Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Geo_ZGA 27-03-07 15:21

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Draqq, e posibil sa fii dat impreuna cu tine examenul ;) eram in perioada de "somaj" si Politia era o alternativa bunicica. Doar ca era bine daca mai si invatam ceva, m-am bazat pe ce mai stiam din facultate...si m-am bazat degeaba :). Ai dat pt agenti, nu?

Draqq 27-03-07 15:23

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820350)
Draqq, e posibil sa fii dat impreuna cu tine examenul ;) eram in perioada de "somaj" si Politia era o alternativa bunicica. Doar ca era bine daca mai si invatam ceva, m-am bazat pe ce mai stiam din facultate...si m-am bazat degeaba :). Ai dat pt agenti, nu?

Da, posibil, eu am intrat in ianuarie 2006.

szambi77 27-03-07 15:54

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 820303)
Draqq > intrebare: care e termenul legal pt trimiterea amenzilor/instiintarilor acasa? Eu am comis-o cu viteza acum vreo luna-doua si era radar...acum nu stiu daca mi-a tras poza sau nu, dar eram curios cat timp sa astept cu "frica" :)

O.G. nr. 2 / 2001 (modificat si completat) privind regimul contraventiilor ;)

Geo_ZGA 27-03-07 17:09

szambi, daca nu le-am invatat eu cand trebuia, acum in mod sigur nu o sa stau sa rasfoiesc toate OG-urile...dar ms oricum :)
si omul s-a oferit sa ne acorde asistenta, ca doar e in domeniu, de ce sa nu profitam? e mai usor sa-l intrebam direct pe el, decat sa facem presupuneri si sa-i injuram. bineinteles, mai e si varianta oferita de tine: lectura :D

draculas 28-03-07 09:22

Draqq daca esti politist la circulatie si ai avut tupeul sa intri aici felicitari ! eu o intrebare am , ca cetatzean american ce poate sa-mi faca un garcea cu loganu daca eu nu ma opresc si el isi fierbe motoru incercand sa ma ajunga ? pun intrebarea asta pentru ca in vara anului trecut am fost in romania si l-am facut pe un ecsijent de asta sa se ia dupa mine dupa ce am iesit din bacau catre iasi la un moment dat dupa ce so tinut vre-o cativa km eu aveam ca-m 190km am vazut ca-i iesea fum de sub capota si o tras pe dreapta, masina era inchiriata si nici pana in ziua de azi n-am primit nimic in mail sau posta cu toate ca firma aia de la care am luat-o avea toate datele mele :) chiar si credit cardu .
Mersi fain

psihiku 28-03-07 09:27

Felicitari draculas...cred k asta e visul oricaruia de pe forum...sa vada cum isi scot pistoanele gaborii prin capota incercand sa te ajunga...inca odata felicitari...draqq...o intrebare...pot iesi din tara dak masina nu e pe numele meu...inca nu am inmatriculat-o pe mine

Draqq 28-03-07 12:26

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 821664)
Draqq daca esti politist la circulatie si ai avut tupeul sa intri aici felicitari ! eu o intrebare am , ca cetatzean american ce poate sa-mi faca un garcea cu loganu daca eu nu ma opresc si el isi fierbe motoru incercand sa ma ajunga ? pun intrebarea asta pentru ca in vara anului trecut am fost in romania si l-am facut pe un ecsijent de asta sa se ia dupa mine dupa ce am iesit din bacau catre iasi la un moment dat dupa ce so tinut vre-o cativa km eu aveam ca-m 190km am vazut ca-i iesea fum de sub capota si o tras pe dreapta, masina era inchiriata si nici pana in ziua de azi n-am primit nimic in mail sau posta cu toate ca firma aia de la care am luat-o avea toate datele mele :) chiar si credit cardu .
Mersi fain

Daca te filma itzi venea citatie pe datele alea. Dar nu te-a filmat. Daca te prindeau nu ramaneai decat fara permis.

Draqq 28-03-07 12:29

Quote:

Originally Posted by psihiku (Post 821674)
Felicitari draculas...cred k asta e visul oricaruia de pe forum...sa vada cum isi scot pistoanele gaborii prin capota incercand sa te ajunga...inca odata felicitari...draqq...o intrebare...pot iesi din tara dak masina nu e pe numele meu...inca nu am inmatriculat-o pe mine

Atata timp cat ai cartea verde a masinii da. Adica asigurarea aia noua cu cartea verde. (nu incerca sa iesi cu ea daca figureaza furata :))))))

Geo_ZGA 28-03-07 12:37

:lol: nu cred ca se risca sa iasa din tara cu o masina care figureaza furata.
Draqq, mai bine ca nu ai mai sunat aseara, eram mort...si azi o sa fie si mai rau. Poate ne vedem la 4tuning days. eu ma duc sambata cu 2-3 prieteni. mai nasol e ca nu scapam de femei....remorci :(

Draqq 28-03-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 821911)
:lol: nu cred ca se risca sa iasa din tara cu o masina care figureaza furata.
Draqq, mai bine ca nu ai mai sunat aseara, eram mort...si azi o sa fie si mai rau. Poate ne vedem la 4tuning days. eu ma duc sambata cu 2-3 prieteni. mai nasol e ca nu scapam de femei....remorci :(

Oricum o sa vin si eu :D De remorca la mine e foarte greu de scapat ...... :(

mihai L`amour 28-03-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 820328)
1. Unde s-a intamplat
2. Radar dupa masina sau fix (adika camera video)
3. Alea dupa DN vin in 3 luni maxim.
4. Daca era din bucuresti stai linistit ca nu vine.

dar in cr vine k si eu sunt in aceeasi situatie
am dat in ianuarie dar era ceata afara
oricum depun contestatie k nu aveam viteza mare si din cate stiu eu radarele p ceata au o marja de eroare de cativa km + sau -
si ink ceva aveam nr de buc si la 2 zile am facut acte p cr .
acum cui ii vine mie sau la fostul propietar?
:D

Draqq 28-03-07 14:40

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822059)
dar in cr vine k si eu sunt in aceeasi situatie
am dat in ianuarie dar era ceata afara
oricum depun contestatie k nu aveam viteza mare si din cate stiu eu radarele p ceata au o marja de eroare de cativa km + sau -
si ink ceva aveam nr de buc si la 2 zile am facut acte p cr .
acum cui ii vine mie sau la fostul propietar?
:D

Nu are legatura ceata cu marja de eroare la aparate.
Pe nr de buc la fostul propietar
Eroarea apare sub 0 grade.

mihai L`amour 28-03-07 14:47

Quote:

Originally Posted by Draqq (Post 822075)
Nu are legatura ceata cu marja de eroare la aparate.
Pe nr de buc la fostul propietar
Eroarea apare sub 0 grade.

pai dak stau bine sa ma gandesc cred k erau su 0 grade dar dak vine pe numele vechiului proprietar nu ma deranjeaza
apropo cu geamuri fumuri avem voie dak e 75 spatele si luneta dar dak fac acte p 75% si l fac de 80-85 ???
sau p fata actede 35 si le fac de 40-45%
poate sa imi dovedeask k sunt mai mult decfat scrie?
si pe fata am voie cu autocolant si cat de mare poate sa fie?

mihai L`amour 28-03-07 14:51

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822083)
pai dak stau bine sa ma gandesc cred k erau su 0 grade dar dak vine pe numele vechiului proprietar nu ma deranjeaza
apropo cu geamuri fumuri avem voie dak e 75 spatele si luneta dar dak fac acte p 75% si l fac de 80-85 ???

si dak vreau sa omologhez ceva piese tre sa platesc pt fiekre in parte sau platesc pretul la o piesa si l omologheaza p toate
de ex un eleron,jenti si cauciucuri,terminal tunning,
deci nu vreau mare lucru
folia mi-o trece in acte cei kre mi-o monteaza sau tre sa merg si pt ea la rar?
pt interior imi tre omologare:tapiterie piele ,audio?

Draqq 28-03-07 14:53

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 822083)

Atat timp cat sunt omologate da.
Dar nu prea se da omologare pe geamurile din fata st+dr
Daca imi aduk eu bine aminte alea omologate sunt foliile 3M

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning