![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
Quote:
|
noi bine, eu? :lol:
andrei, nu imi gasesti si mie niste faruri cum avea DYH pe masina? pe la 3 mil asa... crom sau negru, nu conteaza.. ca oricum le fac eu negre |
Quote:
|
Paste Fericit craiovenilor
|
1 Attachment(s)
Paste fericit si voua!
Unde gasesc niste plastice pt un golf 3? prin/pe langa Craiova, m-am invartit la toate dezmembrarile posibile si nu au! |
mai bine le iei noi, nu sunt scumpe deloc, te costa cam 30 de lei ambele.. eu am dat 15 lei pe ochii de pisica si 12 sau 13 pe grila din bara, dar cum mi le-au furat de vreo 4 ori am renuntat de tot la ele :D
|
Quote:
|
merge cineva pe 1 mai la drag racing event ?
|
t1grule, reflectorizantu' ala din bara ti-l aduc eu la vreo 20 de lei si gasim si grila de mai jos. Suna-ma maine - 0767.572.569.
|
Quote:
|
Quote:
PS - imi trebuie ambele grile ;) |
2 Attachment(s)
De unde pot face rost de o trusa de tubulare KUNZER ca ce din poza
|
imi recomandati si mie un atelier ieftin si bun unde sa-mi fac si eu aripile putin mai late fara sa fiu nevoit sa revopsesc??
|
Daca nu ma suni ... Ti-am zis k am un tinichigiu cu o presa smechera. nu stiu cat iti ia. 40-50lei. suna-ma si mergem si vorbim , eventual le si faci
|
sa ti le umfle fara sa le revopsesti ? esti constient ca treaba asta ca sa se intample are nevoie de un miracol ... sau le umflii atat de mult incat iti dai seama doar daca masori :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de ceva timp dar daca tu te-ai dat la fund :lol:
|
Quote:
cred ca se da putin si cu pistol dinala cu aer cald sa "inmoaie" in primul rand as avea nevoie sa indoi inauntru marginea aia de la aripa si apoi daca mai e nevoie, sa mai trag putin de ele in afara... sa vad cum sta aripa pe janta o sa te sun saptamana asta, stefi |
Unde/cu cine pot sa vorbesc si eu sa i-mi fac si eu niste flanse? Multumesc anticipat
|
in spate la kaufland e un atelier de strungarie. lucreaza foarte bine si ieftin oameni. daca nu te descurci dai un semn si iti explic detaliat. 0763526557
|
Quote:
cel din cv9 sau cel de pe calea bucuresti? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sultanu (kadett) vs civic : https://www.youtube.com/watch?v=IERIepthk44 ( 2 - 0 )
radovici (astra) vs civic : https://www.youtube.com/watch?v=LBjzqv0vGJI ( 1 - 0 ) |
uau :))
trebuia sa vad filmuletele acestea mai devreme, nu mai puneam lumea pe drumuri degeaba ;) |
La multi ani tuturor ! Sa aveti un an nou plin de sanatate , fericire si multi multi multi kilometrii fara probleme. La multi ani 4Tuning
|
Salut!
Va deranjez cu o intrebare: o adresa, un numar de telefon, o adresa de email a fabricii FORD din Craiova detine cineva? Vreau sa ajung pana acolo,dar intai vreau sa dau un telefon si nu gasesc nimic pe internet .... ! |
http://www.ford.ro/Hidden/Dealeri/Dolj
PLUS AUTO S.R.L. Craiova Adresa Nr. 254 Str. Caracal / 200746 Craiova; jud. Dolj Telefon Showroom: 0251.414.577 Service: 0251.438.225 Fax Showroom: 0251.438.226 Service: 0251.438.225 [email protected] Website http://www.plusauto.ro/ |
@Greedy91: fabrica ford(fosta deu).... nu dealerul auto.
|
Incearca asta, am gasit pe net:
Contact Ford România SA, este societate înregistrată în România, cu sediul social în Craiova, judeţul Dolj, strada Henry Ford (1863-1947) numărul 29, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J16 / 3150 / 16.11.1994, CUI 6488696, Capital social subscris şi vărsat 1.079.439.775 lei. Pentru informaţii suplimentare referitoare la produsele şi serviciile noastre va rugăm contactaţi-ne la: Ford Romania Global City - Şos. Bucureşti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov, Bucureşti (Pipera) - Cod Poştal: 077190 – România Telefon: 0372 37FORD (0372 373673) Email: [email protected] |
Quote:
|
Va multumesc mult!!! Dupa Pasti sunt prin Craiova,sa caut fabrica! 8)
|
vi din iasi tocmai aici la craiova pt fabrica?
inseamna ca e ceva important. nu e greu de gasit. daca nu te descurci, da un telefon si te indrum eu, nu e problema. iti las nr de tel pe pm . salut:-) |
Dap! Doar pentru atat! Am fost si la TM pentru o pizza pt o tipa odata! :lol:
Iti multumesc mult!!! Inainte cu cateva zile te voi suna!!! Iti multumesc mult!!! |
Ambitios tipul, bravo.
|
[url]http://www.autovit .ro/bmw-325-C26139506.html Stie cineva pisica asta?Proprietarul e cumva de pe forum?? Am pus spatiu intre autovit si punct pentru a se putea vedea linkul.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning