![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
|
faza cu tigara am vazut-o cand eram internat prin spital, cand l-am vazut pe unul cu tigara in ureche si l-am intrebat ca eram mirat de ce vazusem.. si mi-a zis ceva ca nu mai aude bine, sau ceva de gen, de-aia nici nu am stiut sa-ti spun exact :)
|
cred ca a fost cand eram mic si am dat cu capu de perete. miam spart spranceana si a trebuit sa stau o vreme cu un petec alb la ochi ca un pirat.
|
Cea mai mare durere fizica pe care am avut-o a fost cand doctorul mi-a fixat osul la loc(mana rupta din incheietura)-fara anestezie- dupa o cazatura la baschet... Ce vremuri!
|
La mine cea mai mare durere suferita.. a fost cand mi-am rupt mana.. si mi-au indreptat-o fara anestezic... cred ca ma auzit tot spitalul... si dupa aia m-am mai fript la picior pe toba de la moto.. era foarte fierbinte.. si eu nu mi-am dat seama. si am pus piciorul.. si acum mai am cicatrice..
|
Cand mi sa scos polipii ... o asistenta ma legat la picioare si la maini si inca una ma tinea de gat sa nu ma misc... not cool credeti-ma :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca se referea la arcada..
|
durerea de masea..doare ca o p..a rupta-n usa..mama mama...
|
durerea unei dezvirginari :lol: :lol: :lol: :D glumeam ...cea de masea,dinte.etc
|
Sa dea naiba daca am patit ceva vreodata .sunt imun la orice :D
|
Cand eram adolescent ma bateam foarte des, nici nu mai retin de cate ori am venit cu ochii umflati acasa sau cu buza sparta, plin de sange :lol:.
Cea mai cumplita intamplare a avut loc acum cati-va ani intr-o incaierare, am fost injunghiat in spate. Acum sunt bine :). |
nevralgie de vreo 8-10 zile....cu ture pe la urgente
|
Ce-a mai mare durere a mea a fost cu bicicleta cand am sarit pe o rampa la varsta de 12 ani si mi-am spart barba ,care am avut 4 copci.A doua durere sentimentala cand auzisem de curand ca tata vrea sa-mi vanda cobra pe care o iubesc mult de tot am o obsesie pentru w123
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning