Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

SFW 15-02-07 20:25

Re: masinile modificate din bacau

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 751451)
cum arata??? mie imi place:-)

Hmmmm ... arata smecher ;) . bravo :D

® Al3cS ® 15-02-07 20:37

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 751749)
postez si eu aici niste poze cu o Dacia 1310.ma scuzati pentru calitatea pozelor....mi se pare o dacie reusita....masina poate fi vazuta in parcarea de la Moldova in Onesti....masina este inca in "constructie".Jantele nu sunt stock....sunt de culoare neagra...nu am mai apucat sa le fac poze....

Eu cred k ai cam gresit topicul cu pozele astea :( ...

TheFasterMan 15-02-07 20:41

stiu ca am gresit.....asta e....mie mi s-a parut o masina usor modificata...si este abia la inceput...plus de asta e din judetul bacau municiupiul onesti...ma gandeam ca tot judetul bacau....sau poate pt altii e un kitch....sau trebuia sa postez la threadul masini tari vazute la noi...in fine....imi pare rau.....lumea invata din greseli....:-)

® Al3cS ® 15-02-07 21:20

nu ma refeream la judet dar....mie mi se pare un kitck .... parerea mea .... gusturile nu se discuta ... no offence :P

TheFasterMan 15-02-07 21:27

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 751950)
nu ma refeream la judet dar....mie mi se pare un kitck .... parerea mea .... gusturile nu se discuta ... no offence :P

da asa este....dar masina la inceput...poate cand o sa fie gata o sa iti placa...si oricum e printre putinele dacii frumoase din onesti....kitch sunt masinile care folosesc tot felul de chestii "nebunatice" de prin bazar.....tot felul de stickere.....stii cam la ce ma refer....uite de exemplu am un vecin care si-a cumparat un audi a6 stock din germania....dupa o saptamana....acel audi s-a transformat in rs6.....motor w12.....geamuri fumurii....in bord masina are 260km/h...eu stiam ca un rs6 adevarat are peste 300km/h in bord....masina asta mi se pare un kitch...o sa vin cu niste poze.....:D

® Al3cS ® 15-02-07 21:30

da ma .... da si la dacia aia .... "priza" aia de pe capota :)) si alea de metal cum au in general masinile nascar ssau nush .... nu ma bag k nu stiu :D alea ce is ?

Bmw_Rulllzzz 15-02-07 21:31

si pe langa faptul ca este un a6 stock, mai are si motor de 1.9 nu de 2.5. dar doru imi este amic si nu pot sa-i zic nik ;)

TheFasterMan 15-02-07 21:34

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 751978)
si pe langa faptul ca este un a6 stock, mai are si motor de 1.9 nu de 2.5. dar doru imi este amic si nu pot sa-i zic nik ;)

pai si la mine e vecinul meu Doru.eu am luat masina ca exemplu.nu am nici o treaba cu Doru.

marius_lox 15-02-07 21:55

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 751833)
Hmmmm ... arata smecher ;) . bravo :D

merci!!!!:D

Bmw_Rulllzzz 15-02-07 22:03

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 752038)
merci!!!!:D

deci sa inteleg ca alea sunt noile achizitii 8)

mertan 15-02-07 22:04

da. alea sunt.... aaa si mai e si o toba sport.

varu21 17-02-07 11:42

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 751451)
cum arata??? mie imi place:-)

Foarte tare....felicitari...si mie imi place

aleks 17-02-07 12:32

nu arata rau dacia.... dar mai trebuie lucrat la ea, si... ce-i cu gaura aia din capota? la ce foloseste? :D

Francezu 19-02-07 04:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 754691)
nu arata rau dacia.... dar mai trebuie lucrat la ea, si... ce-i cu gaura aia din capota? la ce foloseste? :D

Mai interesant ar fi de stiut la ce ajuta lemnul ala rupt din gard si asezat la orizontala pe portbagaj..denumit "eleron" :D

Sexy rau si bara spate care de fapt nu exista :) ... Se vrea replica de '68 Dodge Charger? :)

aleks 19-02-07 13:09

:D:D:D:D probabil, l-o fi incomodand pe om, a dat-o jos sa castige kg, sa-i dea un start mai bun :))

krys 20-02-07 11:39

sa gandit romanu k poate are o aerodinamik mai buna si knd merge q 70 km/h nu il mai ia vantu ;))

i-legal kid 20-02-07 16:49

Parerea mea...e ca mai bine isi lua adaosuri de alea de targ, un set de praguri si un eleron de Logan...oricum ar fi aratat mai bine.Ca exemplu BC 86 ASY. Nu am poze sa arat dar masina e super.

aleks 21-02-07 12:42

care e aia? loganul ala rosu, foliat cu galben, pe taxi?

i-legal kid 21-02-07 13:07

Nu, nu era vorba de o dacie berlina gri metalizat cu adaosuri, praguri si tot felul de chestii. Are pana si geamuri electrice pe fata...

aleks 21-02-07 14:46

hmmm... n-o stiu, poti pune ceva poze, sa vedem minunea? :)

krys 21-02-07 15:17

bine zici alex chiar sunt si eu sa vad qm arata :D alex am si eu o rugaminte la tine dc imi poti sa imi faci si mie rost de un logo q 4 tunning k sa il am si eu pe masina :) ms

sageata 21-02-07 17:13

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 762787)
Nu, nu era vorba de o dacie berlina gri metalizat cu adaosuri, praguri si tot felul de chestii. Are pana si geamuri electrice pe fata...

lasa dacia aia .... noutati la logan? cand iti testez si eu motoru'?:twisted:

mertan 21-02-07 22:47

nu vrea niciunu plasme de logan? haiedeti fratilor... ca facem ceva reduceri... vedem noi. am o foame in mine :D

i-legal kid 22-02-07 07:13

In legatura cu dacia gri, nu stiu daca mai pot face poze ca apartine unui fost vecin care abia s-a mutat din scara undeva, nu stiu exact unde, dar daca mai trece pe la bloc sigur voi face cateva poze. Iar la logan problema este urmatoarea: trebuia sa ma apuc de motor dar a intervenit altceva (cativa plagiatori s-au luat dupa mine si si-au facut masina cam la fel) asa ca va trebui sa fac rost de un alt bodykit, ceva unic ca sa nu mai faca nimeni la fel.

sageata 22-02-07 17:05

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 764459)
In legatura cu dacia gri, nu stiu daca mai pot face poze ca apartine unui fost vecin care abia s-a mutat din scara undeva, nu stiu exact unde, dar daca mai trece pe la bloc sigur voi face cateva poze. Iar la logan problema este urmatoarea: trebuia sa ma apuc de motor dar a intervenit altceva (cativa plagiatori s-au luat dupa mine si si-au facut masina cam la fel) asa ca va trebui sa fac rost de un alt bodykit, ceva unic ca sa nu mai faca nimeni la fel.

cred ca pana la urma ai sa ajungi la ideea mea... stii tu care, numai ca varianta sport.

i-legal kid 22-02-07 17:20

as fi interesat da-mi nr tau sa ne intalnim daca nu al meu e 0743887770

silviu_tun 23-02-07 08:35

pot sa-ti recomand ceva super tare si de calitate ( nu fibra )
arata impecabil si iti spun ca nu mai are nimeni

RealOne 25-02-07 01:20

1 Attachment(s)
cva diferit

® Al3cS ® 25-02-07 10:29

l-am vazut si eu prin bc :D e frumos .... dar la spate parca nu mai avea un tips:D ... oricum frumoasa

mertan 25-02-07 12:56

e super frate masina lui catalin. are si suspensii sport.... alea alea pe dansa. e super faina. pune si cu posteriorul cata...

Outta Control 26-02-07 13:00

E prea tare...masina si asa e misto din fabrica, da sa mai faci si ceva modificari la ea.

GuessWho 26-02-07 13:22

Quote:

Originally Posted by RealOne (Post 769509)
cva diferit

Misto masinuta! ;)
Cand ma inviti si pe mine la o plimbare??? :twisted:

Outta Control 27-02-07 14:55

Pentru i-legal kid, spuneai ceva de genul ca sa schimbi kitul exterior...dar ce rost are, ca daca apoi iar isi face altcineva la fel(esti constient ca asa se va intampla), ce faci il schimbi iar? Esti primul din Bc care a facut-o asa si restul nu mai conteaza.

RealOne 27-02-07 15:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GuessWho (Post 771942)
Misto masinuta! ;)
Cand ma inviti si pe mine la o plimbare??? :twisted:

:woowoo: anytime!

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 770090)
e super frate masina lui catalin. are si suspensii sport.... alea alea pe dansa. e super faina. pune si cu posteriorul cata...

:arrow: , pt. Guess_Who: credca maine dimineata pe la 9, noua si ceva.. :) :) :)

tipsul din stanga e in primele lui ore de viata, de asta e imaculat..:)

Andr3i 27-02-07 18:37

Foarte tare masina... chiar imi place mult... :D

Nu gasesti o grila dar fara semn? :???:

sageata 27-02-07 18:42

Quote:

Originally Posted by RealOne (Post 769509)
cva diferit

nice.....:-)

Quote:

Originally Posted by Outta Control (Post 773860)
Pentru i-legal kid, spuneai ceva de genul ca sa schimbi kitul exterior...dar ce rost are, ca daca apoi iar isi face altcineva la fel(esti constient ca asa se va intampla), ce faci il schimbi iar? Esti primul din Bc care a facut-o asa si restul nu mai conteaza.

trebuie ofticat...asa mai vedem ceva nou:D

RealOne 27-02-07 23:08

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 774192)
Foarte tare masina... chiar imi place mult... :D

Nu gasesti o grila dar fara semn? :???:

crede-ma ca am cautat :D. sunt doar pt. toledo. dar acum cred ca imi place asa cum e. o sa imbrac si pleoapele in acelasi material cu sigla fata (negru mat), dar sa fie mai cald afara ca pe frig se lucreaza mai greu su autocolantul.

Sl1V3R 28-02-07 08:23

Parerea mea in exterior sa o lasi asa cum e[superba] sau sa faci modificari cat de cat minore [jante] si sa faci modificari la motor caci are potential :twisted:

PS:Nice toy ;)

GuessWho 28-02-07 14:42

Quote:

Originally Posted by RealOne (Post 773980)
:arrow: , pt. Guess_Who: credca maine dimineata pe la 9, noua si ceva.. :) :) :)

Misto plimbarea...cam scurta, dar...see you next time! :lol:

® Al3cS ® 28-02-07 15:39

2 Attachment(s)
>>Masina<< :):oops:

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning