![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
|
Quote:
o sa vad cand am toate sus...facem sa fie bine as vrea sa las aprox 2-3cm intre aripa si roata...oricum doar vorbe maine o sa masor exact:rolleyes2 |
Nu va arata veci ca aia verde.... Va fi ca si Golful 2...o tiganie.... Poti sa te superi pe mine, dar asta este :(
|
Quote:
|
despre care bora vorbiti? aia a lu rudi?
|
Quote:
am facut o oarecare asemanare in legatura cu inaltimea...sa fie distanta intre roata si aripa aprox cum ii in poza...dar oricum nu urmaresc pe nimeni...asa ca va fi cum va fi tiganie ii golfu tau...adica a fost ca nici macar nu-l mai ai dar sa nu intram in detalii Quote:
Quote:
ce oaaaaaaaaaaaameni:rolleyes2 |
Voi chiar vreti ca sa rugineasca masina pe dedesubt? Nu vedeti ce drumuri are acolo in sat? Eu chiar ma bucur ca il lasa asa high.. pt ca banesc de saraca masina.
Asteptati sa vedeti finalul si apoi tam-tam. Spor sosule. Astept sa vad ceva frumos din Bora! :arrow: |
Quote:
oricum nu are cum sa multumeasca pe toata lumea iar intalimea cu siguranta o las cat sa imi fie ok...imi place si mie low low...dar nu sa si practic ca la golf am patit-o si nu am bani de dat aiureah |
acuma am vazut si eu despre care bora era vorba, daca ii pui reglabila o lasi cat vrei tu ca sa si poti circula.;)
|
Quote:
dar na,cine ii batman ii batman:)) |
3 Attachment(s)
cam asa arata acum....is total multumit de look si reltaiv de functionalitate...(lumineaza ok....dar faza lunga nu ma multumeste...bate prea sus...)
poate reusesc sa fac ceva reglaje,dar daca ii practic faza lunga atunci cea scurta ii prea jos....in rest ii super,intre timp am montat si bara dar deja era tarziu sa fac poze acum ca am terminat capitolul faruri....adaptez tipsul cand am timp caut gume pentru spate si vine curand reglabila next is stopuriile,chichituri prin interior si mai vedem...tragem linie:rolleyes2 |
sa nu uiti de husele Type-r la interior ;)
|
Esti rau Sebi :) Hai ca poate o sa iasa ceva frumos la final. Eu sper cel putin..
|
bora cu ochelari :)) ce interesant arata cu marginile cromate. :P
|
Parca nu arata cine stie ce.... Pune-i fata la loc, si urca jantele (sau inca e prea frig??). Stie sebi ce stie, nu cred ca a fost chiar rautate.... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning