![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Guys, scuzati deranjul si off-ul..stie careva ceva despre Supra asta din Brasov> https://forum.4tuning.ro/144-toyota-lexus-tuning/78930-toyota-supra-90-400-hp.html ?
|
Ce treaba am eu?ti-am cerut eu vreodata ceva si nu ti-am dat inapoi? nu inteleg de ce ma bagi pe mine in treburile voastre.eu vroiam becurile pt masina mea...ma rog.... :arrow:
|
[QUOTE=~Ada~;1556886]Ce treaba am eu?ti-am cerut eu vreodata ceva si nu ti-am dat inapoi? nu inteleg de ce ma bagi pe mine in treburile voastre.eu vroiam becurile pt masina mea...ma rog.... :arrow:[/QUOTE ]
cu paza buna trece primejdia rea... daca minunatul tau prieten si incantator e moderator crezi ca esti tare? |
V-as ruga pe amandoi sa incetati cu astfel de discuti aici.PM sau unde vrei voi.Tuner sa inecetezi cu atacurile la adresa oricarei persoane ca altfel vei fi sanctionat iar daca ai ceva sa imi spui poti sa imi zici in fata PM sau unde vrei tu.O seara placuta
|
cred ca tre sa mai iau niste popcorn;)
|
Quote:
va face cu nervii pe toti pan` la urma Yackone, el se descurca singur cu punga de popcorn :lol: |
eu i-am urat pofta buna la domnu yackone (( :D ))
|
Quote:
"Din punctul meu de vedere esti un "prieten" cu mai multe fete si nu ma ascund sa-ti spun asta."(citat Ada) |
Quote:
:twisted:mai am si o sticla de suc langa mine in caz ca mi se face sete;) |
Quote:
|
Da vad ca se vorbeste DESCHIS aici :)
|
tocmai asta e ideea topicului (( :D ))
|
Quote:
|
Aveti grija fratilor pe Calea Bucuresti ca stau astia cu radarele aproape tot timpul. Intro noapte cum eram obisnuit ca stau la Fiat am zis dupa ce trec de "damb" o las mai moale si surpriza ca Loganul galben era mai sus un pic de praktiker ascuns.. am trecut cu aprox 75 langa el, dar mai jos era doar un singur echipaj si erau deja "busy" cu trei masini asa k am scapat :D. Azi noapte erau trei echipaje si patru masini oprite cand am trecut eu. Ziua ii vad mereu pe la Pilot. Asa k mare grija :-):!:
|
Mda, si in curand camere de filmat pe calea bucuresti, aveti grija!
|
Una dintre ele e la intersectia Calea Bucuresti cu Uranus.e "proaspata"
|
1 Attachment(s)
in sus blondule :lol:
|
Salutari. Detine cineva din Brasov( sau imprejurimi ) difuzoare MacAudio Olympic Gold 6x9", Mac Mobil Exclusive 2.20 sau CFX 2.16 ?
Sunt magazine la noi in oras unde pot asculta diferite difuzoare mai sanatoase? aka nu difuzoare din Carrefour, MediaGalaxy, Altex ... |
scuze flow :d am deschis un topic neinteresant si de abia apoi am vazut mesajul tau :d
|
caut masina noua, ieftina si buna... imi puteti da sfaturi? am ales un toyota yaris 1.3 luna, cum vi se pare?
|
vand opel kadett 1.6 din 1990
|
Vezi ca avem sectiune Bazar putin mai sus veronica
Deschide un topic acolo cu date complete , detalii , pret , date de contact , poate si poze.. |
Quote:
e chiar util , o sa ramana , poate ajuta si pe altii |
Quote:
|
ne-am tras strazi cu 6 benzi pe sens, ce slalomuri facem acum :lol::lol::lol:
|
Zapaceala mare cu sensurile acuma :) Trebuie sa schimbe rutele pentru autobuze/trolebuze... Pana se invata toti mai dureaza... :)
|
Quote:
|
auzisem ceva mai demult. le-au montat ?:cry:
|
baieti..detineti careva Clarion 578/588 ? Vreau sa-l butonez vreo 5 minute, ca sa-mi fac o parere despre el, sunt interesat sa achizitionez unul. :)
|
Quote:
|
ar fi frumos sa mai mareasca limita de viteza pe unele portiuni :lol:
|
pai se tot vorbea k o sa mareasca limita de viteza in oras la 60.dar inca nu s-a votat nimic.ar fi bine sa voteze odata k sa putem merge si noi k oamenii normali cu 70 prin oras :D
|
da, acum se incurca lumea cu noile sensuri, mai ales ca o sa fie orasul plin de giratoare si de camere de filmat...
|
da....si cea mai mare prostie...sens unic pe toamnei...ocolesc aproape juma de oras k cu chestia asta....:|
|
dar nu mai astepti 3 sferturi de ora la semafor :lol:
|
Puteti sa mai dati ceva detalii? In afara de Toamnei si giratoriu in centrul civic, mai e ceva schimbat? O sa innebunesc pana ma invat cand vin in BV :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aha, cautasem pe net si asa am gasit. Oricum se circula mai bine in Brasov decat in alte parti, sper sa fie si mai bine acum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning