Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

plictisit 02-04-10 01:38

Re: Seicento - NT O5 YRJ

any new news from PLM military base regarding the top secret uber seicento project ? :D

morpheusmaster 02-04-10 12:12

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3241064)
any new news from PLM military base regarding the top secret uber seicento project ? :D

Observ ca aseara tea prins bine engleza :twisted::twisted: nici eu nu stiu sa raspuns si sincer astept si eu poze si detalii (acum ca tot se stie finalul dam free la poze :) )

pheerya 02-04-10 13:07

bai 99 de pagini...le umpli si tu cu vrajeli:lol:
lumea vrea munca, sudoare, aleks... nu filmulete cu robotei, morph...:lol::lol::lol:

oricum tare filmul... ti-ar placea una asa, nebunaticule8)
spor la treaba aleks!

morpheusmaster 02-04-10 13:35

Chiar ma...99 pagini...si parca "ieri" faceam primul post...ce a trecut timpul asta...cand eram cu masina "pe la pagina 40/50" ziceam ca la pagina 100 vreau sa fie ceva "tare!" (cand am inceput nici nu miam imaginat ca o sa fie 100 pagini...EVA EVA)...acu ce sa zic..nu prea am nimic de zis in afara de filmulete cu robotei si alte prostii...e o perioada cam nasoala pentru mine si pentru masina...ce sa faci, nu intotdeauna e roz. Ca tot postez (fara rost)...

Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.

P.S. Nu stiu altii cum sunt...dar eu cand ma gandesc ca ajung "la bunici", la friptura de miel, pasca, cozonaci si alte nebunii parca nu'mi mai sta gandu la altele =)) imi e asa dor de ceva "home made"...moaaaaama mama...nu trece timpul asta mai repede (sa plec de la servici, sa ajunga trenul acasa)...hai, Paste Fericit!

Va pup, va salut, va ciocnesc cu ou'!

crazy rock 02-04-10 14:12

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3242073)

Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.

ms la fel morph

aleks 02-04-10 19:18

N-am mai văzut net de ceva timp, din cauza lucrului la maşini, inclusiv a lui Morph... muncim īn toate părţile, maşina lui mai are destule de făcut, şi din toate astea, nimic spectaculos, doar detalii mărunte, minore, multe cu draci, ştiţi voi, diavolul stă īn detalii :)
p.s.: Mulţumesc Ana, să fie :)

stefan_88 11-04-10 01:30

Morph ... cum decurge lucrul la buburuza ? ...
Ceva noutati ?

morpheusmaster 11-04-10 01:39

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3266497)
Morph ... cum decurge lucrul la buburuza ? ...
Ceva noutati ?

Ma bucur ca isi mai aduce aminte cineva de acest thread, de aceasta masina :))...eram aseara cu Plictisit si el de colo "masina aia alba era masina lui morph" :)) kinda funny but sad 2...eh...

...ce sa zic :)...ce mai aud si eu :) la masina se lucreaza :) Cu mai multe detalii, poze, nebunii il invit pe Aleks sa preia microfonul :))

Ca fapt divers, de la 18 pana acum am urmarit live prin net, prima etapa a campionatului FormulaD care a avut loc in LongBeach, USA. Cautati pe youtubel sa vedeti finala. Absolut fenomenala...am ramas speachless...asa ceva numai in motorsport exista, absolut fenomenal!!!

Tinem aproape

plictisit 11-04-10 02:05

da .. sincere condoleante morph .. =)))))))

babone 11-04-10 07:47

morph se pregateste sa plece in bulgaria sa gaseasca un P.GT cu motorul functional pentru un mic swap,right dude?:))

pheerya 11-04-10 14:35

sa-ti stapanesti sanatos statia...:D

morpheusmaster 11-04-10 20:27

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3266537)
da .. sincere condoleante morph .. =)))))))

Condoleante acceptate :))

Quote:

Originally Posted by babone (Post 3266633)
morph se pregateste sa plece in bulgaria sa gaseasca un P.GT cu motorul functional pentru un mic swap,right dude?:))

Daaaaaaa, maine la 10 e plecarea...ca la 9 se deschide banca :)) iau ce pot dupa fug in Bulgaria si de acolo vin cu un 1.4 turbo ca a lui Babone. Cat timp stau in Bulgaria mai sparg vreo 2 banci sa am bani si pentru exterior si pentru NOS si alte prostioare d'astea ieftine. Cine vine cu mine??? O sa fie fun fun fun.
Acum lasand gluma la o parte si revenind la chestii serioase, tin sa spun ca ma plimbat Babone cu punto lui. A fost o chestie speciala pentru mine sa vad LIVE cum trage motorul care il visez de atata timp pe seicento meu. Ce pot spune...a fost scurta plimbarea din pacate dar a fost mai mult decat de ajuns ca sa ma indragostesc...nuj...nu te astepti ca un 1.4 cu o turbina sa faca asa ceva...nu ma asteptam sa smunceasca asa violent si...totul!!! Am fost foarte foarte foarte surprins...MULTUMESC BABONE!!! Ma revansez cum pot :) sau data viitoare aduc eu benzina (macar atat :) )...ce sa mai zic??? nu mai zic nimic...ca tot ce e frumos sa terminat repede...

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 3267534)
sa-ti stapanesti sanatos statia...:D

Multumesc frumos Pheerya dar o sa mai dureze muuult si bine pana cand o sa "o urc" pe masina...mai intai terminam tot ce'i de terminat si cand o sa fie gata si curata si alea alea o sa incepem sa punem audio pe ea :) Acu sper sa fie buna :twisted: or else :evil::evil::evil: (just messing with u)

Va salut, sa incepeti o saptamana frumoasa.

stefan_88 12-04-10 12:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3266510)
Ma bucur ca isi mai aduce aminte cineva de acest thread, de aceasta masina :))...eram aseara cu Plictisit si el de colo "masina aia alba era masina lui morph" :)) kinda funny but sad 2...eh...

...ce sa zic :)...ce mai aud si eu :) la masina se lucreaza :) Cu mai multe detalii, poze, nebunii il invit pe Aleks sa preia microfonul :))

Pai cum sa nu ma gandesc la buburuza ...cand e o masina reprezentativa a judetului Neamt :) .
Il astept pe Aleks sa ne mai spuna si noua ce a mai facut la masina ... poate se indura sa urce si vreo 2-3 poze sa vedem si noi in ce stadiu este .
Multa bafta in continuare cu Fiat-ul ...:D

sageata 12-04-10 15:00

1 Attachment(s)
niuzzz!!!!

plictisit 12-04-10 15:41

ce teaser !!! incet incet prinde forma =))

aleks 13-04-10 00:54

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3270526)
Pai cum sa nu ma gandesc la buburuza ...cand e o masina reprezentativa a judetului Neamt :) .
Il astept pe Aleks sa ne mai spuna si noua ce a mai facut la masina ... poate se indura sa urce si vreo 2-3 poze sa vedem si noi in ce stadiu este .

E la matriţat, finisat, bibilit, muncă de chinez bătrān :lol:

morpheusmaster 13-04-10 12:37

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3270526)

Stefan, cu o vorba buna ca intotdeauna. Ms man dar la masina nu sau mai miscat multe de atunci din lipsa banilor si a altor proiecte mai mici dar care trebuiau si alea finalizate...na. Din ce mia zis Aleks sa lucrat constant la bara fata...dar din ce am inteles recent, tot de la el...acum reintra masina in garaj si cand iese vede vopsea (printro minune de la Dzeu) si dupa asfalt si multe showuri!!!

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3271049)
niuzzz!!!!

Las ca vezi tu cum te pun sa tragi din "narghilea" cand te prind :)) Vii aici si pui opere de arta, ma faci sa suspin si sa visez urat...te prind eu pe tine si pe goalfa ta! In curand pretene, in curand :))

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3273197)
E la matriţat, finisat, bibilit, muncă de chinez bătrān :lol:

Succes!!! Take your time :) dar sa stii ca imi e tare dor de ea si nu mai pot fara ea :)

P.S. (acum vad) Si am facut 100 pagini de "poveste"...si bine ca pe pagina 100 apare o cazatura ruginita...fckin' sweet...:sad::sad:

stefan_88 13-04-10 16:23

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3274071)
P.S. (acum vad) Si am facut 100 pagini de "poveste"...si bine ca pe pagina 100 apare o cazatura ruginita...fckin' sweet...:sad::sad:

Pun si eu cateva poze cu buburuza :) ...ca sa nu te plangi ca pe pagina cu nr 100 ai poze cu "o cazatura ruginita " :lol:
Before :arrow:
Attachment 1418761Attachment 1418762Attachment 1418763
AFTER :arrow:
Attachment 1418757Attachment 1418758Attachment 1418759

sageata 13-04-10 23:20

1 Attachment(s)
acea cazatura e un fiat 1100 de prin 1949.

GyGy 14-04-10 07:34

morph lasami si mie id tau intrun pm daca vrei ca vreau sa te intreb cate cv ...

morpheusmaster 14-04-10 20:09

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3276042)

Stiam ma lepra :) da tot cazatura e :))

Quote:

Originally Posted by GyGy (Post 3276388)
morph lasami si mie id tau intrun pm daca vrei ca vreau sa te intreb cate cv ...

Id meu il gasesti in semnatura (jos jos jos dai acolo click ) sau la profil. :) sau daca nici asa til las pe pm. Te astept

VladM 15-04-10 14:27

Intr-un fel mi-e dor mie de buburuza asta dapai lui morph. La vara o sa fie alta treaba,am si eu permis,nu mai umblu cu scuterul dupa voi,fara benzina. Memories...do you remember morph ?:X

morpheusmaster 15-04-10 14:29

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3280618)
Intr-un fel mi-e dor mie de buburuza asta dapai lui morph. La vara o sa fie alta treaba,am si eu permis,nu mai umblu cu scuterul dupa voi,fara benzina. Memories...do you remember morph ?:X

Da, la vara umblu eu cu bicicleta dupa voi :)) ce o sa mai radeti :)) dar ma asigur eu ca nu o sa fie asa

Mustang 15-04-10 14:41

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3276042)

Si aia tot masina de femei era. :lol:

morpheusmaster 15-04-10 14:42

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3280663)
Si aia tot masina de femei era. :lol:

ca si matizu de altfel :)) >:P

bogddanel 17-04-10 15:27

Deci:
- ALEKS, daca nu pui poze cu bondaru, si nu ne dai detalii, o sa ai parte numai de necazuri:evil:(vezi k uneori am gura aurita)

aleks 17-04-10 22:05

Poze n-am, iar detaliile-s seci: lucrează 2 oameni la ea, momentan capota e hăcuită, spoilerul faţă la fel, urmează cel pe spate şi pragurile, aripile, etc, pentru matriţare....
Munca multă, nimic spectaculos...
later edit: am două poze :lol:
http://plmtuning.ro/forum/viewtopic....7&p=7544#p7544

morpheusmaster 17-04-10 23:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3287321)
Poze n-am, iar detaliile-s seci: lucrează 2 oameni la ea, momentan capota e hăcuită, spoilerul faţă la fel, urmează cel pe spate şi pragurile, aripile, etc, pentru matriţare....

Observati intercooleru', da? :)) (in prima poza)
...si noul (sau vechiul...pentru mine e nou, il vad prima oara) combinezon de lucru a lui Aleks. Folosind acest combinezon (salopeta, whateva) masina mea va avea 10 cai in plus-GARANTAT!. (asta puteti observa in poza 2)

...in rest va las pe voi sa descoperiti diferenta de fus orar intre cele 2 poze si restul diferentelor :)

bogddanel 17-04-10 23:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3287321)

hai Aleks, hai... serios acum... si la naiba, sunt aproape 6luni...

aleks 18-04-10 04:05

Quote:

Originally Posted by bogddanel (Post 3287549)
hai Aleks, hai... serios acum... si la naiba, sunt aproape 6luni...

Asta-i treaba mea şi a lui Morph, īnţelegerile noastre ne privesc.

Ali_ump 22-04-10 12:47

Trebe sa fie si calitate nu doar rapiditate...daca grabesti procesul ...se vede ...si nu da bine! Spor si rabdare !

morpheusmaster 22-04-10 15:03

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3300879)
Trebe sa fie si calitate nu doar rapiditate...daca grabesti procesul ...se vede ...si nu da bine! Spor si rabdare !

Asa e, ai 100% dreptate. De asta cand am duso am zis ca nu ma intereseaza cat dureaza dar sa iasa BINE! Sau facut mici/mari compromisuri pentru a fi prezenti la TuningDays cu palmares complet dar acum se refac asa cum trebuie. Greul a trecut, a ramas de traforat la greu, finisat, vopsit...in vara cand o sa inceapa evenimentele prin zona Moldovei masina o sa le onoreze cu prezenta PE TOATE, 100% gata si operationala. PROMIT EU ASTA!!!

GyGy 22-04-10 15:42

imi pare bine sa aud asta si abia astept sa o vad terminata :D

aleks 23-04-10 01:02

Ca să lămuresc durata asta prelungită de finalizare, am să scriu pe scurt, şi fără acordul lui Morph, motivele.
Maşina, īn momentul īn care a fost terminată de mine, la fibră, a fost continuată (finisat şi pregătit pentru vopsit) de către 2 oameni, unul un angajat al meu, celălat un vopsitor recomandat de către mine, după o discuţie īntāmplătoare īntre Bogdan şi vopsitor.
Pentru că timpul era scurt, pānă īn 4tuning days, şi noi am vrut-o expusă dimpreună cu celelalte 3 maşini, nu a mai fost timp pentru supraveghere din partea mea, ei au făcut finisările şi pregătitul pentru vopsit fără niciun pic de intervenţii ale mele.
Rezultatul a fost īnsă exact cel pe care-l doream mai puţin, doi incompetenţi (pregătitorul şi vopsitorul) completāndu-se īn prostia lor de minune pe munca mea şi banii lui Morph, reuşind să distruga multe din piese ori prin şlefuit pānă la distrugere, ori prin mascare cu kilograme de kit a pieselor mai devreme "pregatite"
După ce a trecut eventul 4td, am readus maşina īn hală, am considerat (īn mod corect) că e vina mea, cei doi idioţi fiind aduşi şi recomandaţi de mine, şi am luat de la zero fiecare piesă, īnlocuind-o, matriţānd-o, descărcānd-o de kit, mă rog, practic maşina se reface de la zero, īnsă cu eforturi cel puţin duble, singura porţiune neatinsă rămānānd cupola.
Eu sunt vinovat de treaba asta, de īntārziere şi de faptul că Morph n-are maşina pe stradă īncă, dar acum faptul e consumat, trebuie rezolvată cāt mai rapid şi mai bine pentru a fi competitivă la evenimentele din sezonul ce abia īncepe.

morpheusmaster 23-04-10 08:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3302872)
Ca să lămuresc durata asta prelungită de finalizare, am să scriu pe scurt, şi fără acordul lui Morph, motivele.
Maşina, īn momentul īn care a fost terminată de mine, la fibră, a fost continuată (finisat şi pregătit pentru vopsit) de către 2 oameni, unul un angajat al meu, celălat un vopsitor recomandat de către mine, după o discuţie īntāmplătoare īntre Bogdan şi vopsitor.
Pentru că timpul era scurt, pānă īn 4tuning days, şi noi am vrut-o expusă dimpreună cu celelalte 3 maşini, nu a mai fost timp pentru supraveghere din partea mea, ei au făcut finisările şi pregătitul pentru vopsit fără niciun pic de intervenţii ale mele.
Rezultatul a fost īnsă exact cel pe care-l doream mai puţin, doi incompetenţi (pregătitorul şi vopsitorul) completāndu-se īn prostia lor de minune pe munca mea şi banii lui Morph, reuşind să distruga multe din piese ori prin şlefuit pānă la distrugere, ori prin mascare cu kilograme de kit a pieselor mai devreme "pregatite"
După ce a trecut eventul 4td, am readus maşina īn hală, am considerat (īn mod corect) că e vina mea, cei doi idioţi fiind aduşi şi recomandaţi de mine, şi am luat de la zero fiecare piesă, īnlocuind-o, matriţānd-o, descărcānd-o de kit, mă rog, practic maşina se reface de la zero, īnsă cu eforturi cel puţin duble, singura porţiune neatinsă rămānānd cupola.
Eu sunt vinovat de treaba asta, de īntārziere şi de faptul că Morph n-are maşina pe stradă īncă, dar acum faptul e consumat, trebuie rezolvată cāt mai rapid şi mai bine pentru a fi competitivă la evenimentele din sezonul ce abia īncepe.

AAAaaaaaproximativ corect. "Vina" e un cuvant cam greu pentru ce sa intamplat...si nuj...suna urat. Asa pot spune ca a fost si vina mea, decizionala, sa nu merg pe varianta initiala. Si de acolo lucrurile au luato sa zic iar urat "la vale" pe modelul bulgarelui de zapada...dar in momentul de fata nu mai conteaza trecutul, conteaza prezentul si viitorul.

...si ce a scris Aleks, din pacate e adevarul...100%. El ce a lucrat pe masina a lucrat de 11+, mia placut fff mult cum a gandito, facuto, etc...dar tampitii aia 2 practic au tencuito cu kit pana la refuz, facand buba mare si pretentii la mai multi $. De aici au rezultat mai multe rele si ceva bune.

Cand ziceam ca promit eu ca la vara masina e gata, e o promisiune care mio fac mie...astept sa termin anu' universitar (putin mai e) si dupa ma duc acasa si pun mana sa ajut la ce a mai ramane de facut pe atunci...n'am sa ma clintesc de pe masina pana nu ma vad la volan. Ca am sa slefuiesc kitu' cu unghiile, ca am sa suflu'n fibra sa se intareasca mai repede, ca am sa cersesc vopseaua, i don't fucking care! Dar stiu ca nu as putea sa stau la 40km de ea si sa ma impac cu gandul ca nu o pot conduce ca "se lucreaza"...acum ma impac cu acest gand pentru ca este distanta care este si practic e imposibil sa aduc un aport de aici...dar fiind la vara acasa, n'as putea sta...

sa auzim de bine...Peace out

sageata 23-04-10 08:41

eram curios daca se schimba pagina.

L.E. dap, s-a schimbat. iar ma ai primul in fata ochilor.:twisted::twisted::twisted:

morpheusmaster 23-04-10 08:44

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3303162)
eram curios daca se schimba pagina.

L.E. dap, s-a schimbat. iar ma ai primul in fata ochilor.:twisted::twisted::twisted:

Sageata'i cu gaina la pascut, asa om la un milion gasesti :) Deci pagina noua, subiect nou...

alex_____ 23-04-10 11:36

dupa toata discutia asta promit ca nu mai pun intrebarea :D:D:D:D:D:D:D

morpheusmaster 23-04-10 11:37

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 3303613)
dupa toata discutia asta promit ca nu mai pun intrebarea :D:D:D:D:D:D:D

Calca apa tinere

bogddanel 28-04-10 19:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3302872)

Aleks, multumesc de raspunsuri, si ma scuzi ca m-am grabit cu critica

All times are GMT +2. The time now is 16:58.

- Copyright 2026 4Tuning