![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Draqq, e posibil sa fii dat impreuna cu tine examenul ;) eram in perioada de "somaj" si Politia era o alternativa bunicica. Doar ca era bine daca mai si invatam ceva, m-am bazat pe ce mai stiam din facultate...si m-am bazat degeaba :). Ai dat pt agenti, nu?
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Quote:
|
Quote:
|
szambi, daca nu le-am invatat eu cand trebuia, acum in mod sigur nu o sa stau sa rasfoiesc toate OG-urile...dar ms oricum :)
si omul s-a oferit sa ne acorde asistenta, ca doar e in domeniu, de ce sa nu profitam? e mai usor sa-l intrebam direct pe el, decat sa facem presupuneri si sa-i injuram. bineinteles, mai e si varianta oferita de tine: lectura :D |
Draqq daca esti politist la circulatie si ai avut tupeul sa intri aici felicitari ! eu o intrebare am , ca cetatzean american ce poate sa-mi faca un garcea cu loganu daca eu nu ma opresc si el isi fierbe motoru incercand sa ma ajunga ? pun intrebarea asta pentru ca in vara anului trecut am fost in romania si l-am facut pe un ecsijent de asta sa se ia dupa mine dupa ce am iesit din bacau catre iasi la un moment dat dupa ce so tinut vre-o cativa km eu aveam ca-m 190km am vazut ca-i iesea fum de sub capota si o tras pe dreapta, masina era inchiriata si nici pana in ziua de azi n-am primit nimic in mail sau posta cu toate ca firma aia de la care am luat-o avea toate datele mele :) chiar si credit cardu .
Mersi fain |
Felicitari draculas...cred k asta e visul oricaruia de pe forum...sa vada cum isi scot pistoanele gaborii prin capota incercand sa te ajunga...inca odata felicitari...draqq...o intrebare...pot iesi din tara dak masina nu e pe numele meu...inca nu am inmatriculat-o pe mine
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: nu cred ca se risca sa iasa din tara cu o masina care figureaza furata.
Draqq, mai bine ca nu ai mai sunat aseara, eram mort...si azi o sa fie si mai rau. Poate ne vedem la 4tuning days. eu ma duc sambata cu 2-3 prieteni. mai nasol e ca nu scapam de femei....remorci :( |
Quote:
|
Quote:
am dat in ianuarie dar era ceata afara oricum depun contestatie k nu aveam viteza mare si din cate stiu eu radarele p ceata au o marja de eroare de cativa km + sau - si ink ceva aveam nr de buc si la 2 zile am facut acte p cr . acum cui ii vine mie sau la fostul propietar? :D |
Quote:
Pe nr de buc la fostul propietar Eroarea apare sub 0 grade. |
Quote:
apropo cu geamuri fumuri avem voie dak e 75 spatele si luneta dar dak fac acte p 75% si l fac de 80-85 ??? sau p fata actede 35 si le fac de 40-45% poate sa imi dovedeask k sunt mai mult decfat scrie? si pe fata am voie cu autocolant si cat de mare poate sa fie? |
Quote:
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning, deci nu vreau mare lucru folia mi-o trece in acte cei kre mi-o monteaza sau tre sa merg si pt ea la rar? pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio? |
Quote:
Dar nu prea se da omologare pe geamurile din fata st+dr Daca imi aduk eu bine aminte alea omologate sunt foliile 3M |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning