![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
|
Quote:
|
...este extrem d usor d evitat!NICIODATA sa nu crezi k tii tu toate fringhiile in mina ta...NICIODATA sa nu te culci p o ureche,gindindu-te k ce rost are sa-ti bati capu' cu femeia ta,k oricum e a ta....si niciodata sa nu crezi k STII ce este in capul ei!!!!!!!!!!;)
|
Quote:
Poate ne invatam dracu minte odata si ne facem toti homalai... |
Quote:
|
Quote:
vad k tre sa scot iara stilul trixi...deci am vrut sa zic k, atunci cind esti la faza d agatat,alinti femeia zi si noapte..apoi cind stii k e a ta...atunci cind ai chef...apoi dupa ceva timp,cind incepi sa-i vb frumos...ea deja stie k ai facut ceva..si de fapt incerci sa previi furtuna... si sa-mi explice cineva si mie...dc credeti voi k numai atunci puteti avea incredere intr-o femeie,daca sunteti convinsi k o controlati d tot??? |
Quote:
Cred ca aveti o virgulitza la neuroni : cum are cineva incredere intr-o femeie aceasta isi si bate joc de el. Nu generalizez.Mai am vreo 60 de ani de cautat femeia perfecta...:) |
aha...increderea inseamna:ce p...a mea sa ma mai rup degeaba,k ea oricum sta si ma asteapta k proasta....
|
Quote:
Hmmm:evil: |
Barbatii vor in primul rand sa fie barbati si sa fie tratati ca atare.
|
Quote:
Viata este mult prea complexa pentru pentru a putea fi definita.Un rezumat al paginilor scrise aici ar insemna o frimitura din tot intregul.Parerea mea este ca nu exista "relatia perfecta".Fiecare relatie poate fi perfecta daca cei ce o au o considera asa.Nu este obligatoriu ca acea relatie pe care cineva o considera perfecta sa fie la fel si pentru mine,ne asemanam dar nu suntem la fel. Ce vor barbatii??.......destul de greu de raspuns. Eu vreau o femeie nu foarte frumoasa nici foarte proasta,cu ceva atitudine dar nu tare-n gura,energica,capabila sa-mi descopere defectele si sa le accepte,sa ma iubeasca si sa-mi dea motive s-o iubesc si eu. De fapt nu mai vreau pentru ca o am deja!!!!!!!!!!! |
Bravo!Ai grija d ea..si d relatia voastra! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cel mai frumos raspuns pe care l`am citit pana acum pe forum ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning