![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
Kitul pe masina era eleron cu stanta abt praguri jantele cu tigla abt din turnare arcuri fata spate cu stanta abt si in locul bandoutilor negre de sub barii erau prelungiri din fibra .....iar farurile originale cu lupa nu sunt stralucite noaptea in schimb cele de la depo cu lupa pe faza scurta au o claritate mult mai buna plus ca am recomandat si la alti posesori de bora
|
5 Attachment(s)
..........
|
E perfecta.
|
2 Attachment(s)
ms dar e departe de a fi perfecta :lol:
Tocmai am crapat un capac.. cat mi-am dorit jante cu capace care acopera prezoanele, acum nu mai vreau in viata mea:rolleyes2 Ce-as putea sa fac? Daca il lipesc si vopsesc cred ca la prima lovitura cand il montez pe janta, crapa iar. Am gasit pe ebay cu un sistem de prindere mai bun, cu un surub insa 12 lire bucata..prea scump totusi. |
Arata foarte bine cu jantele pe 18'' si suspensia noua.
Incearca sa lipesti capacul cu un lipici de calitate si o sa tina fara probleme. |
1 Attachment(s)
fac ceva mai special la pake
gen asa :) renunt la ele, dar cand nu am ce face voi incerca sa le repar singur |
Masina arata foarte bine ;)
Capacul nu poate fi refacut cu fibra? |
el merge refacut dar la prima montare/scoatere cred ca iar ar ceda
|
Cred ca o sa arate mai bine fara capacele centrale si cu prezoanele colorate.Poze noi?
|
jantele sunt la pake...marti-miercuri sper sa le iau
intre timp de la salon am luat niste nebunii gen: solutie roti, solutie pt bitum si alte tampenii de pe asfalt si de la porumbei, si plastidp cu care as vrea sa refac stema spate,manerele interioare, plasticul dintre usi si poate si la oglinzi daca mai ramane :lol: La prezoane colorate am renuntat intrucat trebuia sa schimb sistemul de prindere al rotii...insa am facut rost de capace de plastic negre pt suruburi. Jantele cred ca vor iesi un gri inchis cu perla maro(la soare),,,si eu am emotii :)))) |
Ceva poze ?:-P
|
3 Attachment(s)
Mai bune cand da soarele, pt perla !
Pana atunci multumiri: villanueva si pake :drunk: :D |
1 Attachment(s)
cea mai investitie :)))
discuri+ placute fata/spate Ate + lichid frana ate |
Tu ai folie pe stopuri, sau sunt vopsite ?
|
folie
si la marsalier am decupat cu grija dar voi renunta la folie, si voi pune rosie sau las chiar stock..m-am plictisit si vreau sa pun si folie galbena pe proiectoare poate fac si pozitii usa.. poate vede vecinul vxl :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning