Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

BascaBV 18-03-08 11:52

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Hai cu posturi ceva ... ce oameni batrani

strik3ru 19-03-08 19:04

Salutari,

Nu ma injurati daca postez aiurea sau daca este alt topic despre acest lucru, insa eu nu l-am gasit si sunt relativ nou in zona asta.

1. Vreau si eu date de contact ale unui vopsitor cu preturi decente si calitate bunicica, m-ar interesa vopsirea spoilerelor la culoare masinii.
2. Daca este cineva in brasov care poate face pleoape dupa far, pentru ca am vorbit cu Yackone si pleoapele de masinuta mea nu prea se gasesc si sunt faorte scumpe

Cine ma poate ajuta, o sa ii fiu recunoscator.

Flow 20-03-08 17:16

1. 0744 803346 - Ely (vopsitor) - pe str. Barbu delavrancea
2. Probabil sunt destui de multi care pot face pleoape dupa far ,dar trebuie sa te gandesti ca daca cele care le ai gasit asa mai greu sau nu sunt scumpe, cele pe care ti le ar face cineva ar fi si mai scumpe pt ca ar afce doar pt tine
cand faci ceva dupa matrita si in nr mare pretul produsului finit scade
cand faci o singura bucata automat costurile sunt foarte mari
Daca totusi n am reusit sa te fac sa te razgandesti incearca : 0723 484736 - Marius

strik3ru 20-03-08 17:41

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1434933)
1. 0744 803346 - Ely (vopsitor) - pe str. Barbu delavrancea
2. Probabil sunt destui de multi care pot face pleoape dupa far ,dar trebuie sa te gandesti ca daca cele care le ai gasit asa mai greu sau nu sunt scumpe, cele pe care ti le ar face cineva ar fi si mai scumpe pt ca ar afce doar pt tine
cand faci ceva dupa matrita si in nr mare pretul produsului finit scade
cand faci o singura bucata automat costurile sunt foarte mari
Daca totusi n am reusit sa te fac sa te razgandesti incearca : 0723 484736 - Marius

Salut Flow,

In primul rand ms mult de ajutor.
In al 2-lea rand referitor la pleoape, iti dau dreptate insa de cat sa dau x $ pe pleoape as prefera sa imi fac capota bad-boy si cred ca as iesi la acelasi pret. Oricum am vb cu baietii si cred ca o sa rezolv.

Ms inca odata
sal

tuner 31-03-08 10:34

deci super tare...

https://www.220.ro/Accident_pe_trecere-63263.html

fata de... :( rip

https://www.220.ro/Cum_se_moare_in_Romania-65375.html

VWluci 31-03-08 21:21

mda, naspa cei drept. Era si Mircea Badea pe langa accidentul respectiv!

Dominic 03-04-08 17:05

http://www.socant.as.ro/ .....ceva accidente...si scuze daca a mai fost pus site-ul....

BMW-M-Power 08-04-08 12:13

https://www.youtube.com/watch?v=86HWAni3wic
bmw m5 turbo +700cp

Flow 08-04-08 13:56

daca vede dani se imbolnaveste :lol:

BMW-M-Power 08-04-08 15:19

si eu l-am pus cu gandul ca o sa se faca bine :D

VWluci 08-04-08 15:55

mama frate, cum musca din asfalt......

djalien 21-04-08 16:43

cine imi zice si mie unde sunt amplasate radarele fixe in Brasov?

Flow 21-04-08 16:58

vezi ca s a dezbatut mai pe larg problema aici https://forum.4tuning.ro/50-brasov/29752-radare-brasov.html

nu stiu acum fixe mobile etc
sper sa gasesti ce ai nevoie

Lau_omega_bv 22-04-08 10:38

Quote:

Originally Posted by djalien (Post 1495327)
cine imi zice si mie unde sunt amplasate radarele fixe in Brasov?

Politisti din sase judete, intre care si Brasovul, vor participa astazi, in intervalul orar 6.00 - 22.00, doar pe DN 1, la o campanie ce vizeaza luarea unor masuri prin care soferilor certati cu legea sa li se mai taie din elan.

Sunt vizati, in primul rand, vitezomanii, excesele lor de teribilism fiind incheiate, doar in primul trimestru al acestui an, cu 49 de accidente grave, soldate cu 16 morti si 30 de raniti grav. Numarul este mai mare cu 26 de evenimente rutiere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Datele se refera strict la accidentele ce au avut loc din cauza excesului de viteza. Din acest motiv, campania se desfasoara chiar inaintea sarbatorilor pascale, cand sunt valori de varf ale traficului, prin judet urmand sa tranziteze, zilnic, aproximativ 40.000 de autovehicule. Potrivit datelor oferite de conducerea Serviciului de Politie Rutiera Brasov, agentii vor lucra in doua schimburi pe tronsoanele Predeal - Timisul de Sus, Timisul de Jos - Brasov, Brasov - Ghimbav - Codlea si de la Mandra, langa Fagaras, pana la intrarea in judetul Sibiu.
Dupa ce aceasta campanie se va fi incheiat, politistii brasoveni vor sa mentina acelasi mod de lucru, radarele urmand sa functioneze si pe timp de noapte in municipiul Brasov. Echipajele vor monitoriza traficul pe principalele strazi ce de curand au fost reabilitate si indeamna soferii la drive-teste. Cei care depasesc viteza legala de 50 de km/h in oras si 70km/h pe Ocolitoare risca amenzi si puncte de penalizare ori suspendarea carnetului de conducere. Alarmant este, in opinia politistilor de la Circulatie, ca zilnic se inregistreaza cate un accident rutier in care este implicat un vehicul motorizat cu doua roti, iar doi-trei piloti de motocicleta raman fara permis pentru exces de viteza.

E BINE DE STIU ;)

Tzzantaru 02-05-08 17:50

in primu rand ma scuzati dak am gresit topicu da am zis k e bine sa intreb aici
deci...stie cineva daca (si de unde) se poate lua un permis de parcare pt anumite zone din Brasov (cum ar fi curtea liceului sportiv) si un pret dak se stie.mersi anticipat

aaa..si apropo...are cineva printr-un colt al casei vreo incuietoare de torpedo sau un torpedou complet si in stare buna pt urs?sau stie cineva de unde pot face rost de asa ceva? mersi

Catalyn 04-05-08 22:42

Nemes Ion
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/4.gif
Stage 3

https://forum.4tuning.ro/customavatars/avatar32218_2.gif

Oras: brasov
My Photos: ()
Member of:
[Toyota]

https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon1.gif hmmmmmmmmmmmmm
oi fi si tu vreun ''virusat'' ???eu cred ca am vb in termeni destul de ortodoxi si cat se poate de elegant/din partea mea poti sa imi pui si interdictie de a mai posta pe clubul la copii aia bananieri ca deia nu mai ploua n zarnesti.hai ca m ai plictisit si tu [ ti o fi dat vreun suc si o sapca]

Acesta este mesajul pe care l am primit de la acest individ dupa ce l am sanctionat cu cartonas rosu pentru limbaj neadecvat si posturi aiurea.La varsta si pasiunea lui ma asteptam la mai multa maturitate!

Cristty 04-05-08 22:47

Catalyn sa inteleg ca asta ai primit pe pm de la nemes ion??

Catalyn 04-05-08 22:50

Quote:

Originally Posted by Cristty (Post 1514814)
Catalyn sa inteleg ca asta ai primit pe pm de la nemes ion??

dap, cuvint cu cuvint

Cristty 04-05-08 22:58

Oki.Virusati iti multumesc Catalyn.

Se pare ca acest domn Nemes Ion doreste din tot adinsul ca inevitabilul sa se produca.
Draga Nemes Ion ar fii mai bine sa iti vezi de ale tale.Ca un sfat lasa-ne frate ca esti de o nesimtire crunta.Ai grija ca aici este o cumintate destul de unita si chiar nu cred ca vrei sa tii pui pe toti in cap sa numai poti circula linistit pe strada intr-un brasov atat de mic.Ai grija ca ai jignit cam multe pers pe aici si nu te vad bine.Daca pana acum lumea nu si-a pus mintea cu tine probabil din cauza ca sunt cu cateva clase mai sus ca tine nu cred ca e cazul sa iti incerci norocul.Gandeste-te bine ca nu te vad bine.......

blondu_glf 2 05-05-08 04:00

lasand certurile la o parte si ignorand baietzii astia care sunt experti in de-ale masinilor.....ca doar noi suntem niste tzanci(necunoscatori de nimic legat de masini,tuning si altele)........sa revenim la discutiile de mai inainte legate de bmw ca alea imi placeau mai mult https://www.youtube.com/watch?v=fOsgN...eature=related

Cristty 05-05-08 10:29

Are ceva caluti BMW :???::rolleyes2 Masina numai buna de dus copii la scoala :D

Flow 05-05-08 10:39

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 1514786)
Nemes Ion
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/4.gif
Stage 3

https://forum.4tuning.ro/customavatars/avatar32218_2.gif

Oras: brasov
My Photos: ()
Member of:
[Toyota]

https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon1.gif hmmmmmmmmmmmmm
oi fi si tu vreun ''virusat'' ???eu cred ca am vb in termeni destul de ortodoxi si cat se poate de elegant/din partea mea poti sa imi pui si interdictie de a mai posta pe clubul la copii aia bananieri ca deia nu mai ploua n zarnesti.hai ca m ai plictisit si tu [ ti o fi dat vreun suc si o sapca]

Acesta este mesajul pe care l am primit de la acest individ dupa ce l am sanctionat cu cartonas rosu pentru limbaj neadecvat si posturi aiurea.La varsta si pasiunea lui ma asteptam la mai multa maturitate!

Numai bun de incadrat la divertisment :lol:
Sucu la dozator l am dat tre sa recunoastem , sapca avea deja catalin si n am putut sa ne bagam peste :lol:

VWluci 05-05-08 13:40

mda, racheta pe roti e BMW-ul ala :| ...

tuner 06-05-08 12:37

http://englishrussia.com/?p=1144#more-1144

criss 06-05-08 17:27

Salut, un vot pt cel mai bun exhaust :-) :arrow: https://forum.4tuning.ro/85-arad/76610-vot-best-exhaust-underground-arad-2008-a.html

Multumesc :-)

tuner 23-05-08 13:12

1 Attachment(s)
dedicatie pentru cei care zic ca nu exista diferenta intre 35w si 55w ... (fara comentarii)

Andry 23-05-08 17:36

Player Pioneer/JVC/Kenwood

Salutari. Are cineva din Brasov unul dintre urmatoarele playere si este dispus sa-mi acorde si mie 10 minute ca sa-l butonez ? :

Pioneer DEH-4000UB
Pioneer DEH-4900IB
Pioneer DEH-P6900IB
Clarion DXZ388RUSB
JVC sau Kenwood cu USB.

Multumesc.

strik3ru 23-05-08 18:16

Am si eu o mare intrebare. Unde pot sa imi fac si eu un actibild pentru masina. Da eventula vreau sa fiu ajutat si cu sfaturi, ca am fost la Macgrafics undeva pe Balcescu si tanti era cam ocupata, deci de preferat un baiat serios cu ceva imaginatie daca cunoasteti. MS

Cristty 23-05-08 19:05

Ai nevoie de cineva care sa til creeze sau vreau doar sa fie printat ?? Daca ai nevoie doar de printata sau de taiat la cutter ploter poti incerca si la Rampa pe Str. Rahovei iar daca vrei pe cineva care sa til creeze in Corel da-mi un pm si iti recomand pe cineva.

Flow 23-05-08 19:38

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 1550106)
Am si eu o mare intrebare. Unde pot sa imi fac si eu un actibild pentru masina. Da eventula vreau sa fiu ajutat si cu sfaturi, ca am fost la Macgrafics undeva pe Balcescu si tanti era cam ocupata, deci de preferat un baiat serios cu ceva imaginatie daca cunoasteti. MS

Am lucrat destul de des cu tanti de acolo am fost mereu multumit de pret si calitate, mai sunt ceva locuri in bv unde se pot face da chiar nu reflecta pretul lucrarii, revino si tu la ea intr o zi mai libera parerea mea

NEbunu 24-05-08 10:47

am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva....camera de la intersectia zorilor cu calea bucuresti este de supraveghere a intersectiei sau este radar...?:D

VWluci 24-05-08 11:25

se vor baga in curand prin tot bv-ul camere dalea, pentru supravegherea traficului. In toate intersectile mari se vor instala si pe calea Bucuresti, asa ca aveti grija ce faceti!

~Ada~ 24-05-08 15:59

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1549601)
dedicatie pentru stiu ei cine... (fara comentarii)

Daca cumva postul imi era adresat o sa te rog de acum cand ai ceva de zis sa o faci personal ca sa nu se mai interpreteze.
Acum spune-mi si mie odata pt totdeauna care e problema ta..cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vand kituri de 35 de w.Nu ma intereseaza de 55w nu sunt legale si stii si tu asta.Faptul ca tu treci pe langa mine pe strada din sens opus si ma orbesti cu xenonul TAU de 55 e alta problema dar nu am spus niciodata nimic si nu am nici o treaba cu tine de niciun fel.
Din punctul meu de vedere esti un "prieten" cu mai multe fete si nu ma ascund sa-ti spun asta.E doar parerea mea.
Ai vazut ca nu te mai bag in seama ca dai din gura aiurea de fiecare data.Nu inteleg de ce insisti sa te bagi in seama,ma intrebi pe mess daca am de vanzare,cu cat etc si apoi comentezi.Deschide-ti topic ca vinzi kituri xenon(asta in cazul in care o si faci...ca pana acum doar ai zis k ai de vanzare dar niciodata nu ai avut un kit;)
O sa te rog daca ai o problema cu mine sa-mi zici direct daca nu ,nu te mai baga in seama ca sa faci posturi degeaba.

PIRATU BV 25-05-08 21:34

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 1550106)

salut.mergi pe baba novac nr 38 si vb cu liviu.este expert si super de treaba te va ajuta sigur.

strik3ru 26-05-08 09:16

Quote:

Originally Posted by PIRATU BV (Post 1553162)
salut.mergi pe baba novac nr 38 si vb cu liviu.este expert si super de treaba te va ajuta sigur.

Ms frumos Piratu. Cand am timp merg sigur

VWluci 26-05-08 17:59

PIRATULE, ti-ai bagat muzica noua in masina?? ultima oara cand te-am vazut la semafor parca suna mai bine! :)

tuner 26-05-08 22:21

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1551543)
Daca cumva postul imi era adresat o sa te rog de acum cand ai ceva de zis sa o faci personal ca sa nu se mai interpreteze.
Acum spune-mi si mie odata pt totdeauna care e problema ta..cu ce te deranjeaza pe tine ca eu vand kituri de 35 de w.Nu ma intereseaza de 55w nu sunt legale si stii si tu asta.Faptul ca tu treci pe langa mine pe strada din sens opus si ma orbesti cu xenonul TAU de 55 e alta problema dar nu am spus niciodata nimic si nu am nici o treaba cu tine de niciun fel.
Din punctul meu de vedere esti un "prieten" cu mai multe fete si nu ma ascund sa-ti spun asta.E doar parerea mea.
Ai vazut ca nu te mai bag in seama ca dai din gura aiurea de fiecare data.Nu inteleg de ce insisti sa te bagi in seama,ma intrebi pe mess daca am de vanzare,cu cat etc si apoi comentezi.Deschide-ti topic ca vinzi kituri xenon(asta in cazul in care o si faci...ca pana acum doar ai zis k ai de vanzare dar niciodata nu ai avut un kit;)
O sa te rog daca ai o problema cu mine sa-mi zici direct daca nu ,nu te mai baga in seama ca sa faci posturi degeaba.

nu inteleg de unde pana unde ai ajuns la concluzia asta, prin "ei" ma refer la o firma anume nu la persoane anonime care maine poimaine vor vinde mici

cred ca esti cumva o ghicitoare de ai aflat tu, cum ca m-ar deranja faptul ca tu vinzi xenon de 35W!!! sunt seful tau cumva sau ce ? si trebuie sa faci ce zic eu ?

mai multe fete ?? ce sa fac am invatat de la ceilalti prieteni ai tai... ca in general toata lumea te vorbeste pe la spate..si "s-a luat" si la mine

mai bine sa te feresti de altii care se lingusesc pe langa tine si nu de mine care vorbesc odata la 10 ani cu tine.

tuner 26-05-08 22:35

si daca te-am intrebat daca ai ceva de vanzare a fost doar pentru ca aveam nevoie,
Voi incerca sa nu mai apelez chiar daca esti singura si ultima persoana care vinde ceva ce am nevoie!!!

STIU CA TE ROADE CE FAC ALTII...

Yackone 27-05-08 07:30

se lasa cu popcorn;)

~Ada~ 27-05-08 21:21

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1555211)
si daca te-am intrebat daca ai ceva de vanzare a fost doar pentru ca aveam nevoie,
Voi incerca sa nu mai apelez chiar daca esti singura si ultima persoana care vinde ceva ce am nevoie!!!

STIU CA TE ROADE CE FAC ALTI... oftica e mare

Imi amintesc de singura data cand te-am RUGAT frumos sa-mi "imprumuti" 2 becuri sa vad daca se potrivesc si cum ai reactionat?nu cred ca e cazul sa-ti reamintesc...stii bine ca le vroiam dar daca nu se potriveau nu aveam ce face cu ele.

Nu ma roade ce faci tu stai linistit,crezi ca n-am ce face:!::?::!: tu esti cel care se baga mereu in seama,nu eu sau ai uitat de cate ori m-ai contactat tu pe mess si de cate ori te-am contactat eu?;)
Hai s-o lasam asa ca dup-aia mananca Yackone prea mult popcorn;)
Numai bine

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning