![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Unele legende gen MAFF nu vin la start ,dar pe net sunt zmei. |
Quote:
Il felicit pe boby pt masina si cursa si cred este de inteles ca acest rezultat partial este provizoriu!!!:D PS Textele de genul ca ditamai gtr-ul a fost batut de un amarat de bmw le auzeam si cand pierdeam in fata lui dgh si ulterior a fost si dgh in spatele meu - asta este cei care fac ceva concret in acest domeniu sunt mereu in competitie si asa evolueaza - altii stau pe margine sau pe net si doar vorbesc;)!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In rest ,crezi ca baieti care te cunosc au ceva de comentat? Reparo si vreau sa ma mai dau cu tine cu motoru. |
Quote:
numai bine;) |
Quote:
cred ca la tine lipsesc niste ghilimele....felicitari ptr cursa ambilor soferi si nu va opritzi din modificat;) george nu te mai scuza,cursa e cursa indiferent ce s-a intamplat,pana la revansa boby a fost mai bun.pb putea sa aiba si el si rezultatul era in favoarea ta. numai bine si spor la ''tunarit'':) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce treaba are MAFF aici ?! lasa frate omu in pace, l-ai vazut pe el sa intre pe net sa spuna ceva ?! |
Quote:
P.S. - stai linistit ca stiu foarte bine masina lui Bobi ...cursa asta a fost o palma peste fata celor ce cred ca numai banii fac "diferenta"... sunt unele lucruri pe care "VISA" nu le poate cumpara .... |
Ce-ai patit de esti asa acid si revoltat asupra omului astuia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning