Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Eugen_TL 27-02-06 17:05

stai calma ca daca te iubeste se intoarce la tu... tu ii explici ca ai avut probleme personale in familie, balarii bagi ceva si totul va fi ok! sau pur si simplu bagati o cearta minora nu o despartire! dar fa in asa fel incat cearta sa pice pe data care trebuie :D ..... eu degeaba dau sfatul asta ca nu-l aplic,imi place sa-i fac surprize si cadouri si fara sa fie o zi speciala,depinde de stare! :) si ea face la fel

Chelooo 27-02-06 18:07

da pai si mie imi place sa fac asta ... si btw \"calm\" nu \"calma\" te rog :D ma respect ca baiat :D heh ....
si mie imi place sai fac cadouri ... dalea funny mai ales :P si chiar imi place sa fiu cu ea in zile k 14feb ... 1 martie ... [3martie = 3luni:D] 8 martie :P

Eugen_TL 27-02-06 18:12

:? oops scuze... imi era gandu la fata mea si m-am adresat \"calma\" scuze ! :)

Chelooo 27-02-06 18:15

pfiuuu ma speriasem am crezut k imi faci avansuri :D:D:D
btw dami si mie niste idei pt 1 martie si 3 martie ca nu stiu :P

Eugen_TL 27-02-06 18:26

vezi ca suntem off si nu e bine iti spun eu ! :) santos e cu ochii pe mine :twisted: ( gogu8832 acesta e idul meu intra si vb acolo )

2fastboy 27-02-06 18:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
pfiuuu ma speriasem am crezut k imi faci avansuri :D:D:D
btw dami si mie niste idei pt 1 martie si 3 martie ca nu stiu :P

dak aveti prin ploiesti un parc plin de trandafiri dute cu ea akolo :D si spunei ca nu se compara cu nici un trandafir de pe aici ea e cea mai frumoasa :oops: o scoti la un suc si gata :wink: a trecut ziua eu asa am facut anu trecut bafta !

Chelooo 27-02-06 18:34

2fastboy .... ideea e super sa stii ms mult dar ... din pacate nu avem asa ceva :( ma gandisem sa ii iau niste trandafiri albastri ... in ploiesti nu se gasesc ... stiu k are in buc intr-o piata din romana ... si nu sunt scumpi undeva pe la 100k firu ... dar nu stiu cum sa ii aduk .. si pe net am gasit la 450 RON :shock:

ESPinoza 27-02-06 19:02

am fost combinat 1 an si aproape 3 luni si vineri m`am despartit.. imi pare rau dar viata merge inainte.. cineva solo? :)

Eugen_TL 27-02-06 19:19

EU ! de vreo 3 sapt certati ... intr-o pauza ca nu stim ce vrem,,, adica ea nu stie ... oricum ne vorbim,e bine asa cum e , numai ca nu avem contact in nici un fel decat prin tel si net :) ! viata merge inainte dar mai greu la inceput

SpeedeR 27-02-06 19:32

eu cred k ESPinoza se gandea la o fata :lol: :lol:

ESPinoza 27-02-06 19:34

da :) acuma sa fiu sincer chiar mie greu fara ea

d3vilish_lips 27-02-06 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
2fastboy .... ideea e super sa stii ms mult dar ... din pacate nu avem asa ceva :( ma gandisem sa ii iau niste trandafiri albastri ... in ploiesti nu se gasesc ... stiu k are in buc intr-o piata din romana ... si nu sunt scumpi undeva pe la 100k firu ... dar nu stiu cum sa ii aduk .. si pe net am gasit la 450 RON :shock:

.....mai bine ii iei un fir de trandafir negru :love: :love: :love: :love: :woowoo: :chuckel: :flower: .....sunt bestiali...te costa ce`i drept k se aduk la comanda da e ceva unikat :wink:

Chelooo 27-02-06 19:45

nu stiu ce sa zik .... ma mai gandesc.... pana atunci astept opinii .. dar hai mai bine pe mess nego_octav k ne ia evlsantos la injuraturi :D

SpeedeR 27-02-06 19:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"

pai si c stai acasa si iti plangi de mila?!
fugi si cauta o inlocuitoare...
poate se mai ofera tuningboy iar :lol: :lol: :lol:

ESPinoza 27-02-06 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"

pai si c stai acasa si iti plangi de mila?!
fugi si cauta o inlocuitoare...
poate se mai ofera tuningboy iar :lol: :lol: :lol:

poi caut doar ca nu gasesc ceva pe masura :) eu vreau si frumoasa si cuminte si sa aiba ceva banutzi.. nu ca sa profit sau ceva de genu asta da sa stiu ca e dintr`o familie care se descurca.. na.. si dupa o relatzie de 1 an si 3 luni aproape.. pt mine e cea mai lunga relatzie nu pot sa zic ca nu sufar

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning