pe bărbat şi totodată nici ea nu s-a înţeles pe deplin.Nu ştiu nici ele ce vor , (unele cei drept )

NONE 19-01-09 03:28

Ce vor bărbaţii dupa mine :
-O Supra Twin Turbo cu 1200 HP :lol:
-O nevastă care stie sa : gătească,sa facă curat,sa ii placă copii
să fie 90-60-90,brunetă,să fie amabilă :lol:
-O vilă in NY :lol:
-Şi ce-a mai importantă,o pistă :lol: vedeti că am scris la pistă cu "ST" nu cu "ZD" :lol:

Mustang 19-01-09 07:22

In caz ca nu stie lumea bancul:

Barbatii vor 70 de lucruri de la o femeie:
1. 69
2. cartofi prajiti

RoByNeT 19-01-09 08:26

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1992358)

1. 69
2. cartofi prajiti

lol :)))))

Sindrom 19-01-09 13:40

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1992358)

1. 69
2. cartofi prajiti

si cateodata in loc de cartofi prajiti un somn.....de vreo 18-19 ore

All times are GMT +2. The time now is 19:19.

- Copyright 2026 4Tuning