![]() |
Re: Ce vor barbatii?
cat de feminin a sunat "relativ"...stim, stim...nici voi nu va intelegeti
|
ce sa intelegem....e relativa treaba ....dak era concisa ziceam ...da domne exact... :))) dar e relativ ...depinde :P
|
uite mie mi se pare total adevarat....
la partea cu "un bun camarad" ..sa stii ca stiu un cuplu ce are la baza "dinamo" :D:D si le merge chiar bine :D:D:D |
"Barbatii nu-si doresc ca femeia de langa ei sa fie neaparat frumoasa de pica, sa respecte standardele de frumusete, 90-60-90, sau sa aiba bronzul perfect.
shtiu cel putin 20 de baieti(barbati) care isi impun asta, adica nu au decat fete cu standardele 90-60-90 si cel putin dragutze(sa nu zic frumoase-cu toate ca gusturile nu se discuta)...nu poti generaliza.... si mai sunt si barbatii care sunt barbati mai nene ....ei decid,vorbesc hotarasc, aleg,etc si femeia tace...adica nu e luata in considerare...shtiu si fete d-astea |
orice barbat viseaza la femeia perfecta. adica masuri perfecte, bronz perfect, imbracaminte perfecta etc... toate perfecte! dar cred ca sunt numai visuri!
ps: eu ma multumesc cu ce am! :-P |
subliniez, subliniez ce zice b89kml, am si eu ceva cunostinte intelginte, care viseaza la fete de 50 de kg, 1.78 inaltime, 90-60-90, nu conteaza daca are 4 clase facute la FF :lol::twisted:
|
oricum nu exista una perfecta care sa se potriveasca tuturor gusturilor barbatilor.... s-o placa toti barbatii
|
Quote:
pentru ca gusturile difera de la persoana la persoana. pe ce considerente de atrage acea persoana. dar fiecare isi cauta o persoana apropiata de perfectiune pentru el/ea |
Nu stiu cum unii viseaza la asa ceva, eu caut sa ma FERESC pe cat posibil sa intalnesc ca mai tarziu sa mi-o si doresc ! Deci, nu-mi doresc o femeie de 2 m, 90 60 90... Eu ma multumesc sa fie draguta,ok si sa am ce discuta cu ea !
|
=)) foarte tare ....ai dreptate...daca o intalnesti ....si n-o poti avea ....dur
|
Quote:
Cazul general: barbatii vor o femeie cu un corp bine proportionat, desteapta, fara impresii in cap, cu care se poate discuta si care este mereu alaturi de el. Altii isi doresc 90-60-90 doar pentru a se afisa cu ea in public sa "rupa gura" prietenilor ca "ce pzd are ala!!!" si eventual, sa o arda macar o data. Ultimul tip de barbat: isi doreste o gagica 90-60-90 de tipul glamorous, iar el nu poate sa ii satisfaca complet doleantele, iar ea ... isi gaseste altul care ii face toate poftele. El ... revine la Palmela. ;) |
gresit....nu e caz general ca barbatii sa isi doareasca o fata cu care sa poata discuta.... pentru ca majoritatea sunt idioate... eu am doar 3 pretena cu care pot discuta! restu n-au materie cenusie ...inafara de haine si farduri n-au altceva in cap.
Si sincer ...barbatii deobicei nu prea stiu sa vorbeasca discutii..adica fara tema aleasa ...doar sa comunice cu femeia(iubita) |
Nu am inteles care e faza cu vorbitul discutii ... Wtf? :D
|
vorbeasca discutii..adica fara tema aleasa ...doar sa comunice cu femeia(iubita)
|
normal ca pot... sunt destui:D
|
Quote:
adica ce vrei sa spui? ca barbatii ESTE nEste incompetenti? :-P |
tocmai, ca nu ESTE :lol:
|
Quote:
|
bine...voi, barbatii, de pe 4tuning sunteti niste competenti, niste inteligenti, sunteti toti buni, niste apti in ale relatiilor. rezulta ca femeile ie incompetente, inapte....nu au materie cenusie...
eu vb de barbatii care nu`s pe forum ...cei de pe forum se exclud pentru ca iau parte la discutie...:)) |
eu zic sa vorbim despre barbatii care fac parte din viata noastra, fie ei de pe forum sau nu...
|
Quote:
|
nu ....dar ...momo zice ca: adica ce vrei sa spui? ca barbatii ESTE nEste incompetenti?
suna de parca femeile sunt incompetente |
Da' a zis asta?!
Vezi ca asta e obiceiul multor femei: sa inteleaga ce nu trebuie. Din acest motiv spunem ca sunteti ilogice. ;) |
defapt gandim prea mult :))
|
Sau asa.
|
Quote:
in fine... nu am zis ca femeile ar fi niste incompetente fara materie cenusie etc. am spus doar ca noi, barbatii nu vom intelege niciodata discutiile voastre despre farduri, sutiene si multe alte chestii care va fac viata posibila, asa cum nici voi probabil nu ne veti intelege ever and never pe de-a-ntregu' !!! |
Momo, acum fara suparare: dar din chestia asta ne faci pe noi ilogici si nu cred ca tu esti ilogic. ;)
Multe femei pe de alta parte, sunt bune de jocuri impotriva PC-ului. :lol: |
Quote:
nu suntem man ilogici, dar pe mine unu chiar nu ma intereseaza si nu inteleg discutiile de genu' de ce e fardu' ala mai bun decat altu' sau nu ma imbrac cu rochia asta ca nu se potriveste cu freaza si tot asa... ele ne inteleg pe noi cand vb de fotbal? sau cand iesim cu baietii la o bere? |
Bine ... noi ce vrem?
Ca sa revenim la topic... |
noi? cred ca vrem sa fim respectati si sa nu mai fim priviti ca pe niste aparate de produs sentimente aiurea... fara a primi aceleasi sentimente in schimb :cry:
|
sa nu mai fim priviti ca pe niste aparate de produs sentimente aiurea.
foarte tare :))) |
Quote:
|
Quote:
De respect te pot respecta dar cāteodata numai in contexte unde cred ele că nu lezează ,de iubit te pot iubi ..,dar cu sinceritatea mai rar! Şi să nu se creadă că putem primi in aceeaşi masura īn schimb cānd vine vorba de sentimente por corazon ..putem primi mai mult, putem ţine mai mult.. şi la fel de bine putem oferi şi mai mult !!! |
SEX is not the answer,SEX is the question,YES is the answer :)))))
|
eu de exemplu ..nu vreau nimica
|
E cam grav sa nu vrei nimic.
Si, personal, nu cred ca nu vrei nimic. ;) |
1.salariu mai mare
2.carburant mai ieftin 3.sa vina vara 4.inca un copil,sa aiba ala mic cu cine sa se joace 5.un pc mai bun,ca apare nfs undercover si al meu nu e bun 6.cafea gratis de la servici 7.pace mondiala,sa se termine criza economica si ... un salariu mai mare |
BRAVO ... astea le vreau si eu ... mai putin 4. Nu vreau inca. :)
Ah .. nici cafea...io vreau cioco calda. |
SEX, BANI , CARIERA, PRIETENI, BAUTURA , FEMEI :d bune ..cicaleala la cote cat mai mici si ... nush ce mai vor in rest bine hai fie ...si dragoste ... dar nu prea sufocanta
|
si dc ai pus SEX-ul pe primul loc :D ? eu sincer cred ca BANII rezolva si sexu si bautura si femeile.... de asemenea poti avea bani si fara cariera, doar cu noroc ... iar prieteni&dragoste cam greu de spus in aceasta situatie!
concluzie: nici cu bani prea multi nu-i bine, dar nici fara ei ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning