![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
2 Attachment(s)
:chainsaw:
|
Quote:
|
nu e nici pe departe kitsch.
|
Quote:
|
kitch era daca modelul la capota era facut fara scop si inutil
dar se vede clar ca ca are o functionalitate |
Masina nu e kitsch dar mai trebuie putin lucrat la ea
Stie cineva ce motor are...cp...etc ?? |
Quote:
Arata interesant oricum.Pacat de masina,merita o vopsea mai buna.Dar cred ca e in lucru. |
@ RD-Woo
Asa doua īntrebari de 2 lei: - TU STI ce-i aia un BLOWER TOP FUEL? - TU STI ce-i aia STREETSCOOP? Se para ca habar-nai ca alt fel n-ai fi pus masina aia la chici. Se pare ca este aceasi poveste ca īn cazul acelui CORVETTE STINGRAY HABARNISTII TEHNICI īncadreaza īn categoria chici tot ce nu cunosc numai ca sa se afle-n treaba. :evil: |
Quote:
Lista de modificari e lunga, si inca nu e gata... Asa ca daca nu va pricepeti, nu mai postati:evil: |
Quote:
|
Eu stiu, tu STII, el stie, etc...
Dupa cum spuneti voi ca lucrurile alea sunt functionale, intradevar masina este geniala... Cel putin dpdv al performantelor. Kitch nu cred ca e, ci doar ca nu a ales o combinatie mai reusita la exterior. Si pt o masina cu pretentii de tuning, chitul si cu niturile de pe la faruri (e posibil sa nu vad bine) si chiar bara exagerata nu prea dau bine. Oricum, numai respect pt proprietar pt ca detine asa un motor :) |
Quote:
Cea ce vezi tu (si ceilalti) acolo sub capota este un TURBOCOMPRESOR folosit si īn seriile de competitii NASCAR TOP FUEL si daca vrei sa vezi cum arata demontat, din ce-i compus iata : http://www.superchargerusa.com/image...IT_2MS_002.jpg PRETUL DE ACIZITIE APROX: $3,424.00 Costa cīt ursuletii vostrii iubiti de pe vremea lui noe cu pleoape inutile bad boy :D Acuma daca un astfel de turbocompresor e chici atunci sīnt eu popa si ma duc sa pup o vaca-n cur īnainte de culcare :evil: AICI īl vezi din partea DE JOS ce se monteaza pe aspiratie: http://image.musclemustangfastfords....wer_bottom.jpg ASA arata montat pe motor: http://image.popularhotrodding.com/f...ple_blower.jpg Ce vezi acolo cu acele 3 clapete pe acel blower se numeste STREET SCOP si contine filtrul de aer + clapete de aspiratie. Īn poza de mai jos, vezi cum arata montat īn ansamblu. http://b3.ac-images.myspacecdn.com/0...69673113_l.jpg trebuie sa-ti fie clar ca la o masina cu astfel de modificari sīnt necesare si o serie de modificari la caroserie + suport motor ca alt fel O RUPE, torsioneaza axial la puterea pe care o dezwolta un motor din asta. La un un V 8 astfel modificat + NITRO poti ajunge lejer la 1200 CP. Un V 6 urci lejer la 800 CP iar pt. o putere din asta īntr-o cutie europeana de ford.... daca nu esti atent O RUPI ĪN DOUA ! |
Ala e un compresor mecanic.
Turbocompresorul e altceva :) |
2 Attachment(s)
Uite aici un adevarat chici.
Zici ca-i GOGOMOBIL, tras īn folie portocalie (vopseaua sarantocului). :D :D :D Cred ca daca m-ar vedea nemtii pe aici cu asa ceva m-ar īmpusca la colt de strada :D :D :D :D De asta albastra, nu mai vorbesc ! Asta īn loc sa-si monteze burlanele la casa le-a pus pe masina :D :D :D |
auzi domnule,
daca nu stii sa diferentiezi un kitsch de o lucrare cu bun gust atunci te rog sa nu mai postezi, nu de alta dar ocupi spatiu pe server aiurea. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning