![]() |
Re: Vw bora Edition
flanse adaptoare din 5x112 in 5x100 cum ai la masina..
|
Quote:
se poate rezolva prin flanse adaptoare.....astfel faci trecerea la 5x100 te costa 100 eu astea facute de mana sa zic asa...sau ceva mai scumpe originale rh....sau daca prinzi la ocazie ceva |
Multumesc mult iviTe si soosy pt raspuns
|
5 Attachment(s)
apropo de jante
asa arata acum:D am luat suruburiile la carpa cu auto sol... cele de pe fata au gume(revin cu poze...) pentru spate caut gume |
Sunt lupe G3 cu muchia pilita sau nu? Ca m-am contrazis cu vanzatorul vietii :))
|
Quote:
astea stau chiar ok....putin este pilit si are loc destul poate ii de pe o masina anume sau varianta acea intre g3 si g1 dar putin probabil ultima varianta ca asta are ornament...alea nu au ornament |
7 Attachment(s)
cele 2 fata cu gume...
sper cat de curand sa rezolv si spatele urmeaza si lupele weekendul asta sau viitor(sa fie cald...):rolleyes2 |
Arata foarte bine jantele, cand le pui pe masina vor arata si mai bine:lol:
Si eu abia astept sa fie mai cald afara sa mai lucrez cate ceva la ea. Nu mai retin daca ai luat suspensia sau nu, pana la urma mergi pe raceland nu? |
2 Attachment(s)
Arata foarte bine,dar se poate si mai bine!!
|
Arata binisor jantele, pe masina sunt curios cum dau. Nu stiu cum percepi tu "cald", pentru lucrat la masina.... astepti de fapt vara? :lol: N-ai mare chestie de facut decat sa le montezi pe masina (afara), in rest poti lucra la ele in casa undeva (daca n-ai garaj). Parerea mea.
|
f frumoase jantele,
astept sa vad cum vin pe masina curata,ceruita:D |
Quote:
Quote:
daca te referi la stilizarea jantelor am mers pe clasic...fara miez vopsit,alte suruburi si etc...poate pe viitor ceva nebunie daca ii vorba de gume...pe fata nu am vrut strech...va fi ceva pe spate Quote:
cald ma refer in principiu din cauza plasticelor,pentru faruri trebuie sa demontez o parte din bot si ii cam aiureah daca ii racoare sper pe weekendul viitor...poate poate Quote:
tare greu gasesc si astea de pe fata am prins ocazie,si de pret si de gume |
7 Attachment(s)
azi a fost operatiunea faruri:D.....am demontat tot
mai am de desfacut faruriile mele(cele originale)si sa reglez cele cu lupa...dupa acea pun sticele mele si sus pe masina cel mai greu acum urmeaza cu grija sa dau jos sticlele... am demontat si manerele sa pun folie de carbon dar ma las pagubas...nu imi iasa deloc(o sa apelez la cineva care se pricepe) legat de janta...ii ok arata bine,da bine insa va trebui coborata...3 degete aprox,insa sper sa nu am probleme cand pun reglabila(sa atinga janta in reglaj) |
3 degete ???? numai 3 ??? :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning