![]() |
Re: Cand au inceput raliurile in Romania?
1 Attachment(s)
Afis 1997
|
2 Attachment(s)
Raliul Studentesc 1978
|
36 Attachment(s)
( continuare)
In MEMORIAM LUDOVIC BALINT Ps: Cu amabilitatea Mihaelei Balint |
7 Attachment(s)
Raliul Dunarii 1981
Cu Eugen Ionescu Cristea si Tudor Bucataru |
Buna seara,
Are cineva o fotografie cu placa pentru Rallye Balkanique, noiembrie 1971, ce s-a desfasurat in Grecia? Multumesc |
Nu ma poate ajuta nimeni?
|
1 Attachment(s)
POFTTIMM!!!!
1971, sfarsit de noiembrie, Raliul Balcanic, a saptea editie - Grecia Stefan Iancovici - Ion Girjoaba, R8 Gordini. |
PAgina pe de pe facebook !
Se numeste ISTORIA MOTORSPORTULUI DIN ROMANIA !!! https://www.facebook.com/istoriamoto...uluidinromania |
Buna seara,
Multumesc pentru informatii. Poza cu startul in Raliul Balcanic o am si ee, este un scan din revista "Sport si tehnica" Nr.1/1972, iar una din pozele de pe pagina de facebook, de la cursele de viteza pe circuit, este a mea deci le stiu dar nu se vede bine placa de raliu. Mai am un scan. Cred ca din "Almanahul auto" 1973 https://i109.photobucket.com/albums/n...nic%201971.jpg dar tot nu-mi foloseste prea mult deoarece imaginea este neclara din cauza hartiei pe care a fost tiparita. Incerc sa reconstitui placa si nu se vad clar literele. |
incearca sa cauti insignele !
|
Incerc, multumesc
|
3 Attachment(s)
POze primite de mine personal de la baiatul lui Mojilian Ion
RALIUL ROMANIEI 2000 - Pilot: Daniel Mojilian Copilot: Mojilian Ion Fotograf: M.Cojocaru (via: Teodor Mojilian) |
Super pozele !
Pacat ca aceasta masina a disparut dupa ce pe proba Babarunca a zburat afara ! Atunci eram oficial cu masina de inchidere si masina era pe cupola la cativa metri sub sosea ! Apoi nu stiu daca au mai reparat-o ! |
Īncă o veste tristă anunțată de Dan GĪRTOFAN, pe FB:
Dan Girtofan Cu durere in suflet va anunt dragi prieteni că la miezul noptii, Adrian Berghea a hotărāt să isi ia rămas bun de la noi... Dumnezeu să-l odihnească īn pace!!! |
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning