Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need for Speed : Underground 2 - DRIFTING (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/95118-need-for-speed-underground-2-drifting.html)

DaViD TL 28-05-09 21:16

Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??

nu te-am mai facut la o invarteala de ceva vreme ,dupa bac promit sa te invat cum sa faci drifturi ;)

sTAILLL 28-05-09 22:11

joc si eu :P

Seb4speed 28-05-09 23:00

succes la bac si dupa ne dam si noi umpik mai scrieti prin topic cand terminati :D

nikolas 31-05-09 00:16

maine as vrea sa joc si eu daca se poate.. stiu si eu cat de cat la drifturi nu stiu cine stie ce :D:D asa putin ,lasatimi id vostru si sami explicati si mie cum sa intru in servar
bafta

Ingerasul99 31-05-09 10:19

Ai totul explicat cu cateva pagini in urma sau daca nu ia-mi idul meu de la profil si vb pe mess.
eMH, dar cu revistele alea ce sa intamplat?le-ai trimis cumva?ca eu nu am primit nimic.

JuST_GiuGiu 31-05-09 21:58

imi pare rau sa iti zic dar eMH e plecat in bulgaria cu ai lui...dar din pacate am primit un telefon de la el si mi-a zis ca a avut un accident pe drum ,mi-a zis ca e in spital si din cum vorbea nu cred ca avut un accident usor!Mi-a zis ca e conectat la aparate:cry::cry::cry::cry::???:

norbi_bidi 31-05-09 21:59

Ah.... Naspa rau. Sper sa il mai vedeam printre noi

Ingerasul99 31-05-09 22:31

Fuck,grava situatia sper sa isi revina cat mai rpd.
Cat despre seara asta,m-am distrat alaturi de dani si nikolas si vom continua si mai tarziu,poate sapt viitoare ne auzim la un campionat ce ziceti?

nikolas 01-06-09 00:21

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 2368723)
imi pare rau sa iti zic dar eMH e plecat in bulgaria cu ai lui...dar din pacate am primit un telefon de la el si mi-a zis ca a avut un accident pe drum ,mi-a zis ca e in spital si din cum vorbea nu cred ca avut un accident usor!Mi-a zis ca e conectat la aparate:cry::cry::cry::cry::???:

greu frate... :(:( imi pare ff raw pt el :(:( sai dea dumnezeu sanatete sa se faca bine .... :sad:asta e dumnezeu a vrut:( dar sal faca bine daca tot sa intamplat...
bafta

nikolas 01-06-09 00:26

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2368863)
Fuck,grava situatia sper sa isi revina cat mai rpd.
Cat despre seara asta,m-am distrat alaturi de dani si nikolas si vom continua si mai tarziu,poate sapt viitoare ne auzim la un campionat ce ziceti?

da mestere si eu mam distrat alaturi de u si de dani :D:D o sa mai jucam 8) maine ma apuc de un mitsubishi evo :D sa vedem ce pot scoate din el .
multa bafta

DaViD TL 01-06-09 01:07

Maine la ce ora vreti sa va invat cum se fac drifturi ?!? Giugiulica tata iar te tii de glume de oameni cu probleme ?!? vezi ca mai am inca arhiva asa ca :lol:

JuST_GiuGiu 01-06-09 12:30

Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 2369280)
Maine la ce ora vreti sa va invat cum se fac drifturi ?!? Giugiulica tata iar te tii de glume de oameni cu probleme ?!? vezi ca mai am inca arhiva asa ca :lol:

frate cu chestii dastea chear nu glumes am vb cu sorsa azi pe la 11 ca suntem buni prieteni ....si mi-a promis niste poze:cry::cry::cry:...ea era in alta masina totu' sa intamplat in fata ei!

Seb4speed 01-06-09 13:22

1 Attachment(s)
wow foarte frumos aseara , va dati bine nikolas si angel, vad ca nmele meu nu e mentionat pe aici yoo is Seb pe lan ... care vrea sa il invat cum se face sabin_37 e id meu
multumesc angel pt ca mai ajutat cu hamachi
si cate ceva din cele intamplate aseara

Ingerasul99 01-06-09 16:17

De nu mau lovit aseara dani si nikolas,si deaia am scos scor asa mic,ne auzim si in seara asta.

DaViD TL 01-06-09 21:19

Seb ce ai facut azi tata ?!? nu mai stiai ce masina sa alegi :lol: mai ai de invatat oricum ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning