![]() |
Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
ai luat calibra aia bine bine.
|
Quote:
Faza care e ... era a unui tip stabilit prin Italia , care avea vreo 40-45 de ani si mai venea prin RO ... si a avut un mic accident , i-a indoit o fuzeta la masina si decat sa stea sa o repare mai bine o vinde ... De stiut ce are sub capota stia ... dar nu era impresionat ... iti dai seama ca la 45 de ani nu se trage omu la legale sau ilegale ... nu ? |
dap...asta da bulan,dar o fost super ocazie,
|
...pt x-ray,ai zis k ai facut un ursuletz de 2.5,asta e ok;) eu am facut unu de 2.8...dar la mik distantza cam 1 masina.al meu are tot cam aceleasi modifikari...deci tot pe la 180-190cp si sunt super multzumit de ea...mai putzin faza cu mici variatzii la relanti:(,dar in rest...o sa vina schimbarea axelor cu came si a supapelor in max 2luni.pana atunci...toate cele bune si poate ne vedem la o liniutza;) bafta to all!!!
|
Usor usor se apropie 4tuning day si ma intrebam daca o sa fie si bestia prezenta :twisted: ???
|
Dupa cum se prezinta este foarte posibil.......
|
Quote:
|
Super faina masina X-Ray
S-o stapanesti sanatos si fara incidente |
Quote:
|
Quote:
O sa fie foarte mult de munca , intr-un timp relativ scurt ... si acum ma intarzie altii ... In fine ... sper sa reusesc sa aduca masina la 4~Tuning~Day ... Care nu va fi pe 1 Martie ... cum am citit pe undeva pe aici ... ci pe 1 Aprile .. la fel ca anul trecut ( Confirmare de la Zoliat ) ... :) |
ma si miram sa fie pe 1 martie,eu sper din suflet ca masina sa fie gata pentru ca anul trecut am admirat-o destul de mult timp mai ales ca stiam de la dani ca iti facuse bordul :D eu sper sa arate de milioane pentru ca sincer e superba.
|
Superba masina...va iesi si mai bine!Poate ne vedem la 4tunning day!
|
andrei .. :) cand e gata. .. putem sa tragem o fuga pana la mare ptr niste poze in premiera ? :P ne acorzi onoarea ? :P plz .. plz plz .. pretty plz .. :D
|
Eu zic ca dc platiti bine va aranjez eu un photo shooting.....considerati-ma pe mine impresarul si tinem legatura. Tariful il negociam in particular.
|
Quote:
Si partea mea care e ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning