![]() |
Re: Portul Constanta !
sincer cred ca dupa bucureshti suntem una dintre cele mai active comunitatzi din tzara....pacat ca forumul pe sectziunea cta a inceput sa moara...
|
:)) ce tare era trenuletu :)) dar nimik actiune... oricum misto blonda facea pe locomotiva
|
Din cate am inteles eu din vorbe (nu stiu daca asa e eu zic doar ce am auzit) era unu cu motocicleta. A imprumutato de la un prieten cu toate ca nu stia sa mearga si nu stiu ce s-a intamplat exact dar cica si-a gasit sfarsitul. Stie cineva mai multe?
|
mah ma mir rau ca mai e ceva in port ... la ce drum e pana acolo ... acum se f*te si patratelul ... o sa mai vina p**a ... acolo doar sa te duci cu atv-ul de acum ... sau sa ai un jeep dragutz... eu unu nu ma mai bag acolo ... doar dak ajung cu alta mashina ca spectator ... si mai sunt cativa ca mine ... hai sa facem si noi ce vor baietzii din bucuresti ... protest pt ca nu lasa primaria pe nimeni sa faca o pista si sa nu mai f*tem orashul ... asa ar fii mai bine pt toata lumea ... anyway ... nu's eu cel indicat pt a incepe activitatea asta , dar e o idee buna ;) !!! (parerea mea)
|
In sfarshit inca unu care sa convins ca nu se mai merita portu... Nu mai drumu pana in port pe mine ma termina... 30de mi de hartoape... eu mai jos de piata ovidiu rar o sa mai cobor...
|
pai la sala deja nu mai e loc ,unde se va mai aduna lumea ?sau cei mai mari vin mai devreme ca sa ocupe loc in parcarea de la sala ?parca de ei se vorbea mai acum ceva vreme ca nu mai vin in port si ca stau la fitele de la sala ?acum se dau si mai multi pe brazda aia ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si sa zicem ca lam asfalta .......stati calmi atunic va aparea ceva sigur sa nu avem voie nici macar sa mai intram in port ...
|
Quote:
aa..shi apropo...numi zambea mie.......doar am avzuto ca radea (probabil de ea) singura in mahsina acolo... |
blonda aia nu merita nici sa o inujur :lol::lol:....hai mah recunoasteti ca a fost caterinca ...
|
Quote:
|
Quote:
|
leonard n`a specificat cat de buna era blonda ..sau cat de puternic era bmw`u ;) ;) :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: eu nu am carnet asha ca nu are rost sa vorbeshti de mine...shi fi sigur ca atunci cand imi voi lua o mashina....sau imi va lua taicamiu...cum zici u ..no sa vin in port sa ma dau mare in felul asta......probabil o sa ma afirm in alt mod..... hai sa o lasam asha...ca vad ca incepem sa o dam in cearta cand ar trebuii sa ne amuzam pe subiectul asta! |
bah e bine k iti plac in bmw-uri mie imi plac in pat .. eventual decapotabile :D ... hahah ce va mai certatzi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fiecare face ce vrea cu masina lui.....aia pe care o are... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.0 D ....;) |
aia e masina surorii lui adi baiatul cu 205gti din navodari si are motor de 3000 si 240 cai asa ca nu va mai agitati
|
era diesel...
|
Quote:
|
Cine pe cine mai intelege?.....offff....
|
hai laso in **** am ajuns sa vb de o blonda da-o in masa...
hai sa ramanem on-topic.. |
week-end-ul asta ar trebuii sa fie agitat ptr ca cel viitor va fi in "deplasare" .sunt curios ce va fi
|
i on`ash baga mana in foc ... cel trecut a fost ... ;) .... lumea mai sta pe acasa .. ami pregateshte mashiniile .. care are de pregatit si ce pregatii :D
|
ati filmat vreunu SLK care se rupea aseara ....respect ....
|
slk-u ala e a lu TRF- u :D
|
da cine o fii filmat
cupra vs slk fmm vs cupra etc... ? d aseara :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning