![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Mda, se misca interesant (ca sa nu zic bine :-P ), am mai gasit ceva video cu ea de la o etapa din Sinaia.
|
dap,motorul e in mintile lui,cutia la fel...restul mai are nevoie de "ingrijiri" dar se vor rezolva si alea ;)
|
4 Attachment(s)
Deoarece in timpul zilei pe arsita,raciea calculatorului nu facea fata,am decupat o gaurica si am pus un ventilator suplimentar,foarte silentios care se pare ca isi face treaba bine :D
si daca tot am umblat la calculator i-am legat inapoi tastatura,si am schimbat si "interfata" ,trecand de la centrafuse 2 la centrafuse auto ;) Attachment 1625238Attachment 1625239Attachment 1625240Attachment 1625241 aaaa,si am schimbat si filtrele de pe fata,cu cele boschman care le-am avut pe spate,se aude ceva mai bine,celelalte nu filtrau bine inaltele si imi pocneau tweeterele la propriu :D |
Ma fac ca nu vad ce se afla in spatele volanului :lol:
|
din pacate o sa te faci o vreme,fiindca n-am timp sa ma joc cu fibra :oops:
astazi am achizitionat ceva,poze maine :D |
Quote:
...cand o sa vina vremea o sa ne prezinte si carcasa din spatele volanului... |
lasa bre ca are dreptate,se vede urat powertape-ul ala acolo,dar chiar nu am avut cand sa fac o carapace sa arate bine,si decat sa fac una care sa arate prost,mai bine las acolo bandajat :D
|
Quote:
Facut odata si calumea nu de 20ori si prost. |
Quote:
Iulian, nu poti adapta (modifica) ornamentele originale dupa noile nevoi sau vrei sa faci unul nou direct din fibra? |
bre nu va mai certati...va lamuresc eu bustean :lol:
din pacate n-am nici un fel de ornament ca sa incerc o adaptare,bordul original de oltcit din pacate nu se mai potriveste bine cu ce am facut eu...singura varianta buna este sa-l fac de la 0...si o sa-l fac...numa sa am timp :rolleyes2 |
intre timp masina a primit un set de jante pe 14 si se tot plimba de colo colo :lol:
au sosit si flansele pentru turbina...acum sper sa am si timp de montat turbina :rolleyes2 |
"ceasuri de presiune si temperatura de dacie,la fel luminate cu mov si vopsite cu marker fluorescent"....vreau sa stiu si eu ce culori ai folosit..am si eu un marker fluorescent galben.la tine in poze se vad si alte nuante..ms..ai o masina super..
|
3 Attachment(s)
Am avut marker verzui,unu portocaliu sau roz...nu mai tin bine minte cu care din ele am facut,oricum se vedea bine si cu roz si cu portocaliu ;)
Multumesc. Am reusit sa o spalacesc putin asa ca i-am facut poze jantele sunt cele de pe primul ybo,poate nu intr-o stare ca atunci cand erau pe el,dar se rezolva,important este ca nu bat,si sunt zgariate nu foarte adanc :D Attachment 1639137Attachment 1639138 in schimb aripa stanga spate se pare ca este ghinionista(sau eu?) pentru ca de data asta i-am tras doua zgarieturi de toata frumusetea :oops: asta este,shit happends poate reusesc totusi sa schimb aripile(fata spate) si usile+capota...asta n-ar fi greu,mai greu e sa gasesc fonduri sa-i trag si vopsea... Attachment 1639139 |
2 Attachment(s)
rabla in rolul "masina de asistenta" :lol:
Attachment 1640412Attachment 1640413 trebuie sa caut alta sonda de presiune pentru ceas,asta de pe masina si-a dat duhul,dar nu inainte de a ma speria putin,mai exact la 4000 de ture indica 0 bar :shock: dar becul de presiune nu se aprinsese asa ca am mers toata autostrada bucuresti-pitesti in 4000 de ture :lol: ma rog,eu ma asteptam sa crape motorul,dar n-a fost sa fie |
frumoasa mai e ma....la anul trebuie sa apara la 4tuning days neaparat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning