![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Pacat de viata alora care mor in accidente dintr-astea in care ei nu au nici cea mai mica vina...
edit: Am vazut ca sunt lumanari pe partea unde este opel-ul (in poze), asta ma duce cu gandul ca a decedat si cineva nevinovat din opel... |
Quote:
|
Quote:
|
RIP Oana....
|
4 Attachment(s)
Vineri, 21.12.2012, pe la ora 16:00, accident pe Calea lui Traian, in fata la mall. Soferita din Renault-ul Symbol venea dinspre Cozia, iar celalalt conducator ( patronul de la shaormeria de la mall ), dinspre Economic. Tipa i-a taiat calea, si barbatul nu a mai putut evita impactul. Tipa s-a oprit in bordura, nevatamand si alte persoane de pe trotuar.
Victime: Femeia din dreapta Symbolului lovita la cap, iar patronul de la shaormerie, lovit la piept. Tipele din Renault nu aveau centuri de siguranta => nu s-au deschis airberg-urile. |
|
Aici mai detaliat http://www.realitatea.net/fotografii...l_1120254.html
|
|
Teribilismul la volan costa... Uneori costa cu viata.
|
Azi 11 martie accident in Traian langa Spitalul Vechi, pe trecereae de langa magazinul Iris, un Astra a lovit o femeie pe trecere, aceasta nesupravietuind.
|
am auzit ca a fost un accident urat aseara pe bulevard. cn stie despre ce a fost vorba,sau daca este adevarat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
22-04-2013 la ora 7:30
|
Am stat si eu tot pe la 7:30 la coloana asta de mi`au sarit ochii din cap...
|
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
Fuga bat-o vina:
|
Ieri ? Era condus de rromani sau ... ? Am inteles ca a fost si aseara pe 4 benzi accident urat de tot, s a deviat circulatia pe Mihaesti ( http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_o...tru-raniti.htm)
|
Da si din cate am inteles baiatul nu avea nici permis nici acte valabile..destul de urata situatie.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning