![]() |
Re: AG 88 PVA
6 Attachment(s)
Lasa ma ca o sa anime din nou peisajul din toamna!Pana atunci se lucreaza in continuare la masina,mai un scaun mai una alta...:)...mama ei de sarma ca s-a terminat cand sa ma apuc si de al doilea scaun!:(
|
ma da si tu fraier in loc sa ti-l faci pala de la sofer... sau ai zis sa experimentezi mai intai pe cel de la pasager :)
da abea astept sa revina in regie... da sa nu parchezi langa mine ca imi furi fanii :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Frumoase scaunele, seamna cu ale mele, pacat ca nu ai pastrat reglajul pe inaltime... oricum daca le speli or sa iasa belea:D |
baga mare ca baba devine din ce in ce mai ozn e frumoasa rau si turuie bine pe toba aia
|
Reglaj pe inaltime are decat al soferului.:) Dupa montaj o sa le duc la curatat ca sunt murdare...Ms Clif!
|
8 Attachment(s)
Gata si cu scaunul soferului...acum o curatire si sunt ca noi(aproape):)
|
Sa ramai lipit mha de scaun:-P
|
sper ca sunt mai moi ca alea de pe WID... am ramas cu vanatai de la alea :lol:
|
Sunt destul de moi.chiar mi-ar fii placut daca erau o idee mai tari.
|
a iesit bine!mi se pare mie sau is mai mici?:-?a ramas mai mult spatiu intre cele 2 scaune?fa o poza te rog!
|
2 Attachment(s)
2 poze de la lucrarile de ieri..maine o sa pun cateva poze cu spatele vopsit.sper sa am timp sa o si echipez! pe langa asta o sa va arat si noile achizitii!:)
|
ce faine sunt rotile....:rolleyes2
|
bolidele , sper ca nu lasi jegu ala pe scaune .
le si retapitezi ? |
12 Attachment(s)
Scaunele vor fii curatate si reparat cel al soferului unde e agatat.Nu necezita retapitare.
Intre timp m-am ocupat de alte treburi.. |
a iesit bine bestia :)
|
Sper ca pui codita de tlx inapoi.... si fa ceva cu suspensia aia, e asa de inalta incat zice lumea ca esti carator de cartofi:lol: gata ai pus motor, nu sa lasat asa de mult, acum mai coboaro si pe ea dintre nori:lol:
A iesit bine vopseaua, esti de meserie8) |
A ieşit frumos vopseaua, dar parcă mai trebuia lac!
P.S. Chiar nu vreau să fiu cārcotaş. Este o părere! :) |
sustin cele spuse mai sus...mai trebuie putin lac:-P
|
8 Attachment(s)
Vopseaua a fost data putin gazat tocmai ca sa nu luceasca foarte rau fiindca se vedea diferenta foarte mare in vopseaua proaspata si cea veche care a inceput sa ii dispara din luciu.Asa ca daca mai dadeam si lac era chiar ca nuca in perete,ziceai ca e spatele altei masini...Eu zic ca mai trebuie putin Fuchs!:-P
Codita de TLX am montat-o azi DVL-ule,fiindca imi place mult si spre surprinderea mea dupa ce am montat bara chiar mi-a placut cum dau tampoanele de cauciuc pe ea!:) In sfarsit am si eu o bara tipla!:D Si au sosit si etrierii de spate,reductiile si furtunele.Multumiri lui Alecsutz03,super baietas!).O sa trebuiasca sa duc discurile sa mai iau putin din ele fiindca sunt mari pt etrierii astia dar asta dupa ce imi vin placutele saptamana viitoare ca sa stiu cat trebuie luat. |
Quote:
|
Vad ca sau aliniat bine stopurile:D si bara arata misto rau de tot dar nu-mi plac tampoanele alea de pe ea... sunt oribile, dale jos ca arata fix in plus...
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si ceva poze de azi...am alungat rugina din pragul de pe stanga. |
Quote:
|
Tot la D am fost si eu..:D
|
Baaai daca citeam pt scoala cat am citit pe topicu' tau, nu aveam restante :D
Vad ca in sfarsit, ca un viitor inginer care te vei afla ;), iti pui discuri pe spate. Succesuri maxime! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu stiu daca au sau nu au astia de la D ceva cu daciile,insa eu am ceva...:)..azi am gasit in targ semimasca fata si mocheta culoarea ca a mea ca sa imbrac si tunelul la cutia de viteze:D.
|
imi place masina ta sa stii.
Imi place si cum da jantele astea pe ea mai ales albe. (cand toata lumea ii zicea la ygs sa le faca albe el batman batman ca i se pare tiganeala ... consider ca pe dvl dadeau cel putin la fel de bine) acum ca e cam gata masina mai gasesti ce sa mai muncesti pe la ea? |
pe unde umbli alex ? ca azi a fost prima oara cand am venit la c de arges si nu ti-am vazut masina la poarta in ultimii 2 ani :lol::lol:
|
Imi place cum da cu jantele alea albe;)
|
Spatele arată īntr-un mare fel!
Felicitări! |
baterie suplimentara pt?:D
|
oo da:>:Xte pui pe treaba serios....imi place!dj_t,bateria nu e suplimentara ci i-a schimbat locul din fata in portbagaj...pt a mai echillibra masele si pt mai mult spatiu sub capota!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca vei pune tot atat suflet, atentie la detali si cel mai inportant ingredient bere pentru broscoi, sa te tina de vorba o sa iasa si mai bine:lol:;)
|
arata bine azi te-am vz dupa ce ai dat claxon am facut cu mana dar nu am realizat sa dau si eu inapoi asteptam pe cnv de la gdm :)) si eram cu mana in casetofon ca face fitze (iara il schimb...:)) ) ce are pe la praguri pe jos chestia aia visinie? sau asa sunt ele? gentile sunt :twisted: aoleu :X
|
Era grund ala rosu de pe prag.dar nu mai e asa ca azi le-am vopsit,sunt in culoare masinii ambele praguri!:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning