![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Draqq, da-mi un PM cu nr tau de tel. poate iti fac cadou o invitatie, dar mi-e cam lene sa ma deplasez sa le iau azi...sau vii in uniforma si intrii moka? :lol:
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
|
Quote:
dar numai cu folie omologheaza?dak le ionizez nu e mai rpd de omologat>? |
Quote:
Dar, daca nu le omologhezi ramai fara talon. |
deci " garantzia " oferita d cei care se ocupa cu montarea foliileor e zero dk nu mergi personal la rar sa le omologhezi u ..( ma refer la geamurile fatza ..) din cate stiu eu astia itzi dau niste stick`uri sau abtipilde cum s`o numii care se pun intre geam si folie, dar inztelg k sunt degeaba ....
GEO > din cate stiu eu termenul max este de 1 luna ( 30 zile ) dk itz vien peste 30 zile u castigi pt k dk ajungi in instantza nu au cum sa dvedeasca ! or sa zik k s`a reinregistrat peste si proba nu mai exista . Dragg > dk gresesc te rog sa ma anuntzi ! |
Speed fly > eu am auzit (subliniez auzit) ca ar fii primit unii si dupa 3-4 luni. dar la cati "vrajitori" am vazut si pe forum aici....nu prea stiu ce sa mai cred.
aa, si nu e vorba ca s-a inregistrat peste, ca ei oricum iti arata poza, nu filmul. Am inteles ca nu se mai filmeaza acum, doar poze.."say cheese!". dar nu stiu care e procedura, iti face poza si se pastreaza, sau o scoate cand te duci tu la ei...? Draqq> cand vii de la munca si ai chef sa arunci un ochi aici, da-ti si tu cu parerea. care e termenul? |
GEO eu stiu k se filmeaza si k proba video se tine max 1 luna .. adik dk intr`o luna nu ti`a venit nimik acasa .. dupa aia toate, toate sunt egale cu zero, potzi primii 10 poze ! iar termenu legal e de 30 zile,a dat si la tv! si au zis clar orice instiintzare primita dupa 30 ziel nu e valabila .. au fost cazuri knd unii au primit de astea si dupa 5 luni, de la evenimen = 0, si pers care nu mai aveau auto.. si bomba bombelor e k astia care trimit amenzile acasa, uneori le mai baga si din burta pt k a fost un caz ( si nu cred k e singuru ) knd o pers a primit o amenda .. pt viteza .. cu 2 luni inate de a`si inscrie autoturismul in RO .. care defapt era cumparat din Germania !!!! asta a fost penala .. ( masina a fost adusa si inscrisa in RO in iunie .. si tipa a primit plicul prin aug - sept.. cu data din luna Aprilie ( knd cik ar fi fost surprinsa de radar ..) asa k .. si normal k in instantza au pierdut pt k nu aveau proba ! Treaba`i clara orice vien dupa 30 ziel de la data knd se specifica k ai fost surprins se anuleaza !
|
asa o fii, nu pot sa spun ca stiu. oi avea d ecastigat in fata instantei, dar stai sa te judeci luni intregi? dca e ceva mai deosebit da, dar pt o simpla amenda...
|
Quote:
|
Quote:
La radarele fixe dupa DN termenul e de 6 luni. Aia au filmarea si la 6 luni pt ca se stocheaza pe hard-uri nu pe casete. |
Quote:
|
Quote:
in 48 de ore |
Draqq si dak vreau sa omologhez ceva piese tre sa platesc pt fiekre in parte sau platesc pretul la o piesa si l omologheaza p toate
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning, deci nu vreau mare lucru pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio? |
Quote:
??????? |
Tapiteria si instalatia audio??......hai mah sa fim seriosi:D Ce astea sunt elemente de securitate care prin inlocuirea lor cu unele necorespunzatoare pot pune in pericol siguranta rutiera?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning