![]() |
speeder ! am crezut ca se referea la cineva care mai e in situatia lui ,adica despartit plm si am zis ca eu :) nicidecum ca as fi disponibil pt el :twisted: doamne fereste :bat:
|
glumeam si eu :P
se putea oarecum interpreta asta :D |
nu se merita ma sa suferi..pe cuv meu
o sa ramai marcat pe viata pt cineva.........las frate,corasoanele mai incolo |
creierash ... stii kteodata ajungi sa implici fara sa vrei .. sa pui suflet mai mult decat ai facut-o vreodata .. si toate asta fara k mkr sa iti dai seama ... si e totusi nasol .... oricum oricat de mult ai vrea ... inimii nui potzi porunci ... asa k nush e greu ... all this bullshit with girls ... dar stii .. vrei sa ramai singur ... dar nu poti .. vrei o fata langa ... nush ... toata viata asta ajuns sa crezi la un moment dat k e nasoala .. si buna ... si k toate necazurile sunt din cauza femeilor ... dar deja as devenii misogin nu ... asa k io zik sa ne calmam si sa ... nici nu stiu ce sa zik ... sa fim toti iubiti si NU inselatzi
|
ma,prin multe situatii am trecut si io......unele le regret,altele nu....
|
o sa ajungi mai tarziu sa ii zici pretenei cu care vei fi la momentu respectiv intamplarile tale din \"tineretze\" si sa te amuze :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am ridicat stacheta si acum gasesc greu pe cineva care sa se ridice peste... parca e aproape imposibil... sunt multe disponibile, dar nu e ceea ce-mi trebuie... |
Re:
Quote:
|
daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:
|
daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:
|
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Topicul se refera la cum esti sau cum preferi sa fii?
|
Quote:
|
Aparent .. am relatia de mult dorita ... :)
combinat .... dar... solo :D deci .. ai parte de tot ce vrei , romantism , phwoot@i , incredere, sinceritate, singuratate , sprijin ... etc s-a terminat cat de bine poate sa fie .. recomand .. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning