Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

addy_xxl91 25-03-11 21:18

Re: O fata... si un golf 2...

smecher proiect...astept finalu'

Zeta 26-03-11 23:26

Auras 26, addy_xxl91: multumesc frumos:oops:

Alex30: cum sa uit sedinta foto cu ZUZ...8):?:

goshy: vedem;) multumesc pentru idee

tigermotorsport: este un fier la care nu voi renunta, si de cand l-am luat am zis ca o sa ii fac inima sa bata cum trebuie:D

zib3r: masina trebuie curatata toata...ma apuc iar sa o "dezbrac" nu am terminat cu insonorizarea...o sa curat de toata rugina de pe ea o dau cu grund si cu vopsea cauciucata...multumesc frumos si astept in continuare sfaturi:D

sharky-vw: peste tot, nu iert nimic

multumesc echipei VEEDUB pentru ajutorul dat azi (am adus masina acasa):oops:

Zeta 31-03-11 19:34

5 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

8)

razak 31-03-11 19:49

bravo ! mai ai pana o bagi la vopsitorie? :) te-ai decis la culoare?

Zeta 31-03-11 20:10

da, mai am...din pacate am niste probleme cu matizul si trebuie sa ma ocup putin de el...

..inca nu m-am hotorat:D

B-74-WRC 31-03-11 21:44

Zeta de ce ai roluit aripile alea de tot ???Chiar trebuia sa roluiesti si a doua ,,buza'' ??? Am vazut ca ai chituit pasajele de aripa si par drepte de asta te intreb! Nu ajunge doar prima ??? Pun intrebari de genu ca vreau sa roluiesc si eu si daca nu te superi nu imi place cum arata asa drept pasajul ala. Dar daca exista o explicatie te rog sa imi spui si mie sa nu ma apuc sa roluiesc degeaba si pe urma sa nu imi placa ;) Bafta si putere de munca si toata stima celor care te ajuta.:peace:

jock 31-03-11 21:54

...are et-ul prost la jante si trebuie pus distantier ... obligat roata mai inafara ,iar la cat de joasa o vrea ..era nevoie de o "roluiere" mai agresiva ....nu era indeajuns doar buza mica de la aripa

b08ygs 31-03-11 21:58

Arata foarte foarte misto:D nu inteleg de ce acum 2 3 saptamani nu-ti placea cum vin rotile, zici ca sunt de acolo:-P

Va mai fi lasata masina? Sau asta e inaltimea finala? Misto ca la masina ai suspensia reglabila:)

Motorul va ramane cel de pe masina? De cat este? Ar fi misto sa-l reconditionezi sa-i dai o culoare si sa-i pui carburatoare de motocicleta:D sa ai totul compartimentul motor curat

Zeta 31-03-11 22:30

B-74-WRC : nu am de ce sa ma supar e parerea ta8), mie imi place cum arata asa:D o explicatie buna ti'a dat Jock... bafta multa si spor la treaba

Jock: multumesc neneeaa:D

b08ygs:acum 2, 3 saptamani rotile imi atingeau in aripi si in suspensie...si eram cam suparata dar mi'a trecut:twisted: acum am rezolvat numai atinge in nimic8)

anul asta o tin la inaltimea asta ...mai cobor putin spatele:D...la anul schimb inaltimea:-P

motorul de pe masina este de 1.6 benzina, carburatoare de motocicleta...nu pun, compartimentul motor va fi curat , la prima intrebare nu iti pot raspunde acum...pentru ca nu m-am gandit inca:D, mai intai termin caroseria:D

DANIEL03 31-03-11 23:26

Poate poti sa o iei in considerare , poate nu , parerea mea ar fii un "alb nova" nu ma refer sa ii dai alb nova , dar albul acela ma refeream ;) . Multa bafta si asteptam Golfanu' pe drum

3Mi_wrc 01-04-11 06:27

1 Attachment(s)
o sa iasa ceva superb:-) din golfuletu asta:twisted:

B-99-SAA 01-04-11 09:50

Bine zici Zeta... ar fi si pacat sa nu o mai lasi putin de spate la cum arata aripile alea...! :D Felicitari pentru look, big like de la mine :lol:

b-01-ptk 01-04-11 11:06

foarte tare zeta spor si mult chef de munca sa ai ca talentu nu-ti lipseste clar:D
si off pe 1 04 sper sa aj si eu la sun k de cand ma chinui ....

viruszatu1 01-04-11 13:01

prinde forma, si nu orice forma, una superba rau :D

maibunu 02-04-11 21:01

multumesc zeta pt ajutorul acordat azi ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning