![]() |
Re: Vw bora Edition
Sa primesti si diferenta? :)) De ce??? Ai trei o0o? Auzi ma ce planuri si-a facut el. 100 aia, 500 ailalta... :)) Fratica, si eu visez, dar sunt realist mai mult decat sunt visator. Trezeste-te!
|
Quote:
si da mi-am facut un calcul,sa vad aproximativ in ce m-as baga si daca merita,si cum ai vazut suma finala ce a rezultat,sunt realist,poate mai mult decat realist,daca visam atunci nu faceam calcule de genul si nu ma rezumam la cifre de genul 100,500 si etc....si sa stii ca imi pot permite ori si cand sume de genul,asa ca de la mine la tine sa stii in fond,insa trebuie sa si merite... lucru cu cap nu doar arunc banii.....a fost un plan sa zic asa,si am dezbatut una alta,apoi am mai tras unele concluzii dupa toate astea,si ar fi mai bine sa ma rezum la altceva atat |
Aberezi pretenas.Golf 4 cu Bora, aceiasi platoforma, aceleasi preturi la piese.Crede'ma pe cuvant.
|
Salut,
Personal, nu mi se pare o idee buna bot de golf pe bora, dar daca cumva te hotarasti sa faci asa, cauta-ma, si facem schimb. Cred ca ai numarul meu printr-un pm mai vechi. Mersi |
Arata mult mai bine asa cum e ..decat cu fata' de golf...parerea mea ;)
|
Eu as incerca-o pe cea de golf 3....... :shock:
|
Gora auzi :)) Din cate stiam eu asa din auzite ii se spune BOLF :)
Cunoscatorule. Bogatule. Chiparosule. |
Asta nu ai gandit'o :P
BORA + GOLF = GORA GOLF + BORA= BOLF PS: Prima masina, fiind masina de baza. |
punei men , o sa fi unic :D rar cum iti place tie
|
Unykat !
|
Eu daca as avea Bora, nu as face modificarea asta, doar invers, insa, fiecare cu pasarelele lui, asa sunt si eu aici... daca mi se pune pata pe ceva, fac, sa-mi indeplinesc capriciul, ca nu-mi mai place apoi... e alta poveste :)
De vrei, facem schimb de boturi :))) |
Si iara incepe telenovela...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
are cineva ideie ce model de bara este acesta....sau o fi ceva custom?!
|
Vorbesti serios ? :))
|
Quote:
intreb |
=)) pai eu zic ca pentru curiozitati ai "google", tare zic ca te bate un gand :))
|
Quote:
daca nu stii denumirea,producatorul.... |
inca astept daca ma poate ajuta cineva cu "numele" barei din poza...
nimic concret dar probabil sa rezolv moftul de "interior S3"....dar inca nu dau detalii doar un zvon8):D intre timp Bobo ajunge vedeta pe Tion...a avut loc un mic incident,si am fost surprins cu o poza...(poza7)http://www.tion.ro/ambulanta-tir-si-...isoara/1333500 in rest,curand revin cu cateva poze asa pe final de sezon |
Daca ii cel din Bucuresti (interioru' de s3) , stai linistit :))
|
Quote:
|
Uff, m'ai atins :flower:
|
Quote:
|
Quote:
Ce legatura are cu masina...? |
Quote:
chiar oribila nu imi pare,eventual mai mult m-ar ingrijora cum ar veni cu restul liniei al masinii daca necesita praguri,bara spate...pentru o continuitate a linii ii un gen de bara ca la jetta,golf5:rolleyes2 |
bara fata ce o cauti, doar grilele de la proiectoare difera.:D
http://www.motorvip.ro/produs/bara-f...ta-s2-motorvip |
Quote:
mersi |
5 Attachment(s)
cam despre asta ar fi vorba,ca ideie
bara pana la urma nu ii aceas ca din link...ce bara o fi nu stiu nu ii nimic batut in cuie,este o tentatie dar nimic concret bara ce as pune fara discutii ar fi de la SRS( o firma care se ocupa)un fel de r32.. in rest stock sa ramana...altele nu imi plac nici cum:rolleyes2 oricum asta ii chiar ok...eu cel putin o simpatizez,iar pe masina din poze arata foarte bine |
Sincer ca sa pui bara asta, trebuie sa pui si restul ca sa se pupe ceva!(adica praguri si ceva la bara spate). Eu zic lasi deoparte ideea asta! :D
|
Quote:
am si alte prioritati acum...la interior una alta,scaunele...bla bla:rolleyes2 |
sincer, eu frecvenrez acest topic pentru caterinca si etc etc ...
:lol: |
Quote:
dar hai sa incheiam discutia aici,ca iar intram in detalii aiurea si fara rost chiar te rog nu posta,mersi |
10 Attachment(s)
teaser pentru faruri:D....
demontez botul a 3-a oara,sper sa fie ultima,am un plan sper sa iasa bine si sa fie ok am rezolvat evacuarea,teava directa si final tips de la Fk au venit si guriile de admisie tot de la Fk am luat lamele stergatoare Alca daca vremea tot cere si in final strut bar care sptamana asta sau cel tarziu viitoare sper sa fie si asta taiat de pe lista,iar pe anul asta stop:D |
1 Attachment(s)
tipsul ala e prea scos, baga-l mai in interior
grilele... hmmm... treaba ta, mie unu' nu-mi plac deloc ...si parca ziceai ca nu faci ramele farurilor negre ca la mine-ti par banale rau :lol: capacul spalatorului de pe stanga ori l-ai pus invers, ori e cel de pe dreapta :-) |
Quote:
grilele sunt foarte ok,dau bine,cel putin mie imi place si sunt si greu de gasit(desii nu are nici o treaba ca imi plac sau nu) faruriile full black sunt banale,si mai repet odata daca trebuie + la mine si masina ii neagra...eu am o alta ideie,pentru un contrast ceva,stai linistit ca nu vor fi ca si ale tale ca nu imi plac si punct |
3 Attachment(s)
aproape de final...
ideia era sa le fac negre(asa am renuntat la ornamentele crom)si am lipit material reflectorizant inprejurul ramei este un fel de angel fals,pentru constrast eu zic ca ii ok...sunt convins ca nu toata lumea ii deacord cu mine dar asta e,cu angelul nici eu nu sunt deacord pe gama vag dar asa ii altceva |
Nu stiu ce sa zic despre acel angel fals, cum ii spui tu..atata timp cat efectul e acelas, tot nasol e. Parerea mea ca nu iti ofera niciun contrast faptul ca iti "sclipireste" cand cade lumina pe el si in restul timpului tot negru e. Contrast, tocmai, iti oferea marginea aia cromata..
|
Quote:
"luminat" va fi doar cand cade lumina pe ea,ziua se vede doar conturul si atat nu am reusit sa fac o poza fara sa fie lucioasa ca aparatul da cu blitz |
smecherie ai facut tu acolo , ii dar nu ii angel .
http://www.survivingcollege.com/wp-c...-did-there.jpg |
Quote:
oricum nu asta ii ideia ca sa imi lumineze acolo sau eu stiu ce,asta e....cui ii place ok cui nu asta e;) oricum nu are cum sa fie pe placul tuturor,unii vor faruri total negre,altii combinat,contrast si etc....asta ii pentru o schimbare pe viitoar poate aparea altceva,in special modelul farului |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning