![]() |
Re: Ag-88-pva
frumoasa masina mai sunt cate-va detalii dar in rest e ok parerea mea :D
|
Quote:
Quote:
|
:-)foarte tare masina
|
oooooooooo lume noua pe forum!.....................:D
multumesc si ma bucur ca-ti place!;) |
1 Attachment(s)
o poza cu daciotzii de la....4tuning...days...
|
7 Attachment(s)
si inca vreo cateva de le lucy cu daciotii sau "Cireasa de pe tort" cum a spus reporterul REALITATEA!:D
|
mai un ornament la portbagaj ti-ar trebuii,dinala negru cu dunga conturului cromata,in rest arata bine masina chiar si cu proiectoarele alea imense
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu pva de la romexpo
|
4 Attachment(s)
Adi,cum am mai spus si in paginile anterioare acel ornament nu-mi place si nu-l voi pune!multumesc de aprecieri si tie dany pt poze!.....:D
sper ca PVA a facut o impresie buna la Expo cu toate ce au fost unii carora li s-a parut doar o Dacia! |
modelul "asa nu" cum spui tu cata a atras cele mai multe priviri!.......prefer sa nu comentez!;)
|
adica a mea e asa nu? hmmm. asa si? care'i poanta? bolidule te asteapta tomfa:lol:
|
Fiecare din cele 3 dacii e deosebita in felul ei,cel mai important e sa-i placa proprietarului
|
trebuiau sa fie si dacii ca doar este o expozitie romaneasca! ;)
felicitari la toti pt participare...chiar frumoase masinile! poate la urmatorul eveniment or sa fie ami multe dacii(cel putin cu una! :P ) |
multumesc baieti de urari!sa speram ca la urmatorul EXPO sa fie si mai multe si mai frumoase ca acum!:D...BBI-ule imi pare rau ca nu eram langa masina cand ai venit sa mai schimbam o vorba.:|
|
las ca stiu ca erai pe langa celelalte masini expuse sa cauti un AC....ca sa ai masina full-option! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning