![]() |
Re: Ag-88-pva
tare asta!!!:))))))
|
cel mai important lucru e participarea ta Alex la show si in rest nimic:D nu mai conteaza,eu stiu ca le-a placut oamenilor dacile prezente la show si cred ca au fost incantati de cele vazute.BRAVOOOO baieti;):lol:
|
BTL-ule era si mai frumos daca veneai si tu !stiu care au fost impedimentele.poate la un eveniment viitor PVA si BTL se vor intalni si nu numai!
io zic ca ar trebuisa facem o intrunire generala a daciilor 13xx din toata tara cum a fost acum 2 ani la Pitesti cu 1100! |
Mai este un topic deschis pentru o intalnire eu sincer chiar imi doresc una cu toate daciile din tara !
P.S. Ai o masina frumoasa :) |
sal.imi place mult cum a iesit masina arata superb dar si munca pe masura,am nevoie de cateva sfaturi de la tine si poate vrei sa vb pe mess uite adresa mea:clau_wey
|
Daniel trebuie dicutata cu serioziatate treaba cu intalnirea nu facuta asa la intamplare,trebuie ceva organizat poate chiar cu ajutorul 4tuning-ului!.....:D
ma bucur mult ca vad ca masina mea place la mult lume!:D |
foarte frumos PVA-ul, foarte curat, o masina demna de o asa expozitie la cata munca s-a depus pentru a arata asa. bravo si tine-o tot asa.
|
RDV-ule ma bucur ca iti place masinuta mea si stiu ca ai de unde sa te inspiri si te ajut oricand cu placere!:D nu ma voi opri aici,o voi face si mai frumoasa dar sa vina finantele........
|
cred ca te am vazut prin regie zilele trecute...daca tu erai, sa sti ca e frumoasa masina..poate putin mai coborata si e si mai "tare",,oricum bravo!.. e diferita si de bun gust.
|
treci maine pe la gylbert ?
|
Giuly in Regie stau.masina posibil sa o mai cobor pe viitor cand voi schimba si amortizoarele!
Cristi,duminica s-ar putea sa trec pe la GYL. |
7 Attachment(s)
si inca vrei cateva poze de la festival in care apare si macheta lu lucy!.....:D
|
frumos, cand o faci asa alexe ?
vezi ca duminica m-ai tinut treaz toata ziua la gratar asteptandu-te :-) |
nu o sa o fac niciodata ca macheta!pai de unde sa stiu ma io ca tu faci gratare???!!! nu avem mess sau telefoane???????????
|
1 Attachment(s)
noile achizitii pt PVA!!!Detalii produs:
* difuzoare Magnat pe 3 cai * dimensiuni: 6 x 9 inch * midrange: 50mm * tweeter: 13 mm * putere: 70W RMS (150W max) * presiune acustica: 90 dB * raspuns in frecventa: 30 - 22.000 Hz * impedanta: 4 ohmi si cu asta am terminat cu capitolul muzica la masina.4 boxe ovale la luneta si cate una rotunda pe fiecare usa eu zic ca este de ajuns,cel putin pt mine...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning