![]() |
Re: Portul Constanta !
scosese presurile sa le puna la roti sa treaca peste :D
|
Quote:
|
aseara venise rutiera in port si i-a imprastiat pe copii in cateva secunde ,astea se intamplau pe la 23:30
|
NU stiu pe cine a imprastiat dar ma rog.. au fost 3 masini un logan un vento si un logan rosu AHF parca care a filmat nr de inmatriculare. S-au invartit un pic pe acolo apoi au plecat
|
Quote:
Ahf`u ala l-am vazut la billa pe post de radar... mare grija baietii s-au apucat fr***rii rau de tot... |
Quote:
|
prin port mai vine cineva??? nu prea am mai auzit nimic de port...:(
|
Mai vine cate nu doi dar pe frigu asta nu prea mai sta lumea acolo. Am fost eu in seara asta dar nimic spectaculos.
|
ce ma frate ca am murit ieri seara de ras :))) s-a dat un ford mondeo cu o dacia .. shau cu mondeo nu stia sa plece in scartz cu ea i se oprea motoru cica avea de 2 zile carnetu da mai dao drak de treaba nu stie si el sa ambaleze motoru ala !
|
pei dak omu are de 2 zile carnetu eu zic k e de inteles
|
Tu ce crezi GAG'ule ca totzi sunt pilotzi de mici...:))) ?
|
nu totzi sunt pilotzi de mici...da decat sa te faci de cacao in fatza lumii mai bine exersezi dreaq 1 saptamana doua undeva ferit de ochii lumii....nu te arunci ca papagalu din prima
|
Decat sa fii pilot IN PORT, mai bine te lasi...ati vazut bariera aia, acum e accesul liber pe nisip...e clar ca a fost acolo cineva care a franat cu ambreiajul. :rolleyes2
Pe langa asta, la ce trafic e in perioada asta in oras, eu zic ca NU AI CE SA CAUTI LA VOLAN FARA SUPRAVEGHERE daca ai permisul de 2 zile... PS: In port nu ai cum sa te faci de cacao, spectatorii sunt un fel de gluma proasta...acolo, in cel mai rau caz, poti spune ca au ras niste broaste spre bordura. Nu mi-ar fi rusine nici daca m-as da peste cap acolo....nici daca mi s-ar opri motorul in mers. Nici macar daca as pleca impingand la un Mercedes!!! |
la faza cu spectatorii , nici ca puteai so zici mai bine , sincer pt mine aia mi se par cei mai mari semintari care pur si simplu nu au bani de iesit in oras asa ca se baga la un punga de seminte sa vada ce mai face lumea prin port cum se dau ....
Dar la faza cu supravegheatu .... la inceput cel mai bine e sa conduci singur ;) , nu sa fi stresat cu cineva in masina , rude etc sa te bata la cap , sau oricine , intai inveti singur , apoi bagi om in masina , lasa mai omu sa fie sanatos ghinionu lui .... va garantez k fiecare ati avut ispravele voastre cu masinile ori la inceput ori mai tarziu ;) ,ori vor veni ... asta e , se mai intampla si la case mai mari. |
Ce bine zice Quick Shifter....:))) !!! Acolo e concurentza intre incepatorii....:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
cu asta prima mare isprava am facut`o chiar acum 2 seri sincer :) era sa ies de pe podu de la dorally , ma faceam cu unu si la viteza mare pe drum denivelat ca acolo ... cu suspensie sport ,..... am zis k ma duc cu marfaru de sub pod in picaj ... , am redresat cat de cat , si jos ca sa fie si paharu plin am dat ambele masini nas in nas cu politia .... au intors dupa noi .... da pwola , nu ne`au mai gasit k in 3 secunde am iesit din masina si m`am facut pieton :)))
|
nu mai zic cu masinile celelante .... :)) hehe lasa k va arat pe toti pe degete de la cel mai mic la cel mai mare din constanta care`l cunosc eu mai bine , fiecare a avut cate o belea , mai putin sau mai tare penibila si kterink :)
|
cand n-aveam nici macar o saptamana de carnet...io....jmeker...ies de la aqua drept...tai linia continua...cu scartz....tot tacamu...politzia fix la ieshirea de la On Plonge Jr....face semn....se uita la mn....pune mutra de da'te dreq de copil....shi-mi face semn sa plec....
|
Quote:
|
nu va lasati ma :P
|
Mai nou au pus stalpi daia mici la intrarea in port, acolo la intrarea pe pamant dar au lasat loc in capat aproape de bariera si au mai pus inca o bariera
|
si crek o sa ne mai ceara si bani sa intram pacolo!
|
oricum stalpii aia o sa dispara cat de curand la cata foame are romanu dupa fier vechi si la cat de usor ies din nisip ma mir cum de au rezistat pana acum :))
|
Quote:
|
CT-61-GAG io eram ala cu mondeo dupa ce ai ras ai dormit fericit? recunosc am facut greseala sa ma dau in portu tomis da ala era varmiu si a insistat. se mai intampla cum mai zicea cineva pe aici si la case mari da tie nu cre ca ti sa intamplat sigur.
bafta |
Quote:
|
bhai macar mie nu mi se opreste motoru si u sonikel taci din gura ca nu esti mai breaz :))!
|
numa gura e de tine altceva ce faci nimik decat cu frana de mana si deabia te intorci mare "Racer" mai esti !
|
Quote:
|
Ia gata certurile restu in privat sau in port (cel mai bine a oua varianta)
|
nu are curaj sa puna poze cu kitchul ala de daciea... oricum pe a mea o stie toata lumea de jegoasa shi indoita shi zgariata
|
deja am inceput sa vad ca multi fac posturi numai ca sa fie "de-ai casei" , unii aveti mai multe posturi in nici juma de an mai mult decat au altzii in 4 ...nu mai scrie`ti aiurea k in curand o sa ramaneti si fara usere pe forum.
|
Quote:
|
tu ai cont tocmai din 2003 cu 327 de posturi si ai cu un post ( ca exemplu sonykel ) are cu un post mai mult ca tine 328 si are putin peste jumatate de an :)))
|
Quote:
burta tzatze cur :)) |
Quote:
|
Quote:
|
sa va traduc eu ??? vine cam asa hau hau hau ham ham:))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning