![]() |
Re: AG 88 PVA
merge orice motor din seria F
|
Pe carcasa de diesel merge din seria F...eu vorbeam de altceva.
|
7 Attachment(s)
ceva poze de azi...ceasurile montate si o proba cu un ATS de 7J!:D
|
1 Attachment(s)
in spatele ceasurilor puteai sa folosesti banda cu leduri dintr-aia siliconata.. (flexibila..) am facut eu .. si e sooper are in jur de 22 de leduri..si cu ..ATS'u .. e prea bine ..
|
Arata bine..dar pe spate nu iti permite aripa sa o montezi fara sa " o bati cu ciocanul"..ar arata super masina echipata cu asa ceva:)
|
Arata bine si alea vechi, si cup-urile. Te bate un gand sa renunti la celelalte jante ?
|
faine ceasuri! de pe ce model de masina le-ai luat? am vrut sa adaptez si eu ceva in genul pe vechea masina, acum nu mai am pe ce dar sunt curios.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Asa ca astept oferte pe PM. Quote:
|
Alea vechi le vinzi? La ce bani? Ce prindere au ?
|
Ai PM.rog cine mai e interesat de jante sa dea PM.Multumesc!
|
si cam cat prinde Pva-ul cu ceasurile astea noi ...... ca cu alea vechi nu trecea de 80:D i-mi plac Ats-urile alea :shock:
|
o prinde mai bine cu ats-urile;) spor la vanzare cu alea vechi,care binenteles sunt frumoase si alea;)
|
Quote:
Ms dog.nu tin neaparat sa le vand pe astea ca imi plac foarte mult dar am vazut ca dau bine si ATS-urile. |
110 la vale....:lol:
|
6 Attachment(s)
CO2,flex,kit,talentul meu de "tikinigiu" si iata ce a iesit---->>>
|
iar ai tiganit masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Toata lumea se leaga de pasajele de golf ca au devenit un fel de naic sau bo$$...pana la urma decat un pasaj tras de el si la denivelari sa iti tot frece in el..mai bine un pasaj de golf care deja este ok modelat...doar aplicat ...este doar parerea mea...nu trebuie sa privim toate lucrurile ca si cum "uita ba ala are si e cocalar, si nu trebuie sa am asa"
Bolidu', tu ai vrut sa dai cu culoarea aia? de ce nu ai optat pentru un spray la culoarea masinii..si cu putin smirghel si polish iesea de zici ca ai vopsit toata aripa. |
Nu puteţi compara aripile de golf cu autocolantele alea jenante sau mai ştiu eu ce...
Pasajele de golf arată şi vor arăta bine! Punct. *nu contează că şi-au pus pasaje d-alea mai mulţi oameni pe maşini. Cānd ziceţi mulţi, eu cred că vă referiţi strict la forumul ăsta, pentru că la nivel de ţară stă altfel treaba, sunt chiar rare. |
Nu a mers sa umfli aripa cu cricu si cu o ranga ? Iese stas sau pur si simplu cu ranga infipta bine si dai cu spatele pana se rotunjeste aripta.Ai putea sa pui alte evazari spre exemplu de pe aripile fata de nova...iese brici ;)
|
Am uitat sa precizez ca pasajul inca nu e terminat.tocmai de aceea am dat si negrul acela.mai trebuie finisat cu kit si apoi dat vopsea la culoarea caroseriei.legat de umflat tocmai de aceea am fost nevoit sa sudez fiindca am folosit teava si a plesnit unde era sudat cu autogen,asa ca am taiat,pus petec si am dat un pic de kit.
Stiu si de varianta cu pasaje de nova dar nu ma incanta foarte tare ideea...pe viitor cred ca va primii un set de pasaje puse ca la carte de meserias,asta fiind o incercare de a mea pt a nu mai umbla cu pasajele rupte si zdrentuite...:D |
corect Bolidu', cand faci cv sa fie k la carte sa nu iti para rau mai tarziu
frumoasa masina bafta |
3 Attachment(s)
Ceva ce era necesar de mult...Multumiri lui Florinel!:D
|
3 Attachment(s)
...si 3 poze de azi :)
|
Quote:
|
Ar fii mers interiorul de 56.5 mm..dar merg si asa.
|
Imi plac jantele xD
|
Si mie imi plac jantele:rolleyes2:D
|
motorasul cum se comporta?multumit???
|
Sunt mai mult decat multumit de motor.ma bucur ca va plac jantele:)
|
5 Attachment(s)
Mi-am incercat talentul si la pasajul de pe dreapta.imi place mai mult ca cel de pe stanga,asa ca voi mai lucra un pic si la acela sa il fac asa cum trebuie.:)
|
cu ce ai dat pe ele?
|
Salut am vazut masina alarteri ,arata foarte bine imi plac mult jantele.Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Am precizat firma nu persoana care mi l-a dat.:)))
|
1 Attachment(s)
......:) ..ca cica e "la moda"!
|
pentru bascula din spate ?
|
da.deja sunt pe masina dar nu am mai facut poze cu ele montate.oricum trebuie sa le dau din nou jos ca bratul care l-am pus mi l-a dat cineva si este stramb,jos nu s-a vazut,abia cand l-am pus sus am observat.:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning