Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Eugen_TL 27-02-06 21:12

speeder ! am crezut ca se referea la cineva care mai e in situatia lui ,adica despartit plm si am zis ca eu :) nicidecum ca as fi disponibil pt el :twisted: doamne fereste :bat:

SpeedeR 27-02-06 21:33

glumeam si eu :P
se putea oarecum interpreta asta :D

needBrain 27-02-06 22:39

nu se merita ma sa suferi..pe cuv meu
o sa ramai marcat pe viata pt cineva.........las frate,corasoanele mai incolo

Chelooo 28-02-06 07:21

creierash ... stii kteodata ajungi sa implici fara sa vrei .. sa pui suflet mai mult decat ai facut-o vreodata .. si toate asta fara k mkr sa iti dai seama ... si e totusi nasol .... oricum oricat de mult ai vrea ... inimii nui potzi porunci ... asa k nush e greu ... all this bullshit with girls ... dar stii .. vrei sa ramai singur ... dar nu poti .. vrei o fata langa ... nush ... toata viata asta ajuns sa crezi la un moment dat k e nasoala .. si buna ... si k toate necazurile sunt din cauza femeilor ... dar deja as devenii misogin nu ... asa k io zik sa ne calmam si sa ... nici nu stiu ce sa zik ... sa fim toti iubiti si NU inselatzi

needBrain 28-02-06 14:01

ma,prin multe situatii am trecut si io......unele le regret,altele nu....

Chelooo 28-02-06 17:50

o sa ajungi mai tarziu sa ii zici pretenei cu care vei fi la momentu respectiv intamplarile tale din \"tineretze\" si sa te amuze :D

needBrain 28-02-06 18:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
o sa ajungi mai tarziu sa ii zici pretenei cu care vei fi la momentu respectiv intamplarile tale din \"tineretze\" si sa te amuze :D

crede-ma ca am o \"intamplare\"de genu,care o regret.......si o voi regreta probabil toata viata

2fastboy 28-02-06 20:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
2fastboy .... ideea e super sa stii ms mult dar ... din pacate nu avem asa ceva :( ma gandisem sa ii iau niste trandafiri albastri ... in ploiesti nu se gasesc ... stiu k are in buc intr-o piata din romana ... si nu sunt scumpi undeva pe la 100k firu ... dar nu stiu cum sa ii aduk .. si pe net am gasit la 450 RON :shock:

atunci incearca asa :lol: sunt sigur ca o sa fie incantata :wink:

aleks 01-03-06 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

da :) acuma sa fiu sincer chiar mie greu fara ea

pai si c stai acasa si iti plangi de mila?!
fugi si cauta o inlocuitoare...
poate se mai ofera tuningboy iar :lol: :lol: :lol:

poi caut doar ca nu gasesc ceva pe masura :) eu vreau si frumoasa si cuminte si sa aiba ceva banutzi.. nu ca sa profit sau ceva de genu asta da sa stiu ca e dintr`o familie care se descurca.. na.. si dupa o relatzie de 1 an si 3 luni aproape.. pt mine e cea mai lunga relatzie nu pot sa zic ca nu sufar

espinoza, asta e si cazul meu...
am ridicat stacheta si acum gasesc greu pe cineva care sa se ridice peste...
parca e aproape imposibil...
sunt multe disponibile, dar nu e ceea ce-mi trebuie...

ESPinoza 02-03-06 00:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

da :) acuma sa fiu sincer chiar mie greu fara ea

pai si c stai acasa si iti plangi de mila?!
fugi si cauta o inlocuitoare...
poate se mai ofera tuningboy iar :lol: :lol: :lol:

poi caut doar ca nu gasesc ceva pe masura :) eu vreau si frumoasa si cuminte si sa aiba ceva banutzi.. nu ca sa profit sau ceva de genu asta da sa stiu ca e dintr`o familie care se descurca.. na.. si dupa o relatzie de 1 an si 3 luni aproape.. pt mine e cea mai lunga relatzie nu pot sa zic ca nu sufar

espinoza, asta e si cazul meu...
am ridicat stacheta si acum gasesc greu pe cineva care sa se ridice peste...
parca e aproape imposibil...
sunt multe disponibile, dar nu e ceea ce-mi trebuie...

exact despre asta e vorba .. ridicatu stachetei... :) foarte bine ai zis lasa ca om gasi noi ce draq.. da deocamdata nu vreau eu! :) imi place sa fiu si burlac :))))))))))) :twisted: nu iertam nimic

aleks 02-03-06 22:59

daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:

aleks 02-03-06 22:59

daca nu ma plang eu, cu e46-le meu, ca pica de nu apuc sa le xxx pe toate, dar tu, cu masina ta si a lui frate-tu? :twisted: :twisted:

neXus 05-03-06 15:14

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

Topicul se refera la cum esti sau cum preferi sa fii?

Psycho 05-03-06 15:23

Quote:

Originally Posted by neXus
Topicul se refera la cum esti sau cum preferi sa fii?

im principiu cum ai vrea sa fii sau cum esti ... poti sa raspunzi la amandoua :) dpeinde cum ai curaj :)

EvLSant0S 05-03-06 20:49

Aparent .. am relatia de mult dorita ... :)
combinat .... dar... solo :D

deci .. ai parte de tot ce vrei , romantism , phwoot@i , incredere, sinceritate, singuratate , sprijin ... etc

s-a terminat cat de bine poate sa fie ..
recomand ..

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning