![]() |
re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
Hmmm!?! chiar m-a impresionat masina ta Laur,...... felicitari pt ca ai dat clasa si stil acestei masini! Bravo!.....
|
Quote:
|
cel mai tare oltcit care l am vazut vreodata....daca il vinzi vreodata lasa un pm;)
S U P E R B A ! ! ! ! |
Quote:
merci :) |
Te-ai gāndit vreodată să tai aripa spate pe semi-rotund ca să nu mai intre roata sub ea?... :)
|
Quote:
Laure sa nu-ti treaca prin cap asa ceva!!!! |
nu m-am gandit la treaba asta..si nici nu o sa ma gandesc..daca am reusit sa fac loc la roti sub aripa..acum sa le tai..mi-as bate joc de ea :)
|
N-o să-i treacă, staţi liniştiţi ! :wink:
|
Salut , frumos stilu asta curat care l ai ales ,ai putea sa l duci mai departe .semnale aripi astupate , la fel si manere sau macar sa le vopsesti in culoarea masinii .
bafta si felicitari la ce ai facut pana acum ! |
7 Attachment(s)
Quote:
intre timp am revopsit jantele alb perlat..si am facut o proba cu o janta de 17 cu 8j |
super belea!!! ii sta bn si cu jantele astea pe 17 dar tot mai misto sunt pe care le ai!!:D
|
Foarte interesante căpăcelele... Mai bine pune-i jantele albe că mai frumos vine cu alea...
|
Superba, absolut superba! Ai o masina care arata intr-un mare fel si care singur atrage multe priviri pe strada. Te felicit inca o data si tot respectul pt. ceea ce ai facut.
|
Ii sta bine si cu janta aia de proba:) pe 17;).Frumoase capacelele cu WRC!
|
Frumoase WRC'urile
Jantele sunt prea frumoase cele pe care le ai |
eu nu as schimba jantele alea de le ai acum :D cele albe sunt superbe
|
alea de 17 le-am pus doar de proba sa vad daca intra..
multam la toti |
Salutare,am vazut masina ta prin craiova, e o frumusete rara. Sa ai parte de ea si fara nici un incident. Felicitari!!!
|
prea fain olteanu' ai grija de ea! imi place mai ales cum "sta pe sosea" cat e de coborata cum e unflata si rotile :X
|
merci merci :)
|
cica masinile negre nu e bune:-?
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
cateva poze de azi..i-am schimbat toba...am facut alte prinderi la spoilerul de spate...
|
Cand mergeam in spatele tau pare un adevarat monstru...rotile alea. :shock: Sa o stapanesti si ingrijesti sanatos!
P.S. Ce toba iti pusesi? :D |
mai laure,ia sa vorbesti cu cine face pozele,sa nu mai fie emotionat incat sa-i tremure aparatul cand face poze :P
arata bine "rabla" doua trei obiectii daca se poate :D ar fi aratat altfel daca uneai aripile spate cu pragurile,sa nu fie luftul ala intre prag si aripa spoilerul spate lasat cum era,putin cracanat,dar nu "sifonat" cum pare acum :P si umflarea aripilor ar fi fost mult mai estetica daca nu le lasai / \ asa,ci incercai sa le aduci | | sper sa nu-mi fie luate in nume de rau remarcile... :P p.s. zi-mi ca ai folosit chit de fibra cand ai astupat gaurile de la stergator si de la butucul haionului...ca altfel o sa crape,parca se vede ca s-a mai uscat chitul acolo si e putin denivelat...ar fi pacat sa crape ;) |
iulica.. ai uitat sa-i spui sa puna niste distantiere(saibe) sau sa regleze balamalele de la capota, ca e putin lasata... sa nu-mi zici ca nu ai vazut..
|
nu baui azi nimic ..si de aia imi tremura mana:)):)))):)):lol::lol::lol:
|
pragurile nu am vrut sa le unesc cu caroseria..spoileru o sa fie facut cu fibra peste tot si revopsit..nu o sa se vada nimic..la aripi nu am avut ce face
maine ma ocup si de capota si de praguri sa le prind iar+ultimele maruntisuri...masina va fi prezenta la tuning show-ul de la pitesti sambata si duminica |
da,are dreptate gil-u...acolo unde-s balamalele ar mai trebui putin ridicata din balamale
myky,sa bei alta data :P later edit s-ar putea sa ajung si eu la pitesti in drum spre Ranca...poate dam noroc pe acolo ;) spor la treaba,ca ai nevoie si timp e putin! |
Quote:
merci :) |
Quote:
|
Quote:
|
prezent si eu la pitesti cu oltcitul,ce bine ca nu sunt singurul oltcitar de pe acolo.sa speram ca ajunge si iulica,ca sa fim si noi mai multi.laure multa bafta cu masina si ne auzim la pitesti ;)
|
mai,eu n-am ce expune acolo :P
o sa fac tot posibilul sa ajung mai devreme,ca sa ajung relativ repede si la ranca...mai vedem ;) |
ma sincer sa fiu nici eu nu prea am ce sa expun pe acolo,si nici nu stau prea mult ptr ca vreu sa ajung la vtm ranca.orcum sper sa ne intalnim pe acolo si sa schimbam 2 vorbe,si 3 poze ;)
|
Quote:
ne vedem acolo |
eu vreau sa ajung dis de dimineata la orele 10 jumate 11...parca atunci e deschiderea oficiala...
|
Bafta multa laure, iti tin pumnii. sigur vei face senzatie.
|
1 Attachment(s)
o poza cu "black bitch"
defapt, e "black" cro-ul, si "bitch" laure :) |
5 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning